kaynımdan bıktım artık..

içime su serptiniz vallahi yapçam artık başka çarem yok.

evet sattlerce oturuyor yemek veriyom çay varmı diyo yok diyorum bekliyo. caymı yapayım diyorum zahmet olmazsa diyo ayyyyyyyyyyyyyy.
Söylemesi kolay diyebilirsiniz ama bence sert bir tavır almanın vakti çoktan gelmiş. Yarın bir gün laf söz de çıkabilir Allah korusun. Daha çok üzülürsünüz.

Söylemesi kolay diyebilirsiniz ama bence sert bir tavır almanın vakti çoktan gelmiş. Yarın bir gün laf söz de çıkabilir Allah korusun. Daha çok üzülürsünüz.
çıkabilir tabiki zaten mahalle çok dedikoducu. geçen gün arkadaşım gelmişti akşam eşim geç gelecekti. geldi bir oturdu kalkmak bilmiyor saatlerce. arkadaşım deli oldu şaşırdı. bu hergün sizdemi diye ben de evet dedim. kadın bile sinir oldu.

cok tuhaf.anne ogul yasasinlar.surat assan da bisey degismez sen yuz goz olursan ilerde seninde dedikodu yapar.sen ne annesine ne kaynina bisey de .eger esin abine diyemiyosa ya annesine yada diger kardesine desin ben evde yokken gelmesin konusun diye.birinin egroyi dogruyu anlatmasi lazim bu adama.esiniz evde yokken gelmesi otumasi saatlerce hic dogru degil.

kayınvalideniz ,bekar olan bu kaynınızla kalsın.Hem eltiniz rahat eder,hemde siz bu kaynınızdan kurtulursunuz.Ana oğul gül gibi geçinip giderler

ne kadar dengesiz sinir bozucu.akli basinda biri bole davranmaz ya

Bu adamı evlendirmekte zor anacım hadi bi kez olsa anladık 2 kez boşanan adama bidaha zor gelirler..Belli ki adam kaçırtmış kadınları..Evlenmesi zor gözüktüğüne göre tavrını koy Hayır demeyi bildiğimiz sürece mutlu oluruz...Boşver kendinden ödün vermeyi, düşüncesiz bir adamı sen düşünmek zorunda değilsin, emin ol bence tavrını koymak kötülük değil günah da olacağını sanmıyorum..Sonuçta bekar bir adamın evinde durmasıda doğru bir davranış değil..İçin rahat olarak tavır koymalısın..Şunu yaparak başlayabilirsin, o gelmeden yaptığın yemekten git götür sana gelmesine fırsat verme, geleceği saatleri az çok biliyorsun bazen açma kapıyı bazende dışarı çıkıyormuş gibi yap mesela belki böyle böyle uzaklaşır sizden..

Bende hep bi kaynim eltim olsun istemistim ama yok maalesf..

Boyle okuyup iyikide yok diorum

inşallah yemeğini götürmek mantıklı ama daha çok yüz bulmasın sonra ayağıma kadar yemek getiriyo diye.

inşallah yemeğini götürmek mantıklı ama daha çok yüz bulmasın sonra ayağıma kadar yemek getiriyo diye.
Olsun sana gelmesindense yaptığın yemekten bir tabak ayırmak zor olmasa gerek..Zamanla zaten kesersin çocuğun varmı bilmiyorum ama yoksa zaten çoluk çocuk olunca ilgilenemezsin oda sana sürekli gelemez..Ama dediğim gibi ondan akıllı davranıp adımını sen atmalısın.Arkadaşın geldiğinde falan da kesinlikle uyar o mesajı yeni gördüm ve çok kızdım nemünasebet seni arkadaşınla yalnız bırakmıyor..Gerekirse kötü ol boşver yaaa kendi huzurundan önemlimi?

aklima kendi yasadigim geldi .ilk esimin abisidr sorumsuz sorunlu biriydi.bi geldi iki geldi ust katta annesigil yasiyo babasi almiyo eve kardesi sabah ise gidiyo bu yatiyo.igun oturdugum odanin kapisi kitledim oturuyom.bu kalkti vurdu vurdu cikti gitti.telf acmis kahvalti yapcaktim neyse gidiyim disarda yeyim diye bide sitem etmis.kardesine.

iyi yapmışsın. bazıları iyi niyetten anlamıyo maalesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…