Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
3 tane çocuğum varOlsun sana gelmesindense yaptığın yemekten bir tabak ayırmak zor olmasa gerek..Zamanla zaten kesersin çocuğun varmı bilmiyorum ama yoksa zaten çoluk çocuk olunca ilgilenemezsin oda sana sürekli gelemez..Ama dediğim gibi ondan akıllı davranıp adımını sen atmalısın.Arkadaşın geldiğinde falan da kesinlikle uyar o mesajı yeni gördüm ve çok kızdım nemünasebet seni arkadaşınla yalnız bırakmıyor..Gerekirse kötü ol boşver yaaa kendi huzurundan önemlimi?
bugün açmıcam birazdan damlar...Kapıyı açma canım ya ne münasebet eşin evde yokken gelmesin.
Eşine de banyodaydım üstüm müsait değildi vs dersin.
Bir iki gelmez böyle onun dışında eşinde pasifmiş pek yapabileceğin birşey yok.
Eşin de iyi ki durumdan rahatsız hem abisini uyarmıyor hem de taşunmıyor. Bir de rahatsız olmasa ne yapardı Allah bilir.
Benim aklıma gündür gezmedir kurstur bir şey bulup evde olmamak bir de güvendiğin bir arkadaşın eşine sanki mahallede dedikodu varmış gibi ben sizi bilirim arkadaşımsınız diye söyleyim dedim mahallede kaynı abisi yokken eve girip çıkıyor diye dedikodular dolanıyor dikkat edin falan diyebilir.
heee çocuk olunca emziriyorum falan derdin oda olmadı...O zaman çoğunluğa uy dediğim gibii... Allahım ya ne sorunlu insanlar var yafuuu biz abimle aynı sokakta oturuyoruz evine en son yılbaşında gitmiştim oda zorla çağırdıkları için..Haftada bir bize gelirler görüşürüz fazla samimiyete gerek yok ben onlara karışmam onlarda bana oh misss ne tatlı görümceyim3 tane çocuğum var
Eşin de iyi ki durumdan rahatsız hem abisini uyarmıyor hem de taşunmıyor. Bir de rahatsız olmasa ne yapardı Allah bilir.
Benim aklıma gündür gezmedir kurstur bir şey bulup evde olmamak bir de güvendiğin bir arkadaşın eşine sanki mahallede dedikodu varmış gibi ben sizi bilirim arkadaşımsınız diye söyleyim dedim mahallede kaynı abisi yokken eve girip çıkıyor diye dedikodular dolanıyor dikkat edin falan diyebilir.
bencil olduğundan sanırsam dünya umrunda değil.kayınvalideniz oğlu yalnız yaşarken neden en altta gelininde kalıyor?
havalar bir düzelse evde durmayacağım da. şimdi çıkamıyorum pek.Eşin de iyi ki durumdan rahatsız hem abisini uyarmıyor hem de taşunmıyor. Bir de rahatsız olmasa ne yapardı Allah bilir.
İnanmiyorum. 3 cocugun var ve bu adami cekiyorsun.3 tane çocuğum var
bencede hayrat defalarca söyledim çünkü.İnanmiyorum. 3 cocugun var ve bu adami cekiyorsun.
Esine de diyecek bisey bulamiyorum. Hem sinirleniyor hem cozume yanasmiyor. Abisi de olsa bir adamin gun boyu evinde oldugu gercegiyle nasil rahat edebiliyor. Hayret bisey.
bencede hayrat defalarca söyledim çünkü.
Bugün artık konuşacağım ciddi ciddi valla. Ben bu kadar yıpranacağıma. ne olacaksa olsun. bir şekilde konuşsun abisiyle3 çocuk var birde çocuk akkılı kayın.
Bence hemen eşinizle konuşun. İnsanlar yanlış anlar.
Evli evine köylü köyüne.
annem ablam da aynı şeyleri söylüyor hep bi dur de artık diye.Hepsini geçtim ahlaka aykırı 15 yaşında çocuk olsa neyse de koca adam. kimse kötü düşünmese bile komşu dedikosunu başlar yakinda. iyi niyetini kullanmasına izin verme ya nasıl streslisindir sen şimdi. Gerekirse açık açık konuş gün içinde işim gücüm oluyor kılığım kyafetim uygun olmuyor. başımın üzerinde yerin var ama ister istemez çekiniyorum rahat hareket edemiyorum evimde en azından kocam geldikten sonra gel de. Kuserse kussun manyak o ne be çekilir çile değil valla
inşallah teşekkür ederim..Eşiniz evde olsa da bu kadar olmaz ama eşiniz isteyken nasıl bu kadar çok gelip rahat ediyor sizde çok rahatsız olmalısınız abisi kardeşi gelsin tabi ama bu çok cok cok fazla o kadar sizin evde isi yok atiyorum ağda yapacaksın yapamazsın istediğin gibi yatıp kalkamazsin evi varsa esine güzel dille rahatsız olduğunu belirt yada kv ile ayni sehirdeyseniz annesine gitsin ben şahsen evi olduğu halde kaynim bana bu kadar gelse çok rahatsız olurdum umarım esin seni anlar abisinide kitmadan