beni istemediği gibiEn uyanığıda olsa kendine benzer gelin olursa istemez :)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
beni istemediği gibiEn uyanığıda olsa kendine benzer gelin olursa istemez :)
kız ikiden fazla şık yapabiliyo muyduk3. bir şık olmalıydı bence "hergün değil ama haftada birkaç gün beraber yenebilir. Diğer günler siz bir ailesiniz kocanla baş başa kalmalısın" diye
yok ben de öyleyim aynen canımEvet, çok mu geç ?
Ben yapamam ya.ben olsam arar sipariş veririm bu akşam kocamın canı köfte çekmiş anne falaniyice yüzsüzlük yaparım valla
ama mutfak alışverişini de ben yaparım canımın istediklerini alırım ki o hafta onları pişirsin![]()
Ben yapamam ya.ben olsam arar sipariş veririm bu akşam kocamın canı köfte çekmiş anne falaniyice yüzsüzlük yaparım valla
ama mutfak alışverişini de ben yaparım canımın istediklerini alırım ki o hafta onları pişirsin![]()
Aaa hele ki Ramazan'da sahurda/iftarda kesinlikle hiç hiç istemem.iftarda sahurda yapamam ama normal günde deniycem
Kızsaydın canım ya,nasıl affedersin,bu affedilecek bir şey mi,en azından tek ayak üstünde dursaydı bir süre...Yani annenle yemem,görürsün diye gözdağı vermişsin,o da çarketmiş,şu erkeklere de bazen acıyorum...bugün eşim sahur bulaşıklarını topladın mı defi hayır dedim. annem hem sofrayı hazırlayıp hem bulaşıkları mı toplayacak dedi. sen yaparsın diye düşündüm dedim. yemek yapmasın ben kendi aileme karşı görevlerimi yaparım aileme yemek hazırlarım dedim. gitti bulaşıkları yerleştirdi geldi beni öptü. namaz kıldık beraber. kızamadım
kız ikiden fazla şık yapabiliyo muyduk
Beş yıldır bende sana katılıyorum resmen kendimi aşçı gibi hissediyorum ama ben istemem kimseyi mutfağıma müdahale etmesinKk nın kadınlarının eşlerini okuyunca kendimi ezik gibi hissediyorum.Yemek pişirenler, temizlik yapanlar, bulaşık toplayanlar17 yıldır yemek yapıyorum,hemde en az üç çeşit,salata hariç.İsteyen yemeğimi pişirebilir çoook memnun olurum.Evime ve özel hayatıma burun sokulmadığı sürece sıkıntı olmaz.Çok mutlu olurum
![]()