- 10 Nisan 2014
- 42.148
- 113.355
- Konu Sahibi Fight4freedom1
piraye yorma kendini.o araba sıfır alındı babannenin engelinden dolayı vergi indiriminden çok uyguna alındı.alındığında konu sahibi nişanlı bile değildi.kayınbaba kayınvalide de para eklediler.araba vergi indirimi için kayınbabanın üstüne alındı.taa oz amanlardan beri o arabanın peşinde konu sahibi.bu ilk konusu mu?başka üyelikle de dinledik eleştirdik.sonra nik değiştirdi gene tanıdık.en sonunda üyelik yenilemiş ama gene tanıdık.araba benim olsun okula gidip geleyim rahatça bile yazdı bu ay içinde.konu sahibinin kapısındaydı araba çoğunlukla.babanneyse belki de hiç binemedi.ben hileli engelli arabası alındı diye helal etmiyorum hakkımı demiştim başka üyelerde demişti.valla tutmuş bak.birbirlerine düşmüşler araba sayesinde huzur neyim kalmamış 2 tarafta daFarkettin mi bilmiyorum ama eşin senin işine gelmeyen hicbiseyi bilmiyor söylemiyor. Sen de burda sadece işine gelenleri yazdığın , hatta işine gelmeyen önceki yazdıklarını da inkâr ettiğin için biz aslında konu hakkında hicbirseyi doğru ogrenemiyoruz. Açtığın her konuda sen haklısın deyip gaz vermemiz senin ne işine yarıyor tam olarak? Problemi çözmeye yaramadığı belli çünkü...