- Konu Sahibi KatnissEverden
bende sendenim,benim kayınvalidem de çok iyidir.arkadaşım gibi desem yeridir.her zaman benim tarafımdadır.herkese böyle kayınvalide dilerim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
amin efsunefe cim..
Ama bunuyani nikli arkadaşada katılıyorum..önemli olan kötü kaynanayı sevmek..çok doğru söylüyor..
paylaşğın için çok teşekkürler canım...gerçektende ne kadar kötüde olsalar elin iyisinden iyidi yinede..getirdiklerini bi tek sende yicek değilsin..neticede o evde evladı da yaşıyo..benim kayınvalidemde seninkinden iyi olmasın canım ya kışlıkla hazırlayıp memleketten otobüsle göndermiş..sağolsun kadıncağız taa cerenin bayram harçlığından tutta bayramda yaptığı baklvaya kadar göndermiş..işte gerçek anne....allah uzun ömürler versin annemede babamada...allah başımızdan eksik etmesin..:Saruboceq:kayinvalidemelr geldiler çok sukur memlekttelrdi pazar gunu geldiler özlemiim acikcasi onalri onlrda bzi ozlemiş dun eşim işteydi gece de gelmedi kayinvalidelerdeydimbend kayinpedere beni eve birakirmsin dedim napcan evde yanliz kal burda heryer musait.aklimz sende kalir sonra deid sabah kahvalti yapalim birlikte dedi bu bile yeter sağolsunlar allah başimzdan eksik etmesin onlari.sağolsun kayinvalidme memleketten yağ sucuk tahin bişielrgetirmişparayla almiş bide onlari borek yapmiş bziede getirmiş buzluga atmiş bozulmasin diye sirf bzide tadalim diye gelmeden onceki akşam etli ekmek yaptirmişlar.ama yine diyorum kotu huyalri yokmu var ters gelen yonelri de var bana ama iyiisyle kotusuyle eşimin annesi saygi duymk zorundayim paylaşmak istedim yeniden
ne güzel canım ya...siz böyle yazdıkça ben çok mutlu oluyorum...allah hiçbirinizin muhabbetini bozmasın arkadaşlar....:1hug:a.s.
canım bende anne diyorum aslında ama topiği kaynana başlığında açtığım için bahsederken karışıklık olmasın diye kaynana diyorum.sengözlerimebaksanabAnnemi bende severim (kayınvalide demem ona ben) çirkin bir kelimeymiş gibi geliyor. Çünkü onu seviyorum. Her konuda beni bilgilendirir. Asla sıkmaz. Kendi annem gibidir. 8 yıllık evliyim şimdiye kadar birbirimizi kırmadık... Hatalarımız olmuyor değil tabiii...
Herşey için şükretmeliyiz...
a.s.
canım bende anne diyorum aslında ama topiği kaynana başlığında açtığım için bahsederken karışıklık olmasın diye kaynana diyorum.sengözlerimebaksanab
..canım benim anneni sevdiğine çok sevindim..bende canım annemi çoookkk seviyorum.:asigim:.allah başımızdan eksik etmesin onları..:Saruboceq:..
canım inan seni o kadar iyi anlıyorum ki..bende kayınvalide diyemem kaynatamada baba diyorum..ikisinide çok seviyorum..:1hug:Canım yok sana gönderme filan değildi annem hakkındaki yazdığım gerçekten alışık değilim kayınvalide demeye. Birilerinin yanında konu geçince insanlar; kendi annenmi diye soruyorlar hayır eşimin annesi benimde annem diyerek anlatıyorum.
Yaaa herkesin kayınvalide deyip burun kıvırmasına anlam veremiyorum. O da insan vede sevdiğiniz insanı doğuran bir insan nasıl sevmezsiniz? Bunu hiç anlayamam. Ama iş birazda büyüklerde bilhassa kız annelerinde diyede düşünüyorum. Annem bana hep nasihat ederdi onlarla iyi ol onları sev say ; benim kızımsın ben seni affederim ama ne kadar olsa el kırma derdi... Hâlâ da babam olsun annem olsun. Aman kızım iyi ol siz anlaştıkça bizim aklımızda kalmaz derlerdi...
Sevgilerimle...
a.s.
Arkadşalr bziler kendi annemizle bile tezat durumalra düşmüyomuyuz bide başkasi yani bu elbette sikinti oldugu zmanalr olck meslea ben bugnlerde çok kziginimkirginim kayinvalidmee kayinpederime ama yinede saygida kusur etmiyorumçunku kocamin hatri var acikcasi su kuzginligimzustune kocamin hatri omasa konuşmam onlarla