Kaynımla kavga ettik

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
piraye yorma kendini.o araba sıfır alındı babannenin engelinden dolayı vergi indiriminden çok uyguna alındı.alındığında konu sahibi nişanlı bile değildi.kayınbaba kayınvalide de para eklediler.araba vergi indirimi için kayınbabanın üstüne alındı.taa oz amanlardan beri o arabanın peşinde konu sahibi.bu ilk konusu mu?başka üyelikle de dinledik eleştirdik.sonra nik değiştirdi gene tanıdık.en sonunda üyelik yenilemiş ama gene tanıdık.araba benim olsun okula gidip geleyim rahatça bile yazdı bu ay içinde.konu sahibinin kapısındaydı araba çoğunlukla.babanneyse belki de hiç binemedi.ben hileli engelli arabası alındı diye helal etmiyorum hakkımı demiştim başka üyelerde demişti.valla tutmuş bak.birbirlerine düşmüşler araba sayesinde huzur neyim kalmamış 2 tarafta da

O kızın aklı olduğuna inanamıyorum şu an. Beyni olan biri o adamı ne yapsın

Bende kızın normal oldugunu sanmıyorum. Tipine ve çenesine kanıyor. Kaynıma işe gir dese kızı bırakır.
konu arabadan nasıl kaynının özel hayatına geldi?kız kabul etmiş işsiz olarak.bu seni ne ilgilendirir ki?o kız arabayı tamamen size vermeye ikna etseydi sevgilisini o zaman kız da harika kız olurdu kayın da harika kayın olurdu aniden.

Malınız kıymetli gibi davranın benm esim göreve giderdi ben ailemin yanına giderdim o sırada arabayı kvlere bırakırdık cunku kendi ailemde herkesin aracı var bize gerek olmuyor onlara olur diye bende ses etmezdim ama kaynım hergun müzikli yol hşkayerli paylasırdı meger kız arkadaşını işe bırakıp alıyormuş geziyorlarmıs önce genctir hevesini alsın falan diyordum sonra esim geldi kvlere gectim baktım arbabun arka kısmında çökuntuler var ufak tefek vurmus belli yani esim sadece arada bir calıstırsn diye koymustu ama bunlar kenarda tartısıyorlarda eism bana bişey anlatmıyor cocuk vurmus surtmus heralde falan . Bende daha kredisini oduyoruz diye malım kıymetliymşş gibi her fırsatta ay aman dikkat et falan yaparım. mesela evin yanında garaj gibi bişey var oraya koyarız genelde altını surter esim ya sıraya koyma altını vura vura bir hal ettin veya bıyere gidelim diyor ay oralar cukur toprak ben arabamla oraya gitmem arabaya yazık diyorum masus yanlarında kaynımda artık istemez oldu ama sizinki ortak mal iste keske satsanız kendinizce bişey alsanız daha iyi olurda

Baslarim onların huzuruna. Araba alindigindan beri senin huzurun kaciyor o umrunda degil de neymis sen oyle dedin diye huzurlari kaçmış cehennemin dibine kaçsın huzurlari.

Bilmiyorum satılır mı. Eşimin arkadaşları kardeşin niye limit koyuyor. Arabanın hakkı neyse onu yazın dedi. 700 e satılmaz adam gider bilmem ne marka alır, bunu niye alsın dedi.

Baslarim onların huzuruna. Araba alindigindan beri senin huzurun kaciyor o umrunda degil de neymis sen oyle dedin diye huzurlari kaçmış cehennemin dibine kaçsın huzurlari.
Benim huzurum umurlarında degil. İyiki araba konusun da tavrımı belli ettim. Bugün eşimin arkadaşı geldi.Yakın arkadaşı bu arada. Diyorki, bak bu fiyata satılmaz, hakkı neyse yazın diyor. Ayrıca bak eşin mutsuzsa git bırak arabayı temelli diyor. 31 inde eşim arabayı kvlere bırakacak.Geri getirmesin istiyorum. Zaten eşime de binmem artık dedim.
Kp eşimin dedigine göre kafaya takıyormuş.Sabaha kadar uyumamış.
Birde bana diyorlarki, eşinin ailesinde senin benim muabbeti yok. Sen ailemde görmedin ondan böyle sorun yapıyorsun dedi.

Ayy gık dıyemıyorlar ona. 5 senedır iş arıyor. Kırılır dıye işe gir demıyorlar. Şuan aıleyı bozan ben oldum
Sen olursun tabi kaynin yan gelip yatarken huzurumu bozdu diyordur
Gorumcelik damarın kabardı galiba kimin malını kime vermişler acaba detay biliyormusunda atliyorsun

Bence evlenip ayri yuva kurduktan iki ayri çatı olduktan sonra gayette senin benim muhabbeti yapılır. Bekar olsa onlarla yasasa bi nebze hakli derim. Tam tersi senin ailen boyle yapsaydi üç bes katkilari oldu diye sürekli isteselerdi senin kardesin hic bir faydasi olmadigi halde bu kadar sahiplenip herseye karissaydi eşin bu duruma ne kadar süre tahammül ederdi acaba?

Ben birşey demezdim diyor. Ben karışmam diyor.Ailesinin istemeye hakkı var. Onda problem yok. Ama her hafta isteyince, eşim al bırak yıpranıyor.Eşim ailesine az gidiyor normalde. Ancak 2 3aydır kv sürekli araç istiyor. Bu vesile ile eşim her hafta kvye gidiyor. Ben kvnin bilerek istedigini düşünüyorum.Sırf eşim sürekli gitsin diye.

Ben olsam alırım elime bir balta o arabayı parçalarım....
Buna da hakkım yok.Dün eşimin arkadaşı geldi. Noldu ilana koydun mu arabayı dedi. Gelecek ay falan dedi eşim.İşte kaynım 700 diyor ya o fiyata gitmez. O niye üst limit koyuyor. Piyasası neyse araştır yazarsınız dedi.Kabul eder mi bilmiyorum.Ailenin reisi gibi birşey görüyorlar onu. Kp eşimin dedigine göre sabaha kadar uyumamış, kafasına takıyordur diyor.
Bizde yarın ev için alışverişe gidecegiz normalde.Eşime dedim,ben haftaiçi gider, taksi ile dönerim dedim.O da yok yarın şuraya gideriz diyor, arabayla sanırım.Binmeyeceğim dedim ona.
Arkadaşı da dedi, bak eşin mutsuz bu şekilde, ver arabayı diyor. Verecek misin diyorum, yanaşmıyor vermeye.
Haftaiçi salı günü falan kvlere arabayı bırakacak.Bırakınca getirme dedim.Kalsın orada.Binmeyeceğim,çok ciddiyim.Bakalım bu şekilde ben binmeden boşuna getirecek mi eve.
Herkes bana alttan al diyor. Kaynım postasını koyup masa terk ediyor. Bana sus deniyor. Bu zamana kadar koca adamı pışpışlamışlar. Ancak ben gereksiz gaz veremem. Ne ise söylerim.Diliminde kemiği yok.Eger masada kalsaydı ona, tanıdığımdan beri çalışmıyorsun eve kaç TL kattın, aracın kaç lirasını ödedim derdim.Ha bende ödemedim ama o masrafta ödemiyor.

Yarın arabayı buraya getir deyip masayı terk etmesinden işin sonunda kaynınız arabaya çökecekmiş hissi vuku buldu bende
Zaten kaynımda kullanılıyor. Düşünün bir aracı biz, kvler ve kaynım sürüyor. Ee masrafı enayi bana yüklüyorlar. O zaman 3 e bölünsün masraf.
Satılmazsa şu olacak. Ki ben satılana kadar kvlerde kalsın diyorum.Ben kullanmayacağım.Eşim bakacak ben binmiyorum.Sonunda bırakacak ailesine. Kaynım kuruş katmadan kullanacak.Ana baba parasıyla hava atacak.

Birde eşim şey diyordu. Eee dügün falan olur altınlar ortaya konur. Hıı enayiydin bende.Ortaya falan koymam.Adam dügünü de bana yaptırsın.Mesafe degil aynı ortama girmem birdaha ben.
Zaten artık aldıgım altını eşime söylemiycem.Baya zaman geçsin kvlere, maaş alamadık iki ay bilezik sattık 2tane diyeceğim. Onlarda beklenti de olmasın.

Olanin olmayana borcu var kisaca…

Hadi gerek duyarsin odunc alirsin 1-2 kez ama baya baya arabanin sahibi gibi sahiplenmeler filan hic dogru degil

Kisaca yalan ustune yalan anlamiyorum cidden sizdeki durumu..omur boyu yalan soyleyerek mi gecireceksiniz?

Sogudum sogudum gerçekten. Anası aşırı paracı. Kaynımın sevgilisinin köpeğine ne kadarlık mama yedirdigine kadar konuşuyorlar.O gün mama konusu açıldı. Kaynım kız için, köpeğine 1000 tlye alıyor mama dedi.Kv bana sen ne kadara alıyorsun dedi. 300 e de var 1000 e de dedim. Ki mama fiyatı degişken. Israrla sen ne kadara alıyorsun dedi. Onun hesabını yapacak. Bende benim kedilerin kıymetli dedim, sustu.
Eşim kendi gelme diyor.Ben kvden ne sos istiyorum ne başka şey. Hatta kendim yapacagım bu sene dedi. İki kişiyiz yetiyor zaten bize. O gün bana sos gönderdiğini falan başıma kalkıyor. Ve 1 2 3 degil bu. Söylenir mi. Ben işte yemek olsa size gönderiyorum, sos gönderiyorum, ben sizi düşünüyorum dedi. Ama ben istemiyorum sos falan. Ki reçel gönderdi, gittim eşimin arkadaşına verdım.Gönderme diyorum gene gönderiyor. Ee bana başıma kalkıyorsa, çevresine net anlatıyordu gönderiyorum diye.Sos kültürüm yok ama göndermesin diye kendim sos yapcam.

E
Evet evet bitmişti şükür. Zaten o yüzden 1buçuk sene nişanlı kaldık. Çünkü eşimin maaşın yarısı krediye gidiyordu. Geçinemezdik.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…