- 9 Temmuz 2021
- 5.351
- 5.185
-
- Konu Sahibi Fight4freedom1
Normalde bugün yaptırcaktım sıgorta. Kpye son kez sıgorta yaptırıyorum. Artık satılmazsa kalsın burda, evde huzur kalmadı dedım. Masayı terk ettı.Bosver kendi enayiligi, sen kendi parana sahip çık sadece gerisine karisma
Tamamda aılesı 2 ye bölünsün diyor Bılmıyorum eşim götürür mü. Sence bidaha kvlere gideyim mi?
Kaynın içindeyken cinnet geçir su dök arabaya yapacam de ne dersinValaha param olsa ben vercem paralarını sussunlar. Ben sıkıldım sıgorta kasko muabbetınden.Banada koyuyor, kp üstüne vergı ben ödüyorum.Ben 1 ay sıgortaya çalışcam. Ben en ıyısı gram bozdurmayayım.
Yaptırma asla, sananeki senin hic alakan yokNormalde bugün yaptırcaktım sıgorta. Kpye son kez sıgorta yaptırıyorum. Artık satılmazsa kalsın burda, evde huzur kalmadı dedım. Masayı terk ettı.
Peki şimdi araba satılsa, artık almasak mı araba falan. Bilmiyorum o da eşimin parası yaa. Onda da hakkım yok. Onada laf edecekler.Nedense her ailede aileyi yöneten en küçük ya da evde son kalan çocuk oluyor. Ve her şeyin fazlası ona yapılıyor. Eşiniz sorunu çözsün. Siz de bilezik falan vermeyin araba için. sonra araba alırken verirsiniz o şekilde destek olursunuz.
İyide babası ödemiş yarısını, ne demek kaynım ne alaka?Yooo veremez yani.Alınırsa üzerime olacak. Ve kaynımla tahmını bıdaha konusmayız biz. Ya benı delı eden, kaynım para katmadı. O ne alaka.
Vala çalışmayan adama bak. Deseydım 5 senedır evdesın sen dıye. Ayy kv de, kuzum bana destek olmak için işe girmedi. Şimdi evde dıye aglamaya başladı.Kaynın içindeyken cinnet geçir su dök arabaya yapacam de ne dersin
lütfen eş ailesini bu kadar kötüleme.hani senin aileni de bilmesek inanacağız.adamların iç işlerine karışma hakkın yok.babası isterse tüm kartlarını verir oğluna.senin eşin evlenmiş o evden çıkmış.evin düzeni sizi hiç ilgilendirmez.Yaa kaynım bu ailede reis gibi. Tapıyorlar ona ciddiyim. Babasının kartlar martlar herseyden o sorumlu. Çalışmıyor etmıyor.
Vala eşim gıbı saf olursa olmaz. Eşim dıyorkı, kardeşi çalışmıyor ya, ev kardeşimin olur dıyor.
Ya kv ve kp bısey demedı ama sence bıdaha gıdeyım mı onlara
Siz araba alirsaniz onuda kullanmak isterler eminimPeki şimdi araba satılsa, artık almasak mı araba falan. Bilmiyorum o da eşimin parası yaa. Onda da hakkım yok. Onada laf edecekler.
Amaaannnn kurtul şu pisliklerden ver bana arabayı 200eVala çalışmayan adama bak. Deseydım 5 senedır evdesın sen dıye. Ayy kv de, kuzum bana destek olmak için işe girmedi. Şimdi evde dıye aglamaya başladı.
InsAllahValaha param olsa ben vercem paralarını sussunlar. Ben sıkıldım sıgorta kasko muabbetınden.Banada koyuyor, kp üstüne vergı ben ödüyorum.Ben 1 ay sıgortaya çalışcam. Ben en ıyısı gram bozdurmayayım.
Napayım gram ve çeyrek bozup sigorta yaptırcaktım. Yaptırmasam mı? Vergi var daha. Bakım falan.
Seni yerim haaaaaBak potansiyel alıcı olabilir@wuthering heights
Yaa ben sahıplenmıyorum. Ben artık bır orda bır burda sıkıldım.Sıgorta 2 hafta sonra son. Ben sahıplenmıyorsam nıye ben ödüyorum. Gram falan yaptım. Hep arabaya gıdecek. Daha bakım olacak. Eşim tüm herseyı sahıplenıyor. Valaha kasko da yapacaktık. 18 cıktı yapamıyoruz. Ben arabaya calısıyorum artık. İşi bırakcam sırf bu yüzden. Gaz atıyorum atmıyorlar.Benzın attık baya. Bı aldılar, benzın bıtmıs ya. Benzın atmak akıllarına gelmıyor. Ben buna kızıyorum.İyide babası ödemiş yarısını, ne demek kaynım ne alaka?
Babamın ödediği birşeyde benim söz hakkım olur.
Babam derseki sen karışma ben varım, ozaman amena. Ama dememiş, iki kardeş halletsin demişler.
Bu durumda eşinizin bekarken aldığı bir arabayı sizin bu şekilde sahiplenmenize onlarda ne alaka diyordur kesin
Eşinizin huyunu siz daha iyi biliyorsunuz. Yine eski usul devam eder, onlar her istediğinde götürür diyorsanız bir süre bekleyin herkesin tansiyonunu ölçün. Arabanın kredi ödemesi siz evlendiğinizde bitmiş miydi?Peki şimdi araba satılsa, artık almasak mı araba falan. Bilmiyorum o da eşimin parası yaa. Onda da hakkım yok. Onada laf edecekler.
Kizin hakki yok ama bilezigini bozdur kaskosunu yaptir diyorlar, sigortasini odetiyorlar. Ben olsam ne oderim ne karisirim da iste konu sahibi girmis olayin icineİyide babası ödemiş yarısını, ne demek kaynım ne alaka?
Babamın ödediği birşeyde benim söz hakkım olur.
Babam derseki sen karışma ben varım, ozaman amena. Ama dememiş, iki kardeş halletsin demişler.
Bu durumda eşinizin bekarken aldığı bir arabayı sizin bu şekilde sahiplenmenize onlarda ne alaka diyordur kesin
araba engelli arabası.babanne engelli diye çok ucuza vergi indirimli alındı.ama babanne arabanın yüzünü görmedi.yıllardır bu araba itiş kakış paylaşılamıyor.bu kaçıncı konu valla saymayı unuttum.araba o kardeşin de hakkı hiç kusura bakmasın konu sahibi.hatta en az hakkı olan da kendisi.
Yaa kaynım bu ailede reis gibi. Tapıyorlar ona ciddiyim. Babasının kartlar martlar herseyden o sorumlu. Çalışmıyor etmıyor.
Vala eşim gıbı saf olursa olmaz. Eşim dıyorkı, kardeşi çalışmıyor ya, ev kardeşimin olur dıyor.
Yüzyılın enayisi. Bence sen kocayı da boşa.Yaa kaynım bu ailede reis gibi. Tapıyorlar ona ciddiyim. Babasının kartlar martlar herseyden o sorumlu. Çalışmıyor etmıyor.