Kaynımla kavga ettik

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
2 arabamız var biri 2018 biri 2012. Öyle yüksek kargo yok kaza yaptığım halde. Haklısınız.

İşte bunun sıfırı 550 falan. O yüzden olabilir mi. Netten mı yüksek cıkıyor acaba. Arkadaşının sigortacı sına soracak ıs eşim

Kaskosu bakımı için bilezik gram bozdurma saçma ya.Senin altinlara mi güveniyorlar.Geri vereceklermiymis sor bakalım onlara.Bana ait olmayan sey için niye bilezik bozayım.Bana ait olsa bile gider bankadan taksitli nakit avans çekerim çok az faizi 0.98,altın bozmam.Altin hergecen gün artıyor tekrar aynı fiyata yapamazsın ama bankaya ödeme sabit.

Tabii araba eskidikce km si dusuk bile olsa deger kaybediyor.. sizin olayi anlamadim ben dogrusu.. amac ne ortak arabada? Kimin en cok payi var? Ben olsam sadece pazar gunu binmeye asla araba almazdim hele cocuk yoksa cok gereksiz. Is icin filan olur anlarim. Siz para kattiysaniz suanki degerine baktirin ve ona gore parasini size versinler eger kaynina kv ne kalacaksa araba.

Tamamda sorun bag degil. Onların masrafa katılmaması. Kapımda istemiyorum dıyorum yanaşmıyor lar.
Bence sorun bağ. Eşinizde aranızda iletişim olmalı. Bakın benimde hatalarım oluyor ama o günde kalıyor çünkü eşim benimle iyi olmak istiyor duruş ve netlik ayrı birşey. Siz bana göre gerginlik ve negatiflik yayıyorsunuz çoğu zaman bu da eşinizi sizden uzaklaştırır ve sizi duymaz.
Araba sizin değil ki neden rahatsız oluyorsun? Madem masraflar çıkıyor alıcaksın adamı karşına diceksin “ bak canım benim böyle olmaz ortak araba istemiyorum ya parasını verelim üstümüze alalım ya da satıp bölelim” . İstemiyorsunuz bitti. Kabul etmek zorunda siz evlisiniz. Binmeyeceksin arabaya kullanmayacaksın ve ödemeyeceksin.
Kendi arabamız olsun diceksin eşine. Ailesi anlamıyor diye bişey yok anlamaları da gerekmiyor sen böyle istiyorsun ve böyle olucak.
Bak ben ne sıkıntılar çektim görümcem ve kayınvalidem yüzünden söylicek çok lafım vardı ama ağzımı açmadım. Öfkemi kusarsam hatalı olurum ki olduğum zamanlarda oldu.
Bence siz çok yıprandınız biraz terapi almanızı öneririm.

İşte bunun sıfırı 550 falan. O yüzden olabilir mi. Netten mı yüksek cıkıyor acaba. Arkadaşının sigortas
Yaa ne tamamı. İyi oku. Ben artık nalet olsun arabasına ver şu arabayı dıye daha 1 ay önceden dedım.Bana batıyor çünkü adamlar gaz almaktan aciz. Ben enayı mıyım ya. Artık gidecegim kadar gaz alma hesabından bıktım. Bilerek kirli verdim, yıkatmadılar bıle. Ben temellı alsınlar dıyorum. Ayrıca satılırsa eşimin payına araba falan istemiyorum.Onda da hak görürler bunlar.

Bu konu sahibine aitse zaten alsin arabasini altin mi bozduruyot ne yapiyorsa yapsin.. eger dedigin gibi konu sahibine ait degilse neden bu tantana

Ya hatırladım öyle bir konu eskilerden şimdi sen söyleyince.
O zaman yapılacak olan belli,kullanmayacakta,masraflarını da üstlenmeyecek,satılırsa varsa bir payı alacak,satılmazsa da umurunda olmayacak.

Eşim çogunu ödedi. Gram verdı, dıger arabayı sattı. Ya ben konuşmaya giderken, kpnın kaynımı işe katacagını düşünmedim. Çünkü kp üstüne. Kp karışma onlar konuşsun dedı. Ama kaynım satılmasın diye bayaa yüksek fıyat koydu. Biz 550 600 olursa dua edıyoruz. Yaşta ilerliyor arabanın.Kaynım dıyorkı km düşük sıfır bandında. Kp dıyorkı, o satılmasın demıyor. 700 e 1 senede 2 senede de olsa biri çıkar dıyor. Ama sanmıyorum. Millet enayı mı. Kardeşim arabayı ederınden cok koydu siteye, satmadı. İlanı geri çekti.
Yaa ben 2 seçenek sundum. İkisini de kabul etmedıler. Ya satılsın ya bizden alın dedim. İstemiyorum dıyorum. Eşimin hakkı da artık umrumda degil. Onun enayiligi. Kaynımın tavırları görseniz. Daha benzın gaz almamış. Sahiplendi.

Bakın ben sakin konuştum. Eşim satılsın dedi. Kaynım kabul etmıyor. Masrafa da karışmıyor.

Ya hatırladım öyle bir konu eskilerden şimdi sen söyleyince.
O zaman yapılacak olan belli,kullanmayacakta,masraflarını da üstlenmeyecek,satılırsa varsa bir payı alacak,satılmazsa da umurunda olmayacak.
Hani devamlı konusu vardı kaynanasına gitmek istemiyordu orada sıkılıyordu.

İşte bunun sıfırı 550 falan. O yüzden olabilir mi. Netten mı yüksek cıkıyor acaba. Arkadaşının sigortacı sına soracak ıs eşim
Bacım bende sıfır aldım 500 bine.Arada ne kadar fark varki.Soyluyorum fabrikadan çıkan yere dahi tekerlegi değmeyen tasimayla gelen sıfır kilometre araba aldık.Ruhsat üstümüze geçirme işlemini yapar yapmaz daha kullanmadan kaskosu sigortası yapıldı.Eger kaza olmazsa önümüzdeki sene kaskosu daha indirimli olucak %30-35 civarı indirim.

E babasinin mali niye sahiplenmesin ki? Sen bile sahiplenmissin adam oz babasinin malini niye sahiplenmesin?

Satılmazsa eşim bey vermıyor ailesine. Sorun bu. Ama kararlıyım binmeyecegim. O zaman mecbur verir.
Öyle yüksek kasko vergi olmaz porche mi arabanız?ayrıca ödemeyin tamamını. Zaten araba kayınbabanın üstüne. Binecekseniz yarı yarıya kasko vergiyi de yarı yarıya ödeyin. 0 araba değeri 500 se kayınbabam sayesinde 300 e alındı. Ayrıca para da kattılar. Elbette hak iddia edecekler. Neden devamlı sizin kullanmanızı kabul etsinler? Altın verme dışında yüzde yüz haksızsınız.

Kv dıyorkı. Bak koluma bende bılezık yok. Yenı evlı sınız yaparsınız. Rahatlar. Bozdurmam.Gramda bozmuyorum, çeyrekte. Bınmıyorum da. Ciddiyim
Hahah oldu siz yeyin biz yapariz

Payinizi alin satilmiyorsa onlar versin. Vermiyolarsa lanet olsun derdim ben onlara bagislardim o
Parayi daha gorusmezdim onlarla

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…