- 9 Temmuz 2021
- 5.351
- 5.185
-
- Konu Sahibi Fight4freedom1
Hayır. O zaman 13 bine satıldı. Baya eski bir araba vardı.Gram biriktirmiş falan. Kredi çekti. Kvler eksigi bilezik ile tamamladı. Zaten o eski arabayı kaynım çarptı. Bu arada eşim 34 yaşında evlendı. Hep calısmıs. 13 bine araba alınır yani. Dügün pandemi den iptal oldu, yapılmadı. Bilezik isterseniz takın dedım, zorlamadım. Onlarda 3 tane 10 gram bilezik taktı.Hah şimdi oldu işte... eşin bekarken yine babasının aldığı arabayı satıp, (çünkü asgari ücretle genç yaşta hem evlenip hem gram altın birikim yapıp hem araba alması mümkün değil) üstüne bellllkiii üç beş kuruş koymuş kalanı da yine kp. tamamlamış. Zaten engelli arabası diye ucuza alınmış. Yani kocan da kaynin da neredeyse hiç hak sahibi değiller aslında . Sen de bunları biliyorsun ama biraz uyaniksin gibi geldi bana...Biraz değil evlerden ırak...
Evet evet canıma minnet. Tabi o da benım anneme falan gelmez. Hatta kaynımla artık biz görüşmeyiz.O da kardeşim ile görüşmez. Neyse artık benı götürmezse altın isteyemezler ılerıdeAyyy daha ne istiyorsun bacım bırak götürmesin ya.
Kısasa kısas yapıyorsa yapsın yaa başın ağrımaz boşver gelmezse de gelmesin. Paran sana kalır ohhh mis birikim yaparsın.Evet evet canıma minnet. Tabi o da benım anneme falan gelmez. Hatta kaynımla artık biz görüşmeyiz.O da kardeşim ile görüşmez. Neyse artık benı götürmezse altın isteyemezler ılerıde
Benim ailem gidip gitmememi takmaz. Ailesi takar. Geleneksel bir aile.Kısasa kısas yapıyorsa yapsın yaa başın ağrımaz boşver gelmezse de gelmesin. Paran sana kalır ohhh mis birikim yaparsın.
Sen eşini çok seviyorsun sanırım çünkü böyle bir aile çekilmez gibi geldi bana.Benim ailem gidip gitmememi takmaz. Ailesi takar. Geleneksel bir aile.
Ben genede tepkı mı gösterdıgım için memnunum. Çünkü benım eşim gıbı susmayacagımı anladılar.
Eşimin zaafı aile. Eger başka kötü huyları olsa çoktan bırakırdım. Ama o da ailesini seçemiyor. O da arada kalıyor. O kadar pohpohlayarak büyütmüşlerki, onlara karşı gelemiyor.Sen eşini çok seviyorsun sanırım çünkü böyle bir aile çekilmez gibi geldi bana.
O zaman sen daha çok başın ağrımayacaksa uzak kalmaya çalış.Eşimin zaafı aile. Eger başka kötü huyları olsa çoktan bırakırdım. Ama o da ailesini seçemiyor. O da arada kalıyor. O kadar pohpohlayarak büyütmüşlerki, onlara karşı gelemiyor.
Yanınızda nasıl nakit olmaz ? Siz gidnce eşiniz gelmeyecek mi ?Gece
Gece 11 bucuk olmasa gıdecektım. Nakıt yoktu yanımda
Ne kadar külüstür olursa olsun 13 bine araba alıp satabildiginiz dönemde satın aldığınız yeni araba şu anda en az 10 yaşındadır... Kaskosu da 18000 tutmaz. Ayrıca kv niz de araba için bilezik vermiş, kaç tane verdi? Kadın hem araba için kimbilir kaç bilezigini verdi, hem size evlenirken 3 tane taktı.... üstüne kp. de katkı sağlamış, babaanne sayesinde zaten çok ucuza alınmış...Kp. kadar kv. nin hakkı da var demek o arabada....Kaç bilezik satmış araba için diycem ama ona da doğru cevap vereceğinizden emin değilim artık. Ben eşinizin o arabaya anlattiginiz kadar katkı sağladığını kesinlikle düşünmüyorum zaten....Genel olarak sizin anlattiklarinizin hiçbirini samimi bulmuyorum artık....Hayır. O zaman 13 bine satıldı. Baya eski bir araba vardı.Gram biriktirmiş falan. Kredi çekti. Kvler eksigi bilezik ile tamamladı. Zaten o eski arabayı kaynım çarptı. Bu arada eşim 34 yaşında evlendı. Hep calısmıs. 13 bine araba alınır yani. Dügün pandemi den iptal oldu, yapılmadı. Bilezik isterseniz takın dedım, zorlamadım. Onlarda 3 tane 10 gram bilezik taktı.
Yakın olsamda gene bişey çıkarırlar.O yüzden hazır götürmüyorken ses etmıyeyım. Bayramlarda gelırsın dıyorO zaman sen daha çok başın ağrımayacaksa uzak kalmaya çalış.
Eşimi bırakıp gıdecektım. Bi yukarı terastaydık. Herkes oturuyordu. Sonra kaynım masayı terk edınce, aşagı kata eve indi. Ev kapısını çarptı. Sonra eşim peşinden geldi. Eşim sonra gelırdı. Vala yoktu nakıt o kadar.Yanınızda nasıl nakit olmaz ? Siz gidnce eşiniz gelmeyecek mi ?
Bence de ya bayramdan bayrama merasim gibi olur biter.Yakın olsamda gene bişey çıkarırlar.O yüzden hazır götürmüyorken ses etmıyeyım. Bayramlarda gelırsın dıyor
10 yaşında degil. 5 yaşında. Bilmiyorum eşim net birşey demiyor. Kaç gram kaç tane. Söylemiyor bana. Yok zaten hakları var. Ama kaynımın bu kadar söz hakkı olmasını, satılmaz dıye rest çekmesını dogru bulmuyorum. Yanı kac bılezık satıldı nerden bıleyım. Eşim bilmiyorum dıyor. Ilerıde normalde haklarını verecektık. Ama eşimde alın paranızı gıdın gıbı olur, satılsın dıyor. İster inanın ister ınanmayın ne dıyeyımNe kadar külüstür olursa olsun 13 bine araba alıp satabildiginiz dönemde satın aldığınız yeni araba şu anda en az 10 yaşındadır... Kaskosu da 18000 tutmaz. Ayrıca kv niz de araba için bilezik vermiş, kaç tane verdi? Kadın hem araba için kimbilir kaç bilezigini verdi, hem size evlenirken 3 tane taktı.... üstüne kp. de katkı sağlamış, babaanne sayesinde zaten çok ucuza alınmış...Kp. kadar kv. nin hakkı da var demek o arabada....Kaç bilezik satmış araba için diycem ama ona da doğru cevap vereceğinizden emin değilim artık. Ben eşinizin o arabaya anlattiginiz kadar katkı sağladığını kesinlikle düşünmüyorum zaten....Genel olarak sizin anlattiklarinizin hiçbirini samimi bulmuyorum artık....
Kesinlikle en güzeli.Hak ettikleri buBence de ya bayramdan bayrama merasim gibi olur biter.
Farkettin mi bilmiyorum ama eşin senin işine gelmeyen hicbiseyi bilmiyor söylemiyor. Sen de burda sadece işine gelenleri yazdığın , hatta işine gelmeyen önceki yazdıklarını da inkâr ettiğin için biz aslında konu hakkında hicbirseyi doğru ogrenemiyoruz. Açtığın her konuda sen haklısın deyip gaz vermemiz senin ne işine yarıyor tam olarak? Problemi çözmeye yaramadığı belli çünkü...Ün
10 yaşında degil. 5 yaşında. Bilmiyorum eşim net birşey demiyor. Kaç gram kaç tane. Söylemiyor bana. Yok zaten hakları var. Ama kaynımın bu kadar söz hakkı olmasını, satılmaz dıye rest çekmesını dogru bulmuyorum. Yanı kac bılezık satıldı nerden bıleyım. Eşim bilmiyorum dıyor. Ilerıde normalde haklarını verecektık. Ama eşimde alın paranızı gıdın gıbı olur, satılsın dıyor. İster inanın ister ınanmayın ne dıyeyım
Ay çok tatlısınız.ayol görünmüyor muyum?herkese cevap veriyor konu sahibi ben hariç.
AA demek ondan kv benim de bilezigim yok diyor, sizin arabaya peşinat yapmış bileziği.Ün
10 yaşında degil. 5 yaşında. Bilmiyorum eşim net birşey demiyor. Kaç gram kaç tane. Söylemiyor bana. Yok zaten hakları var. Ama kaynımın bu kadar söz hakkı olmasını, satılmaz dıye rest çekmesını dogru bulmuyorum. Yanı kac bılezık satıldı nerden bıleyım. Eşim bilmiyorum dıyor. Ilerıde normalde haklarını verecektık. Ama eşimde alın paranızı gıdın gıbı olur, satılsın dıyor. İster inanın ister ınanmayın ne dıyeyım
Eşiniz verdiği parayı geri alacak kalan para yarıya bölünecek. Öyle olursa hakkınızı yedirmemiş olursunuz. Kafanızda rahat eder.Son konumu hatırlarsınız belki. Bekarken eşim ve ailesi ortak araba almış.Bu araba yüzünden sürekli kavga ediyoruz.Kv sürekli birşey çıkarıyor.Akraba gelecek al, arabayı getir götür.18bin tl kasko çıktı.4bin sigorta. Bunları geçtim.Arabanın bakımı olacak. Yaptırmadık henüz.Yaptırmazsak 30 40 bin kadar masraf çıkabilir.Ve bunlar bize kalıyor. Ben 1 ay sigortası için çalışacağım.
Bu arada kaynım araba alınırken 1 TL para katmadı.Zaten adam 5 yıldır çalışmıyor.
Bu akşam kvlere gittik.Kv ve kp eşim ve kardeşi için ikisi konuşsun, anlaşsın. Yarı parası ona yarı parası ona verilsin dedi.Kaynım yüksek miktar söyledi. Bu fiyat olmazsa satılmaz kalır dedi. Ben satılmasına üzülüyorum falan dedi.Sonra bende, bizim araba yüzünden evimizde huzurumuz kalmadı. O zaman araba burada kalsın dedim.Kaynım ayaga kalktı, masayı terk etti. Giderken eşime yarın arabayı buraya getir dedi.Sonra eşim peşinden gitti.
Kv ve kp, yok ben 2 senedir kaç kez istedim diyor.Bu ay sadece 3 kez istedi.Gaz atıp benzin atmıyorlar. Kaynım kendi arabası gibi sürüyor.Önceki araçla kaza yaptı.Bununla yaparsa büyük masraf çıkar.
Eşim bana geçen, bilezik bozdurup sigortasını bakımını yaptıralım diyor. Kv diyorki, bak bende de bilezik yok, ne olacak.Kirada mı oturcaz bir ömür dedim.Canım sıkkın.Kötü yorum yapmazsanız sevinirim. Ben kaynım ödemediği için, muattap olarak kpyi aldım.Kaynım ödemeden kendi aracı olarak görüyor.
Satılırsa tabı. Satılmayacak.Eşiniz verdiği parayı geri alacak kalan para yarıya bölünecek. Öyle olursa hakkınızı yedirmemiş olursunuz. Kafanızda rahat eder.
Bence arabâ satılsın payınızı alın bu muhabbet bitsin, altın falan sakın verme ...Son konumu hatırlarsınız belki. Bekarken eşim ve ailesi ortak araba almış.Bu araba yüzünden sürekli kavga ediyoruz.Kv sürekli birşey çıkarıyor.Akraba gelecek al, arabayı getir götür.18bin tl kasko çıktı.4bin sigorta. Bunları geçtim.Arabanın bakımı olacak. Yaptırmadık henüz.Yaptırmazsak 30 40 bin kadar masraf çıkabilir.Ve bunlar bize kalıyor. Ben 1 ay sigortası için çalışacağım.
Bu arada kaynım araba alınırken 1 TL para katmadı.Zaten adam 5 yıldır çalışmıyor.
Bu akşam kvlere gittik.Kv ve kp eşim ve kardeşi için ikisi konuşsun, anlaşsın. Yarı parası ona yarı parası ona verilsin dedi.Kaynım yüksek miktar söyledi. Bu fiyat olmazsa satılmaz kalır dedi. Ben satılmasına üzülüyorum falan dedi.Sonra bende, bizim araba yüzünden evimizde huzurumuz kalmadı. O zaman araba burada kalsın dedim.Kaynım ayaga kalktı, masayı terk etti. Giderken eşime yarın arabayı buraya getir dedi.Sonra eşim peşinden gitti.
Kv ve kp, yok ben 2 senedir kaç kez istedim diyor.Bu ay sadece 3 kez istedi.Gaz atıp benzin atmıyorlar. Kaynım kendi arabası gibi sürüyor.Önceki araçla kaza yaptı.Bununla yaparsa büyük masraf çıkar.
Eşim bana geçen, bilezik bozdurup sigortasını bakımını yaptıralım diyor. Kv diyorki, bak bende de bilezik yok, ne olacak.Kirada mı oturcaz bir ömür dedim.Canım sıkkın.Kötü yorum yapmazsanız sevinirim. Ben kaynım ödemediği için, muattap olarak kpyi aldım.Kaynım ödemeden kendi aracı olarak görüyor.