Kaynımla kavga ettik

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben sakin kafayla netten bakayım. Kpnin ruhsatını fotoğrafı var. Bakabılırsem eger ekran atarım size

Yalnız araba ortak dıyorsunuz
Kayınpederın malı mı ? Eger onunsa para 3 e bölünür 2 ye degıl .

Bu kararınız onların ekmeğine yağ sürer farkında mısınız
Sattirin kesinlikle sattirin

Bence siz son paragrafı kendinize bir kaç kere okuyun eşiniz için tek önemli olan ailesi . Bu arabayı da satmaz . Sizle sadece evlenmiş yani evli olmak için başka açıklaması yok bu mantığın . Sen niye arabani kullanamıyorsun onlar istediğini yapsın vay be

Zaten hakkımı savundum dıye adam masayı terk ettı. Ben Vala tanıdığımdan berı calısmıyor sun, kredimi ödedın dıycektım. Ben konusuyorum ya, eşim aşağıdan dürtüyor. Susayım dıye.
zaten burda baş suçlu eşiniz. o susarak kaynınıza çanak tutuyo. arsıza yeterki sussunlar yapmayacagı kabahat kalmaz. siz konusuyonuz diye dürtmesi beni bile dellendirdi. bence en basta eşinizle konusun aranızda anlaşın ki ses olsun. tek basınıza sizi takmazlar el kızı der geçerler emin ol. kocanızın ağırlıgını koyması lazım yoksa ilerde sizde kaynım evleniyo benm takılarımı borç istediler diye buraya konu açarsınız büyük ihtimalle

Ne arabaymış .

Her mesajınızda “ kaynım 1 TL katmadı , söz hakkı nerden geliyor “ yazıyorsunuz.
Babasından geliyor hanımefendi , babası hakkını oğluna vermiş, iki kardeş aralarında halletsin demiş. Eee daha hala neyini anlamadınız ?

Siz de bu eş varken siz daha cooook konu açarsınız.
Araba sürekli sizde duruyorsa masrafların çoğunun size ait olması normal.
Masraflarını yanlız ödemek istemiyorsanız söylersiniz su kadar masrafı var yarısını gönder dersiniz olur biter.
Vermezlerse de bırakırsınız kapılarına ne yapıyorlarsa da yapsınlar.

Peki şimdi araba satılsa, artık almasak mı araba falan. Bilmiyorum o da eşimin parası yaa. Onda da hakkım yok. Onada laf edecekler.
Sen o kadar kendi paranla sigorta kasko bilmem ne ödüyorsan senin de hakkın var canım öyle düşünme. Ayrıca bilezik bozdur deyince hakkın olmadığı akıllarına gelmiyor mu? Senin hakkın yok derlerse hakkım olmayan araba için bilezik istemeyi biliyorsunuz ama de.

Kayınbiraderinize, Kayınpederinize vs. sormadan makul bir fiyata satıp hakları neyse verin sonra sen sağ ben selamet.
Kayınbiraderiniz satışa karşı çıkıyorsa sigorta+kasko+bakım masraflarının kendine düşen kısmını karşılasın. ayrıca kullandıkları kadar yakıtını da koysun.

Ben hiç biri ile uğraşmaz direk satardım ve paylarına düşen parayı verir konu hakkında da muhatap olmazdım.

Neden kullanmıyorum. Eger kaza yaparsam, büyük masraf cıkar. Degeri düşer.Aradaki farkı ödemem gerekir. Eşim ailesine tapıyor.

Borc ıstesınler vermem. Zaten bu saatten sonra ben görüşmem onunla ya. Ailesine de 3 ayda bir 1 saat gıderım. Hatta eşim gelme dedı. Gitmem. Arabayı da ısterlerse komple versınler kaynıma
Yaa benı dürtüyor. Bende pat pat söyledim. Kaynım otursa, 1tl katmadın derdım

Eşim paraları yok nasıl ödeyecekler dıyor. Yarı yarıya olsa sorun olmaz.
Tamamda o babasının hakkında eşimin de hakkı var.

Evet kadın pişkin pişkin bana kolunu gösterdı. Bak bendede yok dıyor. Yaparsınız dıyor.

Hata sizin neden arabanın masrafını üstleniyorsunuz ? Sizin değil sonuçta ortak malla hareket edilmez ki. Bekarlıktan alınan bi ara siz karışınca ayarlanmıştır kaynınız. Kp kv hakkını belki oğluna vermiştir. Haklıyken haksız duruma düşülmesinden nefret ediyorum.

Araba kp üstüne. Kpde karısmam ıkısının malı dıyor.

Herkes beni suçlu buldu ortamda. Ben araba satılsın. O parayı kasaya atmayı düşünüyorum.

Eşim paraları yok nasıl ödeyecekler dıyor. Yarı yarıya olsa sorun olmaz.
Tamamda o babasının hakkında eşimin de hakkı var.
Adam hayatta daha ölmemiş ki hakkını paylaşasınız.
Kendi hakkını oğluna vermiş.

Siz bu arabayı sattırın başka türlü baş edemezsiniz.
Çünkü eşiniz ödemeye hazır .

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…