iki evlilik yaptı. bu saatten sonra evlilik zor gibi görünüyorEvlilik şart :)
evimi yeni yaptırdım valla eşime diyorum taşınalım kiraya verelim diye. istemiyor.sizin tasinma imkaniniz yokmu ?
ayyyynen öyle.. yemek varmı. sigara varmı para varmı diye hep kapıda38 yaşındaki adama annelik yapıyorsun yani açmayıver kapıyı olsun bitsin
bu konuda dualar var net den bi araştırın derim, Allah yardımcınız olsunKaynım 38 yaşında ama hala çocuk gibi. sürekli bizde. vardiyalı çalışıyor. gecede olduğu zaman gündüz sürekli benim evde. eşinden ayrı tek yaşıyor alt katımda. bi de saçma sapan konuşup dedikodu yapıyor hem. bıktım artık valla. bankada parası var dokunmuyor. sürekli bizden para istiyor. eşimde bunalmış durumda ama abisi diye bana belli etmemeye çalışıyor. bazen surat asayım bu kadar çok gelmesin diyorum ama yapamıyorum. yapım çok yumuşaktır. ne yapacağımı şaşırdım. akıllı kadınlar bana bir fikir verin lütfen...
şaşılacak bir durum ama böyle ne yazıkkiAlt katta evi var ama sizden çıkmıyor. Ne kadar garip insanlar var yahu. Uyanık galiba..
böyle olmaz açma kapıyı ya da para sende de olmasın yemek diye gelince alışverişe gidiyor ol kes ayağınıayyyynen öyle.. yemek varmı. sigara varmı para varmı diye hep kapıda
ayyyynen öyle.. yemek varmı. sigara varmı para varmı diye hep kapıda
kayınvalidem en alt katta yanında gelin var. orayada gidiyordu. kadın tavrını koydu. gidemiyor. ben yapamıyorum işte. sanki surat asınca kovar gibi olcak. kendime yakıştıramıyorumNeden sizin alt katınızda oturuyor kayınvalideniz yoku mu eğer var ise gitsin annesinin yanında otursun yada annesi gelsin oğlunun evine en azından size çıkıp gelmez.