Anket kaynanayla beraber yeme anketi

yan dairede oturan ve yemek yapan kaynanamla her yemeği beraber yemek zorunda mıyım?

• Ankete Katılan
    149
İlk oylayan benim, cevap veriyorum

Arada beraber yenir ama her gün, her öğün hayır. Siz ayrı bir hanesiniz. Eviniz, mutfağınız, düzeniniz ayrı. Eşiniz sizin pişirdiğiniz yemeği yemeli ve buna da alışmalı.

sağol canım.ben çalışıyorum ve yorgun geliyorum. yemek hazır oluyor. ama yapmasa da illa ki yaparım yani. fakat kaynanamı üzen şeyler var eşiyle ilgili. kocam onu yalnız bırakamıyor yemek vakitlerinde

ben yerleşmedim. eşimin babasının apartmanı varken sence kiraya çıkabilir miydik? ayrıca eve katkıda bulunmuyorum. kazandığım bana kalıyor

sağol canım.ben çalışıyorum ve yorgun geliyorum. yemek hazır oluyor. ama yapmasa da illa ki yaparım yani. fakat kaynanamı üzen şeyler var eşiyle ilgili. kocam onu yalnız bırakamıyor yemek vakitlerinde

Üzen şeyler yemek vakti dışında da konuşulabilir, illa yemekte mi konuşulacak yani? Ben çay içerken veya telefonda da konuşabiliyorum mesela. Ayrıca her evde sorun var, sıkıntı var, her kapıyı çalın sorun ne dertler var. Eşiniz bunu bahane etmesin. Hem işinize gidin, hem yemeğinizi yapın. Boşverin yan tarafı.

bu sefer kadını da çağırmam gerekmeycek mi?

bu sefer kadını da çağırmam gerekmeycek mi?

Yoooo ne alaka? Eli ayağı tutuyor mu, kendi yemeğini yapabiliyor mu? Yapamıyorsa o başka. Ama onun dışında haftada bir akşam güzel birşey yaparsanız çağırırsınız, buyrun gelin beraber yiyelim diye. Eşi falan yok mu, yapayalnız mı? Evinin işi gücü, misafiri, bir meşgalesi yok mu kendisinin?

ben yerleşmedim. eşimin babasının apartmanı varken sence kiraya çıkabilir miydik? ayrıca eve katkıda bulunmuyorum. kazandığım bana kalıyor
Neden eve katkıda bulunmuyorsunuz ki? Benim yapamayacağım bir şey bu. Yaşadığım eve katkım olmazsa nasıl birlik oluruz eşimle?
Ben çıkardım kiraya şehsen sizi bilemiyorum. Ben kendi babamın evi varken ve bize ben onu size aldım diye çok baskı yaptığı halde kiraya çıktım. Yakınlık sorunu da yoktu.

Oyy işin zor valla. Eşin ne diyor?

Neden birlikte yemeniz gerektiğini düşünüyosun?

Eşiyle ilgili problem varsa eşi vardır dolayısıylada yalnız değildir.

Yalnız bile olsa bu sizin probleminiz değil.
Yemekleri yapabildiğine göre eli ayağıda tutuyo eee?

Çağırman gerekmiyo gitmende. Aynı binada oruruyosun diye diğer komşularında mı yiyosun onları mı çağırıyosun aynı şey.

Haftada bigün belirleyin mesela çarşamba bi hafta o gelsin bihafta siz gidin tamamdır

Ben kabul etmezdim o gelsin bizde yesin arada derdim
Ama ankette evet i isaretledim çünkü yanyana oturuyormussunuz
Bence alt alta yan yana otururken kaçış yok bu durumdan

Yemekleri guzelse isime gelirdi ya hergun hazir yer evime gecerdim isten gelince

Evet çıkabilirdiniz, özgür irade
Yani çıkamazdık demek saçma ama öyle tercih ettik dersen tercihin sonucu da bunlar oluyo

Bende kv kp ile alt üstlü oturuyorum, Çalışan bir kadınım. Hafta içi akşamları beraber yiyoruz, kv sağolsun elimi bir işe sürdürmez. Eşimle mutfak masrafına yardımcı oluyoruz. Açıkçası benim de işime geliyor çünkü işten gelip yemek yap, sofra topla, bulaşık yıka yorucu oluyor.
Bu yüzden eveti işaretledim.

Bir de bu durum kvnin nasıl biri olduğuna da bağlı diye düşünüyorum.

Hafta içleri yemeğinizi yeyip eğer sonrasında hemen kalkabiliyorsanız evet diyorum.

Günaydın.
Herkes hazır yemek işime gelir demiş de ben mesela bazı akşamlar kahvaltı yapmak isterim,onu nasıl dile getireceğiz?
Kadın o gün tavuk yapmıştır,ama benim canım köfte ister ister,bunu da söyleyemem.
Yani yemekhane gibi her akşam git,ye,kahve iç,eve çık,beni bozar.
Haftada bir iki defa olabilir de her gün bize de gelinmesin,biz de gitmeyelim lütfen.

yemek yeyip hemen kalkabiliyorsanız daha iyi olur çünkü çalışıyorsunuz yemek yapmayla geçireceğiniz zamanı evinizin düzeninize harcayabilirsiniz

sürekli gitmeyin mesela hafta sonları gitmeyin eşinize siz yemek hazırlayın kendi evinizde yemek yapın misafirniz gelirse lazım olur

niye cikamayasin ayol çıkan nasıl çıkıyor ? Derdi kendin acmissin başına. kolay gelsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…