kaynımdan bıktım artık..

koskoca adamın hergün sizde işine.hem de gündüz kalıyormuş,eşin de evde yok.bana doğru gelmedi.

sen bu adamı evlendir başka çaren yok.

koskoca adamın hergün sizde işine.hem de gündüz kalıyormuş,eşin de evde yok.bana doğru gelmedi.

sen bu adamı evlendir başka çaren yok.
evet bende çok rahatsız oluyorum eşim yok saatlerce oturuyor. kayınvalideme söyledim o da bana bozuldu. bir kişiyi idare edemiyonuz diye

Ya evereceksin yada tepki koyacaksın as suratını bukadar yumuşak olursan sizde yaşlanacak adam

evet bende çok rahatsız oluyorum eşim yok saatlerce oturuyor. kayınvalideme söyledim o da bana bozuldu. bir kişiyi idare edemiyonuz diye

gitsin anasının evinde geçirsin saatlerini.valla laf olur söyleyim.tamam eşinin kardeşi ama senin için yabancı bir adam o.hani genç olsa çocuk olsa idare edilir de 40 yaşına gelmiş ne işi var hep yengesinin evinde.

k.validen de çok enteresan hergün birisi idare edilmez.eşinde mi rahatsız olmuyor?

gitsin anasının evinde geçirsin saatlerini.valla laf olur söyleyim.tamam eşinin kardeşi ama senin için yabancı bir adam o.hani genç olsa çocuk olsa idare edilir de 40 yaşına gelmiş ne işi var hep yengesinin evinde.

k.validen de çok enteresan hergün birisi idare edilmez.eşinde mi rahatsız olmuyor?
eşim çok rahatsız tabiki ama abisine bişe diyemiyor. konuşuyorum sinirleniyor. söylicem bidaha ben yokken gelmesin diyor. ama söyleyemiyor tabiki...

Kaynın yalnız otururken kayınvalidenin eltinle beraber oturması ne saçma. Ana oğul otursalar ya beraber. Çok düşünüyorsa oğlunu yemek yapıp koysun önüne. Koskoca adama sen hizmet etmek zorunda mısın? Ah şöyle cazgır bir gelin hakediyor aslında bunlar.
evet bende bazen diyorum şöyle tepkimi koyabilsem diye. kayınvaliden rahatsız. gelin ona bakıyor. herkes kendini düşünüyo. ben saf..

benim kocam olsa abisiyle tek başıma kalmama razı olmaz
sen eşine deki
ben yalnız evdeyken geliyor olmaz de
nikah düşüyor sonuçta millet yanlış anlayacak falan de bakalım

Açmayı kapıyı, planımız var çıkıyoruz falan diyin.

benim kocam olsa abisiyle tek başıma kalmama razı olmaz
sen eşine deki
ben yalnız evdeyken geliyor olmaz de
nikah düşüyor sonuçta millet yanlış anlayacak falan de bakalım
akşam tekrar konuşacağım. inşallah bir çözüm buluruz.

Kaynım 38 yaşında ama hala çocuk gibi. sürekli bizde. vardiyalı çalışıyor. gecede olduğu zaman gündüz sürekli benim evde. eşinden ayrı tek yaşıyor alt katımda. bi de saçma sapan konuşup dedikodu yapıyor hem. bıktım artık valla. bankada parası var dokunmuyor. sürekli bizden para istiyor. eşimde bunalmış durumda ama abisi diye bana belli etmemeye çalışıyor. bazen surat asayım bu kadar çok gelmesin diyorum ama yapamıyorum. yapım çok yumuşaktır. ne yapacağımı şaşırdım. akıllı kadınlar bana bir fikir verin lütfen...
Geldiğinde kapıyı açmayın bence.
Bir de anlayamadım, gündüz eşiniz işteyken gelip sizinle mi oturuyor. Hiç hoş değil :KK20:

Bu isi ciddiye alip tavrini koyma zamani gelmis. Rica ederim yapamiyorum falan deme. Adam yuzsuz, dusuncesiz, anlayissiz diye onu cekmek zorunda degilsin. Koskoca adamin esin yokken evinde ne isi var? Ustelik ac degil acikta degil. Bak diger gelin soguk davrandi kurtardi kendini diyorsun. Annesi de bir adami idare edemiyorsunuz diye topu sana atmis. Adam iki kariyi kacirtmis. Elin derdini sen niye cekesin? Alsin oglunu kendi idare etsin. Sen de gelinin taktigini uygula ve su asalak adamdan kurtul.

kaynını kaynar kazana atıp kaynatalım en son çare :KK53:

kuzum çözüm eşinde bitiyor sen bişey desen gelinsin diye yemediğin laf kalmaz.eşin açık açık konuşacak.ayıp denen bi durum var.

Nekadar dusuncesiz insanlar var ya insanların ozal hayatı var kavgası var özel gunu var ne halt etmeye hergun gelıyorsun srn. Bigun kocana hazırlansan yemekler hazırlasan gıyınsen kappı calsa kaynın rezıllık diz boyu.yok anam sen tavrınıda tepkınıde goster

Geldiğinde kapıyı açmayın bence.
Bir de anlayamadım, gündüz eşiniz işteyken gelip sizinle mi oturuyor. Hiç hoş değil :KK20:
evet sattlerce oturuyor yemek veriyom çay varmı diyo yok diyorum bekliyo. caymı yapayım diyorum zahmet olmazsa diyo ayyyyyyyyyyyyyy.

X