- 10 Nisan 2013
- 1.134
- 1.584
-
- Konu Sahibi Fight4freedom1
Araba babamın üstüne ama benim demiştir eşi..biliyorsun evlenirken erkekler üfürmeye bayılıyor bir hayalperest oluyorlar ki burunlarının ucunu bile göremiyorlar .Konu sahibi de henüz birkaç yıllık evli yeni yeni görüyor eşinin sadece ailesinin çıkarı olunca sesi çıkan pısırık bir adam olduğunu
Bence en başından beri arabayı satar evimiz için kullanırız diye düşündü..bunun mümlün olmayacağını yeni görüyor.. farkında olmadığı bu aile onun eşiyle ortak ev sahibi olmasına da izin vermez.Anamnez simdi konu sahibinin ustune gidip kirmak istemiyorum ama o arabanin esinin olmadigini yeni ogrenmemistir. Kac tane araba konusu var gaz atmak, benzin atmak ne demek acaba diye dusunuyordum ben. Simdiye kadar o araba istenmeseydi bunlarin lafini etmek yerine simdiye kadar dert esim arabayi vermiyor olurdu. Benim kullanmadigim, istemedigim araba icin kim benden bileziklerimi falan isteyebilir yok boyle bir dunya. Este is yoksa ona gore tavrini koyarsin sorun yine araba olmaz. Burdaki sorun hala kayin.
Daha yeni 1 aylık günlüğü 500 liradan sıfır, son ve üst model araç kiraladım. Fiyatlardan haberim var. Ataştırırsanız görürsünüz. Ayda 2 kez binceksem taksiylede giderim gidecğeim yere oda ayrı konu tabii, bukadar tantana yapmam
Ay boşanın o zaman madem bu aile her durumda sizi böyle darlayacak. Bunlar böyle diye hiç mal mülk sahibi olamayacak mısınız? Hoş zaten o pısırık koca da tam boşamalık.Ailesini tanımıyorsunuz. Kendi malları gibi kullanırlar. Onların hayali de tarla falan almak zaten.Biiyorum başıma gelecegı ben.
Yok bende hata var. Ama yeni evliyken istemezler dı araç. Bu sene her ay en az 2kez ıstıyorlar. Ee ortak olunca da ben ödemek istemiyorum tek başımaBen burda tek suclu gormuyorum iste. Ben olsam benim olmayan bir arabayi ne kullanirdim ne masrafini oderdim. Kullanmadigim bir arabanin kimse bana masrafini odetemezdi. Konu sahibi basta dusunememis ya da olaylarin boyle gelisecegini kestirememis. Bu olayda sadece esi hatali bulmuyorum ben.
Evet evet. O zaman ortak olsun yani. Ben zaten binmem dedim, ödemem dedim. Masayı terk ettiKaynınızın dediği olacak diye bir şey yok. Eşiniz biraz baskın olsun yahu. Mal ortaksa ödemeler de ortak olacak. Ya satacaklar ya da ortak ödeyecekler
Biz internetten baktı. Bir sürü seçenek çıktı. Evet şirkete sormak gerek o zamanDirekt eşimin yazdığının resmini attım.Bizimde yeni martta sıfır fiattan 2022 model 500 bine aldık 3700 odemisiz kasko 1200 sigorta hadi 5 olsun hadi arttırayim 7 olsun 18 nedir.Bence ruhsatin resmini çekin bi cok yerde sigorta firması var. Baksınlar.Yaprirmak zorunda değilsiniz.Af buyurunda bence sizin bilezikler ayaklanmış gidiyor nereye olduğu belli degil
Birde sizinki sıfır. Bizim niye bu kadar yüksekki.Ben yaştan düşündüm. Degilse sebep ne.Direkt eşimin yazdığının resmini attım.Bizimde yeni martta sıfır fiattan 2022 model 500 bine aldık 3700 odemisiz kasko 1200 sigorta hadi 5 olsun hadi arttırayim 7 olsun 18 nedir.Bence ruhsatin resmini çekin bi cok yerde sigorta firması var. Baksınlar.Yaprirmak zorunda değilsiniz.Af buyurunda bence sizin bilezikler ayaklanmış gidiyor nereye olduğu belli degil
18 plan kasko çıktı. Sigorta 4 e yakın. Ama eşimin arkadaşında eski doblo var. 2 çıkmış. Normal dıyor eşimEki Görüntüle 3119676 Bu arabanın kaskosu 3700 sigortası 1200 daha 6 aylık 2022 model sıfır.Bence siz birebir eger sıkışırsaniz çarşı pazarda sigortacı çok.ruhsat resmi ile danışın yuzyuze.18 bin çok fazla.O işte bence birseyler var ama hadi hayırlısı.
İşte serviste bakıma girmesi gerek. 10 bin bakımına girmedi. 55 binde. Düşünün ne kadardır bakıma girmiyor. Kaynım dıyorki gecen, abi arabayı bakıma sok. Büyük masraf cıkar dıyor.Tamam istesinler. Ver-me-ye-cek-sin. Bu kadar . Vermeyeceksin. Zorla mı alacaklar? Evi mi basacaklar? Kötü gelin olmayım derken ömrünüz arabaya yatırımla geçecek. Hem de binmediğiniz arabayla. Araba kaza sonucu hurdaya giderse üç bilezik yetmez Zaten. Şimdi bir rutin bakım olmuş en az 10-15 arası.
Yok kasko 18.ama gecen sene kasko 7cıkmısAcaba hani tarla istiyorlar dediniz ya esinizde bende destek olurum demis olabilir mi acaba?Hani verecek parası olmayınca sizin altınlara sarmış.Af buyurun lütfen aklıma baska birsey gelmedi.Satılan altının yerine konması zordur.Kayinvalide bile sen altinlardan vazgeç diye benimde yok diyormus.Ona ne ki.Birebir net fiyatı sigortacı söyler size ama cokkkk 18 bin.
Arabayı satın kurtulun. Araba kimin üstüne? İstediği fiyattan satsın. Kaynın da carlasın dursun. Ona hangi fiyattan satılacağını soran mı var? Mahsustan yüksek fiyat söylemiştir satmasınlar diye. Üzülür tabi bulmuş beleş arabayı niye üzülmesin.Son konumu hatırlarsınız belki. Bekarken eşim ve ailesi ortak araba almış.Bu araba yüzünden sürekli kavga ediyoruz.Kv sürekli birşey çıkarıyor.Akraba gelecek al, arabayı getir götür.18bin tl kasko çıktı.4bin sigorta. Bunları geçtim.Arabanın bakımı olacak. Yaptırmadık henüz.Yaptırmazsak 30 40 bin kadar masraf çıkabilir.Ve bunlar bize kalıyor. Ben 1 ay sigortası için çalışacağım.
Bu arada kaynım araba alınırken 1 TL para katmadı.Zaten adam 5 yıldır çalışmıyor.
Bu akşam kvlere gittik.Kv ve kp eşim ve kardeşi için ikisi konuşsun, anlaşsın. Yarı parası ona yarı parası ona verilsin dedi.Kaynım yüksek miktar söyledi. Bu fiyat olmazsa satılmaz kalır dedi. Ben satılmasına üzülüyorum falan dedi.Sonra bende, bizim araba yüzünden evimizde huzurumuz kalmadı. O zaman araba burada kalsın dedim.Kaynım ayaga kalktı, masayı terk etti. Giderken eşime yarın arabayı buraya getir dedi.Sonra eşim peşinden gitti.
Kv ve kp, yok ben 2 senedir kaç kez istedim diyor.Bu ay sadece 3 kez istedi.Gaz atıp benzin atmıyorlar. Kaynım kendi arabası gibi sürüyor.Önceki araçla kaza yaptı.Bununla yaparsa büyük masraf çıkar.
Eşim bana geçen, bilezik bozdurup sigortasını bakımını yaptıralım diyor. Kv diyorki, bak bende de bilezik yok, ne olacak.Kirada mı oturcaz bir ömür dedim.Canım sıkkın.Kötü yorum yapmazsanız sevinirim. Ben kaynım ödemediği için, muattap olarak kpyi aldım.Kaynım ödemeden kendi aracı olarak görüyor.
Haklısınız.O zaman satılırsa tarla araştıracagım. Kendi maaşım la araba alacagım. Sırf istemesinler dıye.Yaw siz bi alın bakalım, boş arsayı sahiplenseler nolcak. Gidip en fazla piknik yapar, domates biber ekerler.
Onu sahiplencekler bunu sahiplencekler diye mal mülk edinmicekmisiniz
Zaten hakkımı savundum dıye adam masayı terk ettı. Ben Vala tanıdığımdan berı calısmıyor sun, kredimi ödedın dıycektım. Ben konusuyorum ya, eşim aşağıdan dürtüyor. Susayım dıye.büyük parayı veren eşinizse mantıken araç 200bine satılsa 100ü size 50kv 50kb alcak. kereste kaynınızda anasından mı tırtıklar artık napar bilemem. ona laf düşmez. herkes biliyo payı olmadıgını genede böyle arsızlara susup prim veriyolar ya deliriyorum. biraz sesiniz çıksın ya. senelerdir koyun gibi herşeye aman sus olay çıkmasın boşver diye diye altımızdaki donu aldılar hala aman sus. yeter be. hakkı yoksa yoktur seside çıkıyosa vurun kafasına otursun. siz ses çıkarmadıkça tepenize dahada çıkıp ilerde komple parası benim diyecek sizde bakarsınız artık. eğer ki altınları bozdurup sigorta bilmem neyi öderseniz yazık gerçekten. biraz düşünün ya birazcık. hak hukuk adalet nedir hakkk nedir?? kendi hakkınızı savunmayı öğrenin kocaman insanlarsınız
Yaa sıfırı 700 800.700 dıyor. Ee kımse almaz o fıyata.En fazla 600Arabayı satın kurtulun. Araba kimin üstüne? İstediği fiyattan satsın. Kaynın da carlasın dursun. Ona hangi fiyattan satılacağını soran mı var? Mahsustan yüksek fiyat söylemiştir satmasınlar diye. Üzülür tabi bulmuş beleş arabayı niye üzülmesin.