kaynımdan bıktım artık..

kk_kk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2014
210
74
34
Kaynım 38 yaşında ama hala çocuk gibi. sürekli bizde. vardiyalı çalışıyor. gecede olduğu zaman gündüz sürekli benim evde. eşinden ayrı tek yaşıyor alt katımda. bi de saçma sapan konuşup dedikodu yapıyor hem. bıktım artık valla. bankada parası var dokunmuyor. sürekli bizden para istiyor. eşimde bunalmış durumda ama abisi diye bana belli etmemeye çalışıyor. bazen surat asayım bu kadar çok gelmesin diyorum ama yapamıyorum. yapım çok yumuşaktır. ne yapacağımı şaşırdım. akıllı kadınlar bana bir fikir verin lütfen...

birini bul evlensin gitsin basindan : )
baskada bisey bahane edip arayi açmakdan baska çare gelmiyor aklima

evet düşündüm bikaç tane bulup tanıştırdım ama beğenmedi.

Alt katta evi var ama sizden çıkmıyor. Ne kadar garip insanlar var yahu. Uyanık galiba..

38 yaşındaki adama annelik yapıyorsun yani açmayıver kapıyı olsun bitsin

bu konuda dualar var net den bi araştırın derim, Allah yardımcınız olsun

ayyyynen öyle.. yemek varmı. sigara varmı para varmı diye hep kapıda

Neden sizin alt katınızda oturuyor kayınvalideniz yoku mu eğer var ise gitsin annesinin yanında otursun yada annesi gelsin oğlunun evine en azından size çıkıp gelmez.

Neden sizin alt katınızda oturuyor kayınvalideniz yoku mu eğer var ise gitsin annesinin yanında otursun yada annesi gelsin oğlunun evine en azından size çıkıp gelmez.
kayınvalidem en alt katta yanında gelin var. orayada gidiyordu. kadın tavrını koydu. gidemiyor. ben yapamıyorum işte. sanki surat asınca kovar gibi olcak. kendime yakıştıramıyorum

Şahsen ben başkasının evinde hiç rahat edemem. Nasıl rahat ediyor. Sizde kaynınızdan dolayı edemiyorsunuzdur.
İnsan uzanmak ister kendi eviniz sonuçta.
Tepkinizi ortaya koyun, ya da evlendirin telli duvaklı. Eşiyle dedikodu yapsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…