Kaynımla kavga ettik

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
500binlik arabaya 18bin kasko cikmaz ya. Sigorta sirketleri ile mi anlastiniz? Araba kaza mı yaptı? Ayrica kasko icin bilezik bozulmaz. Ancak kasko yokken kaza yapilirsa sıkıntı olur. Kayin ailenizle konusup kaskoyu ucretini yari yariya bolusun sonucta satilana kadar araba kullanilacak . Araba 550ye satilsa size yarisini bile verseler düşük model 2.el baska bir araba alabilirsiniz. Esim daha fazla odedi bize daha fazla pay versinler diye tartismayin artik, kesinlikle vermezler.
Ben sakin kafayla netten bakayım. Kpnin ruhsatını fotoğrafı var. Bakabılırsem eger ekran atarım size

Umarım. Ben artık binmem. Ben ayrı araç almaya kararlıyım. Eger yarı yarıya satılırsa bile ben o 300 ü kasaya atacagım. Kvlere onun parası duruyor. Kendı maaşıma araç alacagım dıyecegım. Çünkü kaynımın araç almaya nıyetı yok. Gene bızden araç istenecek.
Yalnız araba ortak dıyorsunuz
Kayınpederın malı mı ? Eger onunsa para 3 e bölünür 2 ye degıl .

Adam çalışmıyor. Benzın gaz alacak parası yok.Ben ama binmeyecegim artık.Eşime de ver onlara, biz haftaıcı zaten çalışıyoruz,kullanmıyoruz.onlar hep evde dedım.Eşim bakarız diyor. Vermezse kullanmam. Binmem. Seneye kredi çekelim dedim eşime. Çünkü eşimin parasıyla araç alsam, ondada hak görürler
Bu kararınız onların ekmeğine yağ sürer farkında mısınız
Sattirin kesinlikle sattirin

Yok fazla para ıstemıyorum. Aslında ben iki seçenek sundum. Ya ben binmem, kapı önünde istemiyorum, sızde kalsın. Ya da satılsın. Böyle dedıgımde masayı terk ettı. Pıyasası maksimum 600.Kaynım en az 700 diyor.Netten baktı eşim kaskoya falan.Yani şirkete sormadık biz.
Beni düşündüren kasko yok. Kaza olursa bunlarda para yok. Eşim yaptırmak ister. Zaten şey dıyor. Anamın babamın canına bısey olmasın, araba ödenır dıyor. Ama ben sürmek istersem, para yok, yaptıramayız diyor.
Bence siz son paragrafı kendinize bir kaç kere okuyun eşiniz için tek önemli olan ailesi . Bu arabayı da satmaz . Sizle sadece evlenmiş yani evli olmak için başka açıklaması yok bu mantığın . Sen niye arabani kullanamıyorsun onlar istediğini yapsın vay be

Zaten hakkımı savundum dıye adam masayı terk ettı. Ben Vala tanıdığımdan berı calısmıyor sun, kredimi ödedın dıycektım. Ben konusuyorum ya, eşim aşağıdan dürtüyor. Susayım dıye.
zaten burda baş suçlu eşiniz. o susarak kaynınıza çanak tutuyo. arsıza yeterki sussunlar yapmayacagı kabahat kalmaz. siz konusuyonuz diye dürtmesi beni bile dellendirdi. bence en basta eşinizle konusun aranızda anlaşın ki ses olsun. tek basınıza sizi takmazlar el kızı der geçerler emin ol. kocanızın ağırlıgını koyması lazım yoksa ilerde sizde kaynım evleniyo benm takılarımı borç istediler diye buraya konu açarsınız büyük ihtimalle

Ne arabaymış .

Her mesajınızda “ kaynım 1 TL katmadı , söz hakkı nerden geliyor “ yazıyorsunuz.
Babasından geliyor hanımefendi , babası hakkını oğluna vermiş, iki kardeş aralarında halletsin demiş. Eee daha hala neyini anlamadınız ?

Siz de bu eş varken siz daha cooook konu açarsınız.
Araba sürekli sizde duruyorsa masrafların çoğunun size ait olması normal.
Masraflarını yanlız ödemek istemiyorsanız söylersiniz su kadar masrafı var yarısını gönder dersiniz olur biter.
Vermezlerse de bırakırsınız kapılarına ne yapıyorlarsa da yapsınlar.

Peki şimdi araba satılsa, artık almasak mı araba falan. Bilmiyorum o da eşimin parası yaa. Onda da hakkım yok. Onada laf edecekler.
Sen o kadar kendi paranla sigorta kasko bilmem ne ödüyorsan senin de hakkın var canım öyle düşünme. Ayrıca bilezik bozdur deyince hakkın olmadığı akıllarına gelmiyor mu? Senin hakkın yok derlerse hakkım olmayan araba için bilezik istemeyi biliyorsunuz ama de.

Son konumu hatırlarsınız belki. Bekarken eşim ve ailesi ortak araba almış.Bu araba yüzünden sürekli kavga ediyoruz.Kv sürekli birşey çıkarıyor.Akraba gelecek al, arabayı getir götür.18bin tl kasko çıktı.4bin sigorta. Bunları geçtim.Arabanın bakımı olacak. Yaptırmadık henüz.Yaptırmazsak 30 40 bin kadar masraf çıkabilir.Ve bunlar bize kalıyor. Ben 1 ay sigortası için çalışacağım.
Bu arada kaynım araba alınırken 1 TL para katmadı.Zaten adam 5 yıldır çalışmıyor.
Bu akşam kvlere gittik.Kv ve kp eşim ve kardeşi için ikisi konuşsun, anlaşsın. Yarı parası ona yarı parası ona verilsin dedi.Kaynım yüksek miktar söyledi. Bu fiyat olmazsa satılmaz kalır dedi. Ben satılmasına üzülüyorum falan dedi.Sonra bende, bizim araba yüzünden evimizde huzurumuz kalmadı. O zaman araba burada kalsın dedim.Kaynım ayaga kalktı, masayı terk etti. Giderken eşime yarın arabayı buraya getir dedi.Sonra eşim peşinden gitti.
Kv ve kp, yok ben 2 senedir kaç kez istedim diyor.Bu ay sadece 3 kez istedi.Gaz atıp benzin atmıyorlar. Kaynım kendi arabası gibi sürüyor.Önceki araçla kaza yaptı.Bununla yaparsa büyük masraf çıkar.
Eşim bana geçen, bilezik bozdurup sigortasını bakımını yaptıralım diyor. Kv diyorki, bak bende de bilezik yok, ne olacak.Kirada mı oturcaz bir ömür dedim.Canım sıkkın.Kötü yorum yapmazsanız sevinirim. Ben kaynım ödemediği için, muattap olarak kpyi aldım.Kaynım ödemeden kendi aracı olarak görüyor.
Kayınbiraderinize, Kayınpederinize vs. sormadan makul bir fiyata satıp hakları neyse verin sonra sen sağ ben selamet.
Kayınbiraderiniz satışa karşı çıkıyorsa sigorta+kasko+bakım masraflarının kendine düşen kısmını karşılasın. ayrıca kullandıkları kadar yakıtını da koysun.

Ben hiç biri ile uğraşmaz direk satardım ve paylarına düşen parayı verir konu hakkında da muhatap olmazdım.

Bence siz son paragrafı kendinize bir kaç kere okuyun eşiniz için tek önemli olan ailesi . Bu arabayı da satmaz . Sizle sadece evlenmiş yani evli olmak için başka açıklaması yok bu mantığın . Sen niye arabani kullanamıyorsun onlar istediğini yapsın vay be
Neden kullanmıyorum. Eger kaza yaparsam, büyük masraf cıkar. Degeri düşer.Aradaki farkı ödemem gerekir. Eşim ailesine tapıyor.

zaten burda baş suçlu eşiniz. o susarak kaynınıza çanak tutuyo. arsıza yeterki sussunlar yapmayacagı kabahat kalmaz. siz konusuyonuz diye dürtmesi beni bile dellendirdi. bence en basta eşinizle konusun aranızda anlaşın ki ses olsun. tek basınıza sizi takmazlar el kızı der geçerler emin ol. kocanızın ağırlıgını koyması lazım yoksa ilerde sizde kaynım evleniyo benm takılarımı borç istediler diye buraya konu açarsınız büyük ihtimalle
Borc ıstesınler vermem. Zaten bu saatten sonra ben görüşmem onunla ya. Ailesine de 3 ayda bir 1 saat gıderım. Hatta eşim gelme dedı. Gitmem. Arabayı da ısterlerse komple versınler kaynıma
Yaa benı dürtüyor. Bende pat pat söyledim. Kaynım otursa, 1tl katmadın derdım

Ne arabaymış .

Her mesajınızda “ kaynım 1 TL katmadı , söz hakkı nerden geliyor “ yazıyorsunuz.
Babasından geliyor hanımefendi , babası hakkını oğluna vermiş, iki kardeş aralarında halletsin demiş. Eee daha hala neyini anlamadınız ?

Siz de bu eş varken siz daha cooook konu açarsınız.
Araba sürekli sizde duruyorsa masrafların çoğunun size ait olması normal.
Masraflarını yanlız ödemek istemiyorsanız söylersiniz su kadar masrafı var yarısını gönder dersiniz olur biter.
Vermezlerse de bırakırsınız kapılarına ne yapıyorlarsa da yapsınlar.
Eşim paraları yok nasıl ödeyecekler dıyor. Yarı yarıya olsa sorun olmaz.
Tamamda o babasının hakkında eşimin de hakkı var.

Sen o kadar kendi paranla sigorta kasko bilmem ne ödüyorsan senin de hakkın var canım öyle düşünme. Ayrıca bilezik bozdur deyince hakkın olmadığı akıllarına gelmiyor mu? Senin hakkın yok derlerse hakkım olmayan araba için bilezik istemeyi biliyorsunuz ama de.
Evet kadın pişkin pişkin bana kolunu gösterdı. Bak bendede yok dıyor. Yaparsınız dıyor.

Son konumu hatırlarsınız belki. Bekarken eşim ve ailesi ortak araba almış.Bu araba yüzünden sürekli kavga ediyoruz.Kv sürekli birşey çıkarıyor.Akraba gelecek al, arabayı getir götür.18bin tl kasko çıktı.4bin sigorta. Bunları geçtim.Arabanın bakımı olacak. Yaptırmadık henüz.Yaptırmazsak 30 40 bin kadar masraf çıkabilir.Ve bunlar bize kalıyor. Ben 1 ay sigortası için çalışacağım.
Bu arada kaynım araba alınırken 1 TL para katmadı.Zaten adam 5 yıldır çalışmıyor.
Bu akşam kvlere gittik.Kv ve kp eşim ve kardeşi için ikisi konuşsun, anlaşsın. Yarı parası ona yarı parası ona verilsin dedi.Kaynım yüksek miktar söyledi. Bu fiyat olmazsa satılmaz kalır dedi. Ben satılmasına üzülüyorum falan dedi.Sonra bende, bizim araba yüzünden evimizde huzurumuz kalmadı. O zaman araba burada kalsın dedim.Kaynım ayaga kalktı, masayı terk etti. Giderken eşime yarın arabayı buraya getir dedi.Sonra eşim peşinden gitti.
Kv ve kp, yok ben 2 senedir kaç kez istedim diyor.Bu ay sadece 3 kez istedi.Gaz atıp benzin atmıyorlar. Kaynım kendi arabası gibi sürüyor.Önceki araçla kaza yaptı.Bununla yaparsa büyük masraf çıkar.
Eşim bana geçen, bilezik bozdurup sigortasını bakımını yaptıralım diyor. Kv diyorki, bak bende de bilezik yok, ne olacak.Kirada mı oturcaz bir ömür dedim.Canım sıkkın.Kötü yorum yapmazsanız sevinirim. Ben kaynım ödemediği için, muattap olarak kpyi aldım.Kaynım ödemeden kendi aracı olarak görüyor.
Hata sizin neden arabanın masrafını üstleniyorsunuz ? Sizin değil sonuçta ortak malla hareket edilmez ki. Bekarlıktan alınan bi ara siz karışınca ayarlanmıştır kaynınız. Kp kv hakkını belki oğluna vermiştir. Haklıyken haksız duruma düşülmesinden nefret ediyorum.

Kayınbiraderinize, Kayınpederinize vs. sormadan makul bir fiyata satıp hakları neyse verin sonra sen sağ ben selamet.
Kayınbiraderiniz satışa karşı çıkıyorsa sigorta+kasko+bakım masraflarının kendine düşen kısmını karşılasın. ayrıca kullandıkları kadar yakıtını da koysun.

Ben hiç biri ile uğraşmaz direk satardım ve paylarına düşen parayı verir konu hakkında da muhatap olmazdım.
Araba kp üstüne. Kpde karısmam ıkısının malı dıyor.

Hata sizin neden arabanın masrafını üstleniyorsunuz ? Sizin değil sonuçta ortak malla hareket edilmez ki. Bekarlıktan alınan bi ara siz karışınca ayarlanmıştır kaynınız. Kp kv hakkını belki oğluna vermiştir. Haklıyken haksız duruma düşülmesinden nefret ediyorum.
Herkes beni suçlu buldu ortamda. Ben araba satılsın. O parayı kasaya atmayı düşünüyorum.

Eşim paraları yok nasıl ödeyecekler dıyor. Yarı yarıya olsa sorun olmaz.
Tamamda o babasının hakkında eşimin de hakkı var.
Adam hayatta daha ölmemiş ki hakkını paylaşasınız.
Kendi hakkını oğluna vermiş.

Siz bu arabayı sattırın başka türlü baş edemezsiniz.
Çünkü eşiniz ödemeye hazır .

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X