Kaynımla kavga ettik

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eşim çogunu ödedi. Gram verdı, dıger arabayı sattı. Ya ben konuşmaya giderken, kpnın kaynımı işe katacagını düşünmedim. Çünkü kp üstüne. Kp karışma onlar konuşsun dedı. Ama kaynım satılmasın diye bayaa yüksek fıyat koydu. Biz 550 600 olursa dua edıyoruz. Yaşta ilerliyor arabanın.Kaynım dıyorkı km düşük sıfır bandında. Kp dıyorkı, o satılmasın demıyor. 700 e 1 senede 2 senede de olsa biri çıkar dıyor. Ama sanmıyorum. Millet enayı mı. Kardeşim arabayı ederınden cok koydu siteye, satmadı. İlanı geri çekti.
Yaa ben 2 seçenek sundum. İkisini de kabul etmedıler. Ya satılsın ya bizden alın dedim. İstemiyorum dıyorum. Eşimin hakkı da artık umrumda degil. Onun enayiligi. Kaynımın tavırları görseniz. Daha benzın gaz almamış. Sahiplendi.
Kisaca ne emmeye ne gommeye derler😐 ben olsam bulasmam daha araba isine kendileri odeyip binsinler madem. Esinde mallik yaparsa kendisi bilir

Bacım bende sıfır aldım 500 bine.Arada ne kadar fark varki.Soyluyorum fabrikadan çıkan yere dahi tekerlegi değmeyen tasimayla gelen sıfır kilometre araba aldık.Ruhsat üstümüze geçirme işlemini yapar yapmaz daha kullanmadan kaskosu sigortası yapıldı.Eger kaza olmazsa önümüzdeki sene kaskosu daha indirimli olucak %30-35 civarı indirim.
E sürekli indirim oluyorsa, gecen sene 7 iken niye 18 cıktı. Acaba kp nin üstüne dıye mı

O zaman evlenmeden önce ortak araba istemiyorum dicektin çıkılmaz yola girilmiş. Eşiniz ne diyor ? Kardeşine söz geçiremiyor mu ?
Dedım zaten. Benı dınlemedı. 4 5 sene kredi mi ödiycen dedım. Kardesıne bısey dıyemıyor. Ses yükseltemez.ben aslında onlar arasında samımıyet görmüyorum. Cunku samımı olsalar böyle cekinme olmazdı.

E babasinin mali niye sahiplenmesin ki? Sen bile sahiplenmissin adam oz babasinin malini niye sahiplenmesin?
Ben sahıplenmıyorum. Temellı alsın. Hatta ben şey dıyecegım eşime. Altının üstüne az koyup bu Peugeot 206 ikinci al alalım dıyorum. Bunu da onlar kullansın. En mantıklısı.Ben kredi çekeceğim.

Öyle yüksek kasko vergi olmaz porche mi arabanız?ayrıca ödemeyin tamamını. Zaten araba kayınbabanın üstüne. Binecekseniz yarı yarıya kasko vergiyi de yarı yarıya ödeyin. 0 araba değeri 500 se kayınbabam sayesinde 300 e alındı. Ayrıca para da kattılar. Elbette hak iddia edecekler. Neden devamlı sizin kullanmanızı kabul etsinler? Altın verme dışında yüzde yüz haksızsınız.
Ben dıyorum ya. Tek aile bizi yoruyor. Biz birikim yapamıyoruz artık. Satalım ya da burda kalsın. Bız kullanmayalım. İkisine de tepkı aldım.

Hahah oldu siz yeyin biz yapariz😂

Payinizi alin satilmiyorsa onlar versin. Vermiyolarsa lanet olsun derdim ben onlara bagislardim o
Parayi daha gorusmezdim onlarla
Evet zaten temellı insan olan almaz. Ama ben şey düşündüm. Huzur kalmadı dersem, ailesi satılmasına razı olur. Yeterlı huzur kacması der dıye dusundum. Umurlarında olmadı

Niye vermiyor anlamadım?
Versin benzin bitince,zorunlu trafik sigortası zamanı gelince zaten satacaklar benzin doldurup sigortasıni yaptıran olmayınca.
Bakalım nasıl altından kalacaklar. Pazar alısverıse gıdecegız. Ben bınmıyorum. Dönüşte taksıye bınelım. Ya da yarın ben tek yaparım alısverıs.Pazar günü binmeyecegim dıye kavga cıkacak.

Kisaca ne emmeye ne gommeye derler😐 ben olsam bulasmam daha araba isine kendileri odeyip binsinler madem. Esinde mallik yaparsa kendisi bilir
Eşim safın önde gideni. Ben akşam ki konuşmadan şunu anladım. Bu 300 bin kaynıma harcanacak. Kvler gene araba almayacak. Ee benım aldıgım araç istenecek. Vermeyınce kötü gelın olacagım.O yüzden eşimin parasıyla araba mantıksız. Biz eşimle 2 ayrı araç olur dıye konustuk.

Ben dıyorum ya. Tek aile bizi yoruyor. Biz birikim yapamıyoruz artık. Satalım ya da burda kalsın. Bız kullanmayalım. İkisine de tepkı aldım.
siz o arabayı satın.herkes de ne kadar yüzdelik para kattıysa payını alsın.böyle böyle evinde huzur muzur kalmayacak.altın falan da verme.ama arabayı da saiplenme.izin vermezler çünkü.boşuna uğraş olur.eşinin ödediği kısmın hakkını almalısınız.orada aynı fikirdeyim.

Dedım zaten. Benı dınlemedı. 4 5 sene kredi mi ödiycen dedım. Kardesıne bısey dıyemıyor. Ses yükseltemez.ben aslında onlar arasında samımıyet görmüyorum. Cunku samımı olsalar böyle cekinme olmazdı.

Bir sey soracagim sen surekli para yetmiyor onu bozdur dediler, sunu bozduracagim diyorsun. Esin kredi kartini arkadasina veriyor, kredi oduyor sen bunlari kabul etmesen bu gune kadar bence hicbirini yapamazdi. Yapiyorsa zaten ne seni ne evliliginizi onemsemiyordur. Sen daha demin benim cok sonra haberim oldu yazdin sanki simdi 4.5 sene kredi mi odeyecegim dedim diyorsun. Kizma ama ben senin konularindaki samimiyetine hic inanmiyorum artik. Bundan once actigin araba konularinda hepimiz seni hakli bulmustuk cunku araba sizin saniyorduk. Sen boyle kendi acindan anlatirsan aldigin fikirler de bir isine yaramaz.

siz o arabayı satın.herkes de ne kadar yüzdelik para kattıysa payını alsın.böyle böyle evinde huzur muzur kalmayacak.altın falan da verme.ama arabayı da saiplenme.izin vermezler çünkü.boşuna uğraş olur.eşinin ödediği kısmın hakkını almalısınız.orada aynı fikirdeyim.
Onu da gectım. Ona da laf ederler. Aslında o zamanın bılezık parasını verebılırım. Ama kabul etmezler. Yarısını istiyorlar. O da bizi aşar.
Bende artık satılmazsa altınlarla araç almayı Düşünüyorum. Bunu da versin

Bak arkadaşım bir yıldır biz seni dinliyoruz. Empati yapmaya çalışıyorum evet hataların var ama haklılık payın da yüksek.
Öncelikle şunu kendine bir kabul ettir. Eşin asla saf değil. Sadece sen onun umrunda değilsin altın ver gram ver maaşı ver diye kullanılıp duruyorsun. Eşin sadece ailesini mutlu etmenin peşinde. Sen mutlu musun mutsuz musun umrunda değil.
Evet belki sen eşinin emekleri için çabaladın ama sana resmen dış kapının mandalısın sen karışma demişler bu durumda asla araba için ödeme yapma.
Bundan sonra da birşeyler alırken ortaksız kendi üzerine yatırım yap çünkü bu aile hiç güven vermedi bana.
Ayrıca arabanın modelini kazası arızası değişenini kmsini yaz belli siteler var bakarız biz de ederi ne kadar öğreniriz.

Bak arkadaşım bir yıldır biz seni dinliyoruz. Empati yapmaya çalışıyorum evet hataların var ama haklılık payın da yüksek.
Öncelikle şunu kendine bir kabul ettir. Eşin asla saf değil. Sadece sen onun umrunda değilsin altın ver gram ver maaşı ver diye kullanılıp duruyorsun. Eşin sadece ailesini mutlu etmenin peşinde. Sen mutlu musun mutsuz musun umrunda değil.
Evet belki sen eşinin emekleri için çabaladın ama sana resmen dış kapının mandalısın sen karışma demişler bu durumda asla araba için ödeme yapma.
Bundan sonra da birşeyler alırken ortaksız kendi üzerine yatırım yap çünkü bu aile hiç güven vermedi bana.
Ayrıca arabanın modelini kazası arızası değişenini kmsini yaz belli siteler var bakarız biz de ederi ne kadar öğreniriz.
arabayı satamazlar ki.kayınbabanın üstüne çünkü.o istemezse satılamaz.ortak mal edinmenin zararları işte.

Bakalım nasıl altından kalacaklar. Pazar alısverıse gıdecegız. Ben bınmıyorum. Dönüşte taksıye bınelım. Ya da yarın ben tek yaparım alısverıs.Pazar günü binmeyecegim dıye kavga cıkacak.
İşte rest çekecekseniz tam olarak uyun.
Bugün işimi halledeyim yarın binmem demeyin.
Altından kalkamaz satarlarsa ,eşinizin payı varsa alır üzerine ekler kendinize bir araba alırsınız ama en başında anlaşın araba bizim kimseye vermiyoruz diye zira yine isteyecekler lazım şu bu diye. Şu an vermiyoruz deme hakkınız yok ortak zira ama kendi aracınız olursa diyebilirsiniz.

Bir sey soracagim sen surekli para yetmiyor onu bozdur dediler, sunu bozduracagim diyorsun. Esin kredi kartini arkadasina veriyor, kredi oduyor sen bunlari kabul etmesen bu gune kadar bence hicbirini yapamazdi. Yapiyorsa zaten ne seni ne evliliginizi onemsemiyordur. Sen daha demin benim cok sonra haberim oldu yazdin sanki simdi 4.5 sene kredi mi odeyecegim dedim diyorsun. Kizma ama ben senin konularindaki samimiyetine hic inanmiyorum artik. Bundan once actigin araba konularinda hepimiz seni hakli bulmustuk cunku araba sizin saniyorduk. Sen boyle kendi acindan anlatirsan aldigin fikirler de bir isine yaramaz.
İş boşanmaya gider diye korkuyor işte görmüyor musun aşkım? Annesini babasından boşanmaya ikna etti diye baba tarafı komple düşman, bi şey olsun diye bekliyorlar sülalecek. Ben bu yüzden kızıyorum başından beri, madem sağlam bir rest çekmeye yetecek cesaretin yok, idare edeceksin. En başından şu kaynana denen oluşumun az yüzüne gülse suyuna gitse şimdi ağaydı paşaydı. Aslında kullanımı kolay insanlar, kapanın elinde kalıyorlar, ama konu sahibi çözüm insanı değil.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X