Kaynımla kavga ettik

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hayır. O zaman 13 bine satıldı. Baya eski bir araba vardı.Gram biriktirmiş falan. Kredi çekti. Kvler eksigi bilezik ile tamamladı. Zaten o eski arabayı kaynım çarptı. Bu arada eşim 34 yaşında evlendı. Hep calısmıs. 13 bine araba alınır yani. Dügün pandemi den iptal oldu, yapılmadı. Bilezik isterseniz takın dedım, zorlamadım. Onlarda 3 tane 10 gram bilezik taktı.

Evet evet canıma minnet. Tabi o da benım anneme falan gelmez. Hatta kaynımla artık biz görüşmeyiz.O da kardeşim ile görüşmez. Neyse artık benı götürmezse altın isteyemezler ılerıde
Kısasa kısas yapıyorsa yapsın yaa başın ağrımaz boşver gelmezse de gelmesin. Paran sana kalır ohhh mis birikim yaparsın.

Ne kadar külüstür olursa olsun 13 bine araba alıp satabildiginiz dönemde satın aldığınız yeni araba şu anda en az 10 yaşındadır... Kaskosu da 18000 tutmaz. Ayrıca kv niz de araba için bilezik vermiş, kaç tane verdi? Kadın hem araba için kimbilir kaç bilezigini verdi, hem size evlenirken 3 tane taktı.... üstüne kp. de katkı sağlamış, babaanne sayesinde zaten çok ucuza alınmış...Kp. kadar kv. nin hakkı da var demek o arabada....Kaç bilezik satmış araba için diycem ama ona da doğru cevap vereceğinizden emin değilim artık. Ben eşinizin o arabaya anlattiginiz kadar katkı sağladığını kesinlikle düşünmüyorum zaten....Genel olarak sizin anlattiklarinizin hiçbirini samimi bulmuyorum artık....

Son düzenleme:
Ün
10 yaşında degil. 5 yaşında. Bilmiyorum eşim net birşey demiyor. Kaç gram kaç tane. Söylemiyor bana. Yok zaten hakları var. Ama kaynımın bu kadar söz hakkı olmasını, satılmaz dıye rest çekmesını dogru bulmuyorum. Yanı kac bılezık satıldı nerden bıleyım. Eşim bilmiyorum dıyor. Ilerıde normalde haklarını verecektık. Ama eşimde alın paranızı gıdın gıbı olur, satılsın dıyor. İster inanın ister ınanmayın ne dıyeyım

Farkettin mi bilmiyorum ama eşin senin işine gelmeyen hicbiseyi bilmiyor söylemiyor. Sen de burda sadece işine gelenleri yazdığın , hatta işine gelmeyen önceki yazdıklarını da inkâr ettiğin için biz aslında konu hakkında hicbirseyi doğru ogrenemiyoruz. Açtığın her konuda sen haklısın deyip gaz vermemiz senin ne işine yarıyor tam olarak? Problemi çözmeye yaramadığı belli çünkü...

AA demek ondan kv benim de bilezigim yok diyor, sizin arabaya peşinat yapmış bileziği.
Esinizde asgari ucretle 5 yaşında araba alabilmek için onlardan ciddi bir yardım almıştır.simdi de arabanın masraflarını sizden alıyor. Bir de engelli arabası 5 yılı şimdi doldu diye mi satmak istiyorsunuz

Eşiniz verdiği parayı geri alacak kalan para yarıya bölünecek. Öyle olursa hakkınızı yedirmemiş olursunuz. Kafanızda rahat eder.

Bence arabâ satılsın payınızı alın bu muhabbet bitsin, altın falan sakın verme ...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…