- 9 Temmuz 2021
- 5.351
- 5.185
-
- Konu Sahibi Fight4freedom1
Az önce sahıbındenden fiesta gösterdim. 100 bine. Bak böyle alalım bunu verelım dedım. Satılırsa alırız düzgün bısey dedı. Ama satılırsa bunlar gene araba ısteyecek.Biliyorum başıma gelecegı.Sen eşine direk söyle arabayı istemiyorum hakkında da tek bir cümle duyarsam yakarım arabayı diye
O arada kalıyor. Anne babasına bişey diyemiyor.Ne bileyim ben. Versin kurtulalım artık.Eşine yazık olmuş F Fight4freedom1
Pin pon topu gibi ana-baba ve eş arasında savruluyor.
Hani buradaki tecrübesiz gelinler gibi.
Hem çok saf ve sessiz hem de çok eziliyor her iki tarafta da.
Çok üzüldüm.
Sizde terketseydiniz görümcem terkedince bende öyle yaptım skjdsnnxBen kötü bişey mi dedim akşam. Ya satılsın ya da sizde kalsın. Masrafa yetişemiyoruz. Evde huzur kalmadı dedım. Son kez sigortayı öderım dedım. Kaynım baya kızdı. Masayı terk etti.
İnşallah araba meselesi son olur.O arada kalıyor. Anne babasına bişey diyemiyor.Ne bileyim ben. Versin kurtulalım artık.
Yorumunu görünce gülümsüyorum Lalem. Nasılsın ? İyisindir inşallah ?Eşine yazık olmuş F Fight4freedom1
Pin pon topu gibi ana-baba ve eş arasında savruluyor.
Hani buradaki tecrübesiz gelinler gibi.
Hem çok saf ve sessiz hem de çok eziliyor her iki tarafta da.
Çok üzüldüm.
Satılınca onlara fiesta alın o zaman kurtulun onlardanAz önce sahıbındenden fiesta gösterdim. 100 bine. Bak böyle alalım bunu verelım dedım. Satılırsa alırız düzgün bısey dedı. Ama satılırsa bunlar gene araba ısteyecek.Biliyorum başıma gelecegı.
Eksik olma canım benim.Yorumunu görünce gülümsüyorum Lalem. Nasılsın ? İyisindir inşallah ?
Eksik olma iyiyim Rabbim herkese huzur versin.Eksik olma canım benim.
Şükür iyiyim canım.
Sen nasılsın?
Onu ödememeniz için bir yolu yok mu.?İşten yeni geldım, nasıl vereyım. Eşime dedim bakarız dedi. Artık binmeyınce götürecek mecbur. Pazar alısverıse ya taksıyle gıtcem. Ya da pazartesi kendım gıdıp taksi ile döneceğim.Mecbur verecek o parayı. Bana koyan vergi borcu kpnin. Ben ödüyorum.
Eşiniz babasının doğum tarihini bilmiyor mu?Eşim tekrar bakarsa eger ekran alacagım.kazası falan hıc yok
Amin inşallah canım.Eksik olma iyiyim Rabbim herkese huzur versin.
Ruhsat eşinizin üstündeyse götürüp satsın yarı parasını anne babasına versin kayniniza b.k yemek düşer böyle durumdaArabaya kv kp para kattı. Eşim kredi çekti yüklü miktar.Kaynım hıc para katmadı. Ancak kaynım sahiplenıyor. Satılmazsa satılmasın dıyor.
Hah şimdi oldu işte... eşin bekarken yine babasının aldığı arabayı satıp, (çünkü asgari ücretle genç yaşta hem evlenip hem gram altın birikim yapıp hem araba alması mümkün değil) üstüne bellllkiii üç beş kuruş koymuş kalanı da yine kp. tamamlamış. Zaten engelli arabası diye ucuza alınmış. Yani kocan da kaynin da neredeyse hiç hak sahibi değiller aslında . Sen de bunları biliyorsun ama biraz uyaniksin gibi geldi bana...Biraz değil evlerden ırak...Eşim çogunu ödedi. Gram verdı, dıger arabayı sattı.
Gece 11 bucuk olmasa gıdecektım. Nakıt yoktu yanımdaSizde terketseydiniz görümcem terkedince bende öyle yaptım skjdsnnx
Maalesef dıyemıyor adam. Ve bu durumu kullanıyorlar.Eşime ikinci el alalım dedim. Ne cıkacak bılmıyorsun dedı. Tamam o zaman araç kullanmayalım o zaman dedim.Tamam dedi.İnşallah araba meselesi son olur.
Eşin o kadar saf ki.
Hiç bir şeye hayır diyemiyor ki…
Yok bilmiyor. E devletten baktık bizde. Tam Gün ay ıstıyorlar.Eşiniz babasının doğum tarihini bilmiyor mu?
İşte onlar araç alma kafasında degil. Eşim satılınca düzgün bişey alırız dedi. Ee ailen araç almayı düşünmüyor dedim. Söylemezsin aldıgını dedi. Ve benı bıdaha götürmeyecekmiş.Satılınca onlara fiesta alın o zaman kurtulun onlardan
Artık binmeyecegim. Söyle ailene ödesın dıyecegım.Onu ödememeniz için bir yolu yok mu.?
Maalesef kpnin üstüne. O da etliye sütlüye karışmıyor. AmaRuhsat eşinizin üstündeyse götürüp satsın yarı parasını anne babasına versin kayniniza b.k yemek düşer böyle durumda
Ayyy daha ne istiyorsun bacım bırak götürmesin ya.İşte onlar araç alma kafasında degil. Eşim satılınca düzgün bişey alırız dedi. Ee ailen araç almayı düşünmüyor dedim. Söylemezsin aldıgını dedi. Ve benı bıdaha götürmeyecekmiş.