sağol canım.ben çalışıyorum ve yorgun geliyorum. yemek hazır oluyor. ama yapmasa da illa ki yaparım yani. fakat kaynanamı üzen şeyler var eşiyle ilgili. kocam onu yalnız bırakamıyor yemek vakitlerindeİlk oylayan benim, cevap veriyorum
Arada beraber yenir ama her gün, her öğün hayır. Siz ayrı bir hanesiniz. Eviniz, mutfağınız, düzeniniz ayrı. Eşiniz sizin pişirdiğiniz yemeği yemeli ve buna da alışmalı.
ben yerleşmedim. eşimin babasının apartmanı varken sence kiraya çıkabilir miydik? ayrıca eve katkıda bulunmuyorum. kazandığım bana kalıyorHayır beraber yenmemeli sürekli. Ama tek başına yaşayan kaynananın dibine yerleşerek kurtuluş yollarını yakmışsın malesef. Böyle o kadının tek başına zavallı gibi kalması da olmuyor tabi dibindeyken çok garip oluyor. Zor ikna edersin
sağol canım.ben çalışıyorum ve yorgun geliyorum. yemek hazır oluyor. ama yapmasa da illa ki yaparım yani. fakat kaynanamı üzen şeyler var eşiyle ilgili. kocam onu yalnız bırakamıyor yemek vakitlerinde
bu sefer kadını da çağırmam gerekmeycek mi?Üzen şeyler yemek vakti dışında da konuşulabilir, illa yemekte mi konuşulacak yani? Ben çay içerken veya telefonda da konuşabiliyorum mesela. Ayrıca her evde sorun var, sıkıntı var, her kapıyı çalın sorun ne dertler var. Eşiniz bunu bahane etmesin. Hem işinize gidin, hem yemeğinizi yapın. Boşverin yan tarafı.
bu sefer kadını da çağırmam gerekmeycek mi?
Neden eve katkıda bulunmuyorsunuz ki? Benim yapamayacağım bir şey bu. Yaşadığım eve katkım olmazsa nasıl birlik oluruz eşimle?ben yerleşmedim. eşimin babasının apartmanı varken sence kiraya çıkabilir miydik? ayrıca eve katkıda bulunmuyorum. kazandığım bana kalıyor
ben yerleşmedim. eşimin babasının apartmanı varken sence kiraya çıkabilir miydik? ayrıca eve katkıda bulunmuyorum. kazandığım bana kalıyor
niye cikamayasin ayol çıkan nasıl çıkıyor ? Derdi kendin acmissin başına. kolay gelsin.ben yerleşmedim. eşimin babasının apartmanı varken sence kiraya çıkabilir miydik? ayrıca eve katkıda bulunmuyorum. kazandığım bana kalıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?