kaynımdan bıktım artık..

Diğer arkadaşların yaptığı yorumları okuyamadım 12 sayfa olmuş:) belki yazıp sormuslardır.merak ettiğim şu eşiniz evde yokken kayın kayınbaba fark etmez bir erkekle gun boyu eşiniz evde durmanıza nasıl gozyumar.burada sızın yapacağınız bırsey yok eşiniz erkek olarak doğru olmadığını söylemesi lazım.emin olun o adam evlense sızın eşiniz kaynınız yokken gitse 30 laf olurdu.

Diğer arkadaşların yaptığı yorumları okuyamadım 12 sayfa olmuş:) belki yazıp sormuslardır.merak ettiğim şu eşiniz evde yokken kayın kayınbaba fark etmez bir erkekle gun boyu eşiniz evde durmanıza nasıl gozyumar.burada sızın yapacağınız bırsey yok eşiniz erkek olarak doğru olmadığını söylemesi lazım.emin olun o adam evlense sızın eşiniz kaynınız yokken gitse 30 laf olurdu.
Bende eşime hep onu söylüyorum sen yapsan aynı şeyi o müsaade edermi diye. sinirden deliye dönüyo ama gidip abisine bişe diyemiyo

onun gelecegi saatlerde evde olma. yada kendine iş bul kursa git filan:)

Esin evde yoksa kapiyi acma , esin sorarsa da agda yapiyordum, bir daha sorarsa kaslarimi aliyordum ,bir daha sorarsa pedikur yapiyordum diye bahaneleri sirala.
Esin evdeyken gelirse de muhattap olma git mutfak da otur.
Cok yuz vermissiniz ne demek kiz arkadasiniz varken bile saatlerce oturmak .
Esim evde yokken asla kaynimla saatlerce oturmam ,kim kizarsa kizsin umurumda da olmaz.
Sesinizi cikarin artik.

X