Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben erken gelip kafa dinliyorum zaten. sanki onun evini yemek için kullanıp gidiyormuşum gibi de geliyor bazenAynı durumda bende de var, biizm apartmanlar karşılıklı. işten dönünce yemeği kayınvalidade de yiyoruz. Ben teklif etmedim, eşimle benim çalışma saatlerimiz biraz farklı. Bazen tüm gün evde olabiliyor o da canı sıkılmasın diye annesine geçiyor. Hoş eşim olmasada kadın soruyor. Ben de istemiyorum kendi evimde yapmak istiyorum. Hatta benim yeme düzenim değişik. oldukça sağlıklı beslenen biriyim. Allah razı olsun ama işte, şeytan dürtüyor. Rahat batıyor. 19.30 da eve gidiyorsam 8.20 ye kadar yiyorum. 9 da kalkıyorum. ama artık spora filan gittiğimden bazen hiç uğramıyorum. Haftasonları ise kendi evimde yiyip içiyorum. Yani olay sen de bitiyor. Mesafeyi sen koy. işim var filan de.
insan eve gelince uzanmak istiyor, kafa dinlemek istiyor.
9 da kaynanandan mı kalkıyosunben erken gelip kafa dinliyorum zaten. sanki onun evini yemek için kullanıp gidiyormuşum gibi de geliyor bazen
9 da kaynanandan mı kalkıyosun.Aynı durumda bende de var, biizm apartmanlar karşılıklı. işten dönünce yemeği kayınvalidade de yiyoruz. Ben teklif etmedim, eşimle benim çalışma saatlerimiz biraz farklı. Bazen tüm gün evde olabiliyor o da canı sıkılmasın diye annesine geçiyor. Hoş eşim olmasada kadın soruyor. Ben de istemiyorum kendi evimde yapmak istiyorum. Hatta benim yeme düzenim değişik. oldukça sağlıklı beslenen biriyim. Allah razı olsun ama işte, şeytan dürtüyor. Rahat batıyor. 19.30 da eve gidiyorsam 8.20 ye kadar yiyorum. 9 da kalkıyorum. ama artık spora filan gittiğimden bazen hiç uğramıyorum. Haftasonları ise kendi evimde yiyip içiyorum. Yani olay sen de bitiyor. Mesafeyi sen koy. işim var filan de.
insan eve gelince uzanmak istiyor, kafa dinlemek istiyor.
Günaydın.
Herkes hazır yemek işime gelir demiş de ben mesela bazı akşamlar kahvaltı yapmak isterim,onu nasıl dile getireceğiz?
Kadın o gün tavuk yapmıştır,ama benim canım köfte ister ister,bunu da söyleyemem.
Yani yemekhane gibi her akşam git,ye,kahve iç,eve çık,beni bozar.
Haftada bir iki defa olabilir de her gün bize de gelinmesin,biz de gitmeyelim lütfen.
Bende kv kp ile alt üstlü oturuyorum, Çalışan bir kadınım. Hafta içi akşamları beraber yiyoruz, kv sağolsun elimi bir işe sürdürmez. Eşimle mutfak masrafına yardımcı oluyoruz. Açıkçası benim de işime geliyor çünkü işten gelip yemek yap, sofra topla, bulaşık yıka yorucu oluyor.
Bu yüzden eveti işaretledim.
Bir de bu durum kvnin nasıl biri olduğuna da bağlı diye düşünüyorum.
sürekli yemek yapsam o zaman da bıkabilirim sanki. of bilemiyorumEşinizle yiyin ve kvyi bırlıkte yemeye alıştırmayın sonra bıkarsınız. Ara sıra mısafır olun bırlıkte yıyın tabı ama sureklı yemekler onda yenılmesın bence.
şu an ramazan olduğu için bunu teklif edemem. gerçi kadın gidip iki üç ay evli kızının evinde kalıyor. damat ses etmiyorsa sen niye ediyosun diyebilir eşim. gerçi damadına verdiği değeri bana verdiğini hissetmiyorum
Sofrayı toplama ve bulaşığa yardım ediyorum. Ama sonrasında çay, meyve faslı gibi muhabbetlere girmeden evime çıkıyorum. Onlar da anlayışla karşılıyorlar.Yemeği yiyip kaçıyo musunuz?
Masayı bulaşığı kv mi hallediyo?
sürekli yemek yapsam o zaman da bıkabilirim sanki. of bilemiyorum
ben de öyle.Sofrayı toplama ve bulaşığa yardım ediyorum. Ama sonrasında çay, meyve faslı gibi muhabbetlere girmeden evime çıkıyorum. Onlar da anlayışla karşılıyorlar.
Sofrayı toplama ve bulaşığa yardım ediyorum. Ama sonrasında çay, meyve faslı gibi muhabbetlere girmeden evime çıkıyorum. Onlar da anlayışla karşılıyorlar.