Kaynımla kavga ettik

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bakın ben tam satılmazsa kapımda istemiyorum huzur kalmadı dedım. Adam masayı terk ettı. Sonra eşime x yarın arabayı getır dedı. Vala otursa söylerdım. Anası babası zaten susturma derdınde benı

Yok ev düşüncem şuan gercekten yok. Ben ileride paylarını verırız üstüne alırsın dıyordum. İstesem şimdi ev için derdim. Çünkü 600 e satılsa gene az cok kredıyle ev alınır

Evet evet.Ben sıgorta ödeyecegım. Gelmıs laf yapıyor. Ödesın o zaman. Napayım sıgorta falan ödemeyeyım mı? 2 bucuk hafta sonra trafıge cıkamayacak yoksa.
Ödemeyin tabi ki. İsteyen ödesin kullansın. Ödemiyorlarsa araba boş boş yatsın kapının önünde daha iyi. Bu ne ya!

Yok ev düşüncem şuan gercekten yok. Ben ileride paylarını verırız üstüne alırsın dıyordum. İstesem şimdi ev için derdim. Çünkü 600 e satılsa gene az cok kredıyle ev alınır
Ama eşine tamamını vermezler ki!! Kaza ile bu ay vergisini verseler satıldığında onun bile farkını isteyecekler .Arabanın parası ikiye bölünse üç yüzbin tl..Ev fiyatlarının uçtuğunun farkındasındır eminim ki öyle kredi çekip üstünü tamamlayacak durumda değil.

Valla ben üçü beşi bilmem. Ticaret kanununa göre araba kimin üstüneyse hak onundur. Adil olan da para verenin hak sahibi olmasıdır. 1 kuruş para vermeyen, araba kendi üstüne olmayan kaynın nereden hakkı oluyormuş? Babası sanki tarla miras bıraktı da eşit paylaşacaklar. Peh. Babası kendi payını ister öbür oğluna versin isterse Kemal Sunal gibi balkona çıkıp paraları saçsın orası kimseyi ilgilendirmez. Ama burada hak sahibi olmayan bir kişi varsa o da kayın kişisi.

İşte benım gönlümde ev falan yok. Zaten bu araba parasına ev alınsa, o da burnumdan gelir.İşte kaynım zaten satılmasın kafasında. Bende kullanmayacağım. Şuan kesin fesat, fettan dıyordur.

Evet. İşte 1tl katmadı. Ki masada kalsaydı ben 1tl katmadın, senın degıl derdim. Kalktı gitti.Babası karışmam diyor.
Ya bu adam önceki aracı çarptı. Bunu da çarparsa ne olcak.

Ödesin o zaman yıllık masraflarını dunkof
Adam çalışmıyor. Benzın gaz alacak parası yok.Ben ama binmeyecegim artık.Eşime de ver onlara, biz haftaıcı zaten çalışıyoruz,kullanmıyoruz.onlar hep evde dedım.Eşim bakarız diyor. Vermezse kullanmam. Binmem. Seneye kredi çekelim dedim eşime. Çünkü eşimin parasıyla araç alsam, ondada hak görürler

İşte benım gönlümde ev falan yok. Zaten bu araba parasına ev alınsa, o da burnumdan gelir.İşte kaynım zaten satılmasın kafasında. Bende kullanmayacağım. Şuan kesin fesat, fettan dıyordur.

Valla bazı insanlara yaranmak zordur. Siz bilezikleri, altınları her şeyi verin, arabanin tüm masraflarını yapın gene fesat olacaksınız. Kv,kp bilmiyorum ama kayın fazla uyanık.

500binlik arabaya 18bin kasko cikmaz ya. Sigorta sirketleri ile mi anlastiniz? Araba kaza mı yaptı? Ayrica kasko icin bilezik bozulmaz. Ancak kasko yokken kaza yapilirsa sıkıntı olur. Kayin ailenizle konusup kaskoyu ucretini yari yariya bolusun sonucta satilana kadar araba kullanilacak . Araba 550ye satilsa size yarisini bile verseler düşük model 2.el baska bir araba alabilirsiniz. Esim daha fazla odedi bize daha fazla pay versinler diye tartismayin artik, kesinlikle vermezler.

Valla bazı insanlara yaranmak zordur. Siz bilezikleri, altınları her şeyi verin, arabanin tüm masraflarını yapın gene fesat olacaksınız. Kv,kp bilmiyorum ama kayın fazla uyanık.
Kv ve kp bence şöyle düşünüyor. Kaynımın mimar sevgılı sı var. Kızın yazlık ev araba hersey var. Arkadaş cevresı de öyle. Şimdi kv bahane ile istedıgınde kaynım kullanıyor. Bence kıza yaranmak için. Çünkü kaynım çalışmıyor. Kız evlenmek istıyor.
Yok ben yaranamam zaten onlara.

Yok fazla para ıstemıyorum. Aslında ben iki seçenek sundum. Ya ben binmem, kapı önünde istemiyorum, sızde kalsın. Ya da satılsın. Böyle dedıgımde masayı terk ettı. Pıyasası maksimum 600.Kaynım en az 700 diyor.Netten baktı eşim kaskoya falan.Yani şirkete sormadık biz.
Beni düşündüren kasko yok. Kaza olursa bunlarda para yok. Eşim yaptırmak ister. Zaten şey dıyor. Anamın babamın canına bısey olmasın, araba ödenır dıyor. Ama ben sürmek istersem, para yok, yaptıramayız diyor.

Arabanın degerını dusurdukten sonra
Satmaya yektenır zaten
Umarım. Ben artık binmem. Ben ayrı araç almaya kararlıyım. Eger yarı yarıya satılırsa bile ben o 300 ü kasaya atacagım. Kvlere onun parası duruyor. Kendı maaşıma araç alacagım dıyecegım. Çünkü kaynımın araç almaya nıyetı yok. Gene bızden araç istenecek.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…