içime su serptiniz vallahi yapçam artık başka çarem yok.Bu isi ciddiye alip tavrini koyma zamani gelmis. Rica ederim yapamiyorum falan deme. Adam yuzsuz, dusuncesiz, anlayissiz diye onu cekmek zorunda degilsin. Koskoca adamin esin yokken evinde ne isi var? Ustelik ac degil acikta degil. Bak diger gelin soguk davrandi kurtardi kendini diyorsun. Annesi de bir adami idare edemiyorsunuz diye topu sana atmis. Adam iki kariyi kacirtmis. Elin derdini sen niye cekesin? Alsin oglunu kendi idare etsin. Sen de gelinin taktigini uygula ve su asalak adamdan kurtul.
annesi var ama geliniyle kalıyor. onlar istemiyo.inşaallah
ailesi yokmu
Söylemesi kolay diyebilirsiniz ama bence sert bir tavır almanın vakti çoktan gelmiş. Yarın bir gün laf söz de çıkabilir Allah korusun. Daha çok üzülürsünüz.evet sattlerce oturuyor yemek veriyom çay varmı diyo yok diyorum bekliyo. caymı yapayım diyorum zahmet olmazsa diyo ayyyyyyyyyyyyyy.
annesi var ama geliniyle kalıyor. onlar istemiyo.
çıkabilir tabiki zaten mahalle çok dedikoducu. geçen gün arkadaşım gelmişti akşam eşim geç gelecekti. geldi bir oturdu kalkmak bilmiyor saatlerce. arkadaşım deli oldu şaşırdı. bu hergün sizdemi diye ben de evet dedim. kadın bile sinir oldu.Söylemesi kolay diyebilirsiniz ama bence sert bir tavır almanın vakti çoktan gelmiş. Yarın bir gün laf söz de çıkabilir Allah korusun. Daha çok üzülürsünüz.
doğru gece bile işten çıkınca çatkapı uğruyor. artık eşim uyucam diyo öyle gidiyoannesinin istemedigini siz neden kabul edesiniz ki
Hic gulecegim yoktuyemek yok deyince peynir istiyo...ne yaptımsa olmadı
baya zor işin o ne kadar arsızsa sende o kadar arsızlaşacaksın başka çare yok gibiyemek yok deyince peynir istiyo...ne yaptımsa olmadı
Esin kendisi evde yokken gelmesine birsey demiyor mu? Onun da rahatsiz olmasi gerekir.doğru gece bile işten çıkınca çatkapı uğruyor. artık eşim uyucam diyo öyle gidiyo
ne kadar dengesiz sinir bozucu.akli basinda biri bole davranmaz yaçıkabilir tabiki zaten mahalle çok dedikoducu. geçen gün arkadaşım gelmişti akşam eşim geç gelecekti. geldi bir oturdu kalkmak bilmiyor saatlerce. arkadaşım deli oldu şaşırdı. bu hergün sizdemi diye ben de evet dedim. kadın bile sinir oldu.
annesinin istemedigini siz neden kabul edesiniz ki[/Q
vallahi öyHic gulecegim yoktu
çatlak zaten...ne kadar dengesiz sinir bozucu.akli basinda biri bole davranmaz ya
inşallah yemeğini götürmek mantıklı ama daha çok yüz bulmasın sonra ayağıma kadar yemek getiriyo diye.Bu adamı evlendirmekte zor anacım hadi bi kez olsa anladık 2 kez boşanan adama bidaha zor gelirler..Belli ki adam kaçırtmış kadınları..Evlenmesi zor gözüktüğüne göre tavrını koy Hayır demeyi bildiğimiz sürece mutlu oluruz...Boşver kendinden ödün vermeyi, düşüncesiz bir adamı sen düşünmek zorunda değilsin, emin ol bence tavrını koymak kötülük değil günah da olacağını sanmıyorum..Sonuçta bekar bir adamın evinde durmasıda doğru bir davranış değil..İçin rahat olarak tavır koymalısın..Şunu yaparak başlayabilirsin, o gelmeden yaptığın yemekten git götür sana gelmesine fırsat verme, geleceği saatleri az çok biliyorsun bazen açma kapıyı bazende dışarı çıkıyormuş gibi yap mesela belki böyle böyle uzaklaşır sizden..
eşim rahatsız tabi ama kendi kendine sinirleniyo. bişe diyemiyorEsin kendisi evde yokken gelmesine birsey demiyor mu? Onun da rahatsiz olmasi gerekir.
Olsun sana gelmesindense yaptığın yemekten bir tabak ayırmak zor olmasa gerek..Zamanla zaten kesersin çocuğun varmı bilmiyorum ama yoksa zaten çoluk çocuk olunca ilgilenemezsin oda sana sürekli gelemez..Ama dediğim gibi ondan akıllı davranıp adımını sen atmalısın.Arkadaşın geldiğinde falan da kesinlikle uyar o mesajı yeni gördüm ve çok kızdım nemünasebet seni arkadaşınla yalnız bırakmıyor..Gerekirse kötü ol boşver yaaa kendi huzurundan önemlimi?inşallah yemeğini götürmek mantıklı ama daha çok yüz bulmasın sonra ayağıma kadar yemek getiriyo diye.