• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket kaynanayla beraber yeme anketi

yan dairede oturan ve yemek yapan kaynanamla her yemeği beraber yemek zorunda mıyım?

• Ankete Katılan
    149
Beş yıldır bende sana katılıyorum resmen kendimi aşçı gibi hissediyorum ama ben istemem kimseyi mutfağıma müdahale etmesin
Onun mutfağında yemiyecekmiydik ?Ben misafir gibi yiyip içip kendi evime gitmeyecekmiydim?:KK35:Benim evimde yemek pişiremez KV yanlış anladım herhalde.Eşim ve çocuklarımdan başka kimsenin evimde kendi eviymiş gibi yemek pişirmesine ve hareket etmesine müsaade etmem.

Onun mutfağında yemiyecekmiydik ?Ben misafir gibi yiyip içip kendi evime gitmeyecekmiydim?:KK35:Benim evimde yemek pişiremez KV yanlış anladım herhalde.Eşim ve çocuklarımdan başka kimsenin evimde kendi eviymiş gibi yemek pişirmesine müsaade etmem.
Işte bende öyle olmadi hep bizim evde yendi

ben yerleşmedim. eşimin babasının apartmanı varken sence kiraya çıkabilir miydik? ayrıca eve katkıda bulunmuyorum. kazandığım bana kalıyor
O ev kiraya verilip çok tabi çıkılırdı. Aynı binada yaşıyorum bir girince çıkmak çok zor

burada 2. seçeneği seçip kocam yüzünden 1. seçeneği yaşamak zorunda kalan ben ve tuhaf evliliğim.

Mesafeyi koyun bu şekilde alisirlarsa 1 gün gitmediniz mı suçlu siz olursunuz. Haftada 2 defa çaya gidin oldu bitti

Arada olur 2 3 haftada ya da ayda bir ama sürekli beraber yemek gereksiz

Mutlaka yemek konusu dahi olsa ayri olmak lazim, sonra ipin ucunu kaciriveriyolar

Back
X