Anket kaynanayla beraber yeme anketi

yan dairede oturan ve yemek yapan kaynanamla her yemeği beraber yemek zorunda mıyım?

• Ankete Katılan
    149
evet beğeniyorum. mutfağım temiz kalıyo:)

Kvnin bulaşık makinesi yok. Birimiz yıkayıp diğerimiz duruluyor. Çabuk hallediyoruz. Birde eve gelip sofrayı hazır bulmak iyi oluyor. Vakit kaybı olmadan hallediyoruz herşeyi.

ben erken gelip kafa dinliyorum zaten. sanki onun evini yemek için kullanıp gidiyormuşum gibi de geliyor bazen

işte oğlu olmadığında gitmezsen az çok anlayabilir oğlu yüzünden geldiğini. ben bu mesajı vermeye çalıştım, aldılar mı bilmem. :)

sağol canım.ben çalışıyorum ve yorgun geliyorum. yemek hazır oluyor. ama yapmasa da illa ki yaparım yani. fakat kaynanamı üzen şeyler var eşiyle ilgili. kocam onu yalnız bırakamıyor yemek vakitlerinde

canım ben kv ile aynı apartmanda oturuyorum oğluma baktığı için. onun da kocası ile problemleri var ve kafaca yalnız sayılır. her gün mis gibi yemekler yapıyor ben de işten gelince yemeği hep birlikte yiyoruz sonra evimize iniyoruz. hafta sonları felan gitmiyoruz hiç sadece hafta içleri.
ben kv.mi seviyorum çok iyidir ve çok yardımcıdır o olmasa çok yorulurdum.
bence bu anketle olacak iş değil. senin kv ile ilişkinle alakalı. akşamları işten geliyorsun ve yemek de hazırsa senin de kv ile aran iyi ise orda yemek yedin die evinin içine karışmayacaksa ben bir sakınca görmüyorum o da mutlu olur sen de rahat edersin.
kv nasıl biri sıkıntılı mı önemli olan bu.. her kv kötüdür eve karışır bettir sürekli girilmez çıkılmaz die bi kaide yok bunları iyi düşünün..

Kesinlikle yeme derim.
aynı apt da oturduğum için
bir dönem ben de yaşadım

Sonradan beklentileri ortaya çıkıyor
ve olan size oluyo..

Azıcık aşım, ağrısız başım...
boşuna dememiş eskiler...

Kvnin bulaşık makinesi yok. Birimiz yıkayıp diğerimiz duruluyor. Çabuk hallediyoruz. Birde eve gelip sofrayı hazır bulmak iyi oluyor. Vakit kaybı olmadan hallediyoruz herşeyi.

Bulaşık yıkamak uzun işi akıt yıka durula koy kurula
Ucuzundan bitane makina alın ikinizde kurtulun :)

ben olsam arar sipariş veririm bu akşam kocamın canı köfte çekmiş anne falan iyice yüzsüzlük yaparım valla
ama mutfak alışverişini de ben yaparım canımın istediklerini alırım ki o hafta onları pişirsin

Sofrayı toplama ve bulaşığa yardım ediyorum. Ama sonrasında çay, meyve faslı gibi muhabbetlere girmeden evime çıkıyorum. Onlar da anlayışla karşılıyorlar.
yemekten sonra çay meyve olayına girsen zaten çıkılmaz ancak yatma saatinde gidebilirsiniz evinize
siz yine şanslısınız ki kayınvaldeniz sizi evinde yemeğe çağırıyor
yemek yedikten sonra istediğiniz zaman gitme sansınız var
benim kaynanam mesela yapışkanlığın ayarını kendi belirliyor , yemeği karsı dairede olan eltimde yiyorlar peşinden de dediginiz gibi çayıydı meyvesiydi derken yatmaya kendi evlerine geçiyorlar.bazen canı istemezse kendi evinde yiyorlar kp ile o zaman da etrafa karşı gelini her zaman sıkmıyorum imajı verip lutufta bulunmuş edasıyla süzüm süzüm süzüyor gözlerini .

siz çalışıyormuşsunuz, işten gelince yemek hazır buluyorsanız bence güzel , yiyin yemeğinizi tabi sizde bulaşıktır sofra toplama falan yardım da edin sonra çekilin evinize , kayınvaldeniz iyi biri ise anlayacaktır zaten işten gelen insanın dinlenmek isteyeceğini, yani iyi bir kaynana ile neden olmasın anlaştıktan sonra yapılabilir, yarın bir gün çocugunuz olur ona bakar yardımcı olur iyi olur yani

Son paragrafta anlattığınız tamamen doğru. Aynı bu şekildeyiz kv ile. Her zaman duacısıyım, Allah razı olsun.

Eltiniz gözünü açsın kvden önce o gitsin neyaptın bakalım oğluna bugün desin kurulsun köşeye
O yağlı mı olmuş bu tuzlu mu olmuş desin bidaha ne evine gider ne çağırır kv:)

Son paragrafta anlattığınız tamamen doğru. Aynı bu şekildeyiz kv ile. Her zaman duacısıyım, Allah razı olsun.
yani neden olmasın
burda okuduğumuz kaynana tipleri ile şişip şişip duruyoruz sonra da biri kaynana dedi mi tüylerimz diken diken oluyor!
yoksa iyi olduktan sonra kaynana da bir insan canım neticede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…