amin. sağol.3 çocuk var birde çocuk akkılı kayın.
Bence hemen eşinizle konuşun. İnsanlar yanlış anlar.
Evli evine köylü köyüne.
38 yasında bir adam geç bile kalmışsın canım.
İyi düşüncelisin ama bir yere kadar.
Allah yardımcın olsun
haklilar tabi bi manyak yüzünden sadece senin değil bak aileninde huzuru bozulmus annenin aklida sendedir hep. Iyi niyetiniz için kimse madalya takmayacak. Öyle adamla da aranızın açılması dert değil hatta sizin yararınıza olur. Gerekirse kocanıza da resti çekin herkes yumuşak huyunuzdan yararlanirsa böyle işiniz zor valla. En kısa zamanda cozersiniz inşallah Allah yardimcin olsunannem ablam da aynı şeyleri söylüyor hep bi dur de artık diye.
evet sattlerce oturuyor yemek veriyom çay varmı diyo yok diyorum bekliyo. caymı yapayım diyorum zahmet olmazsa diyo ayyyyyyyyyyyyyy.
Surat asmaya vs gerek yok bence. Uygun bir dille söylerseniz önce biraz küser sonra da anlar. Anlamazsa da kendi bilir. Ne bu canım sürekli evde.Kaynım 38 yaşında ama hala çocuk gibi. sürekli bizde. vardiyalı çalışıyor. gecede olduğu zaman gündüz sürekli benim evde. eşinden ayrı tek yaşıyor alt katımda. bi de saçma sapan konuşup dedikodu yapıyor hem. bıktım artık valla. bankada parası var dokunmuyor. sürekli bizden para istiyor. eşimde bunalmış durumda ama abisi diye bana belli etmemeye çalışıyor. bazen surat asayım bu kadar çok gelmesin diyorum ama yapamıyorum. yapım çok yumuşaktır. ne yapacağımı şaşırdım. akıllı kadınlar bana bir fikir verin lütfen...