- 14 Aralık 2015
- 11.972
- 28.991
-
- Konu Sahibi Ceylan6868
Ben de senin ne içtiğini merak ediyorumburda en çok sevdiğim konular gelin kaynana konusu. özellikle kaynanasını seven gelinlerin ne içtiğini merak ediyorum. tam üç yıllık evliyim ve bir tanede bir yaşında kızım var.neden kaynananızı bu kadar çok seviyorsunuz merak ediyorum.
Benim kayınvalidem kendi kaynanasından çok çekmiş hala da çekiyor.+1
kelimesi kelimesine böyle yazacaktım :)
şimdi siz kötü bir kayınvalideyi seven kişilere mi soruyorsunuz acaba? yani kendisine eziyet ettiği halde ses çıkarmayan aksine köle gibi davranan birileri varsa evet bunu sorgulayalım.
ama iyi bir kayınvalideyi insan neden sevmesin ki?
düşünüyorum bana karşı onca iyiliğine ve özverisine karşılık kayınvalideme kötü davransaydım iğrenç bir insan olurdum herhalde, neden nankörlük edeyim?
1-HAMİLE KALDIĞINIZDA KAYNANIZ VE KAYNINIZ EVİNİZE GELİP BENDEN NEDEN İZİN ALMADIN BİZE NİYE SÖYLEMEDİNİZ DİYE KOCA MAHALLEYİ AYAĞI KALDIRDI MI?siz neden sevmiyosunuz, onlar da onu merak ediyor.
1-HAMİLE KALDIĞINIZDA KAYNANIZ VE KAYNINIZ EVİNİZE GELİP BENDEN NEDEN İZİN ALMADIN BİZE NİYE SÖYLEMEDİNİZ DİYE KOCA MAHALLEYİ AYAĞI KALDIRDI MI?acaba sen ne içtinde kaynanasını sevenlerden bu kadar rahatsız oldun :) benimkisi fesat, kıskanç, sinsi, huzur bozan bi kadın değil hep iyiliğimizi ister. bende sessiz sakin kendi halimde bi insanım. geçinip gidiyoruz çok şükürnapalım şimdi sen mutlu ol diye kavgamı edelim
işte öyle şeyler yaşamadıgımız için seviyoruz yasayanlara da sabır diliyoruzEVET BAYA YORUM GELMİŞ AŞAĞIDAKİ SORULARI CEVAPLAYIP BİR DAHA DÜŞÜNÜN DERİM
1-HAMİLE KALDIĞINIZDA KAYNANIZ VE KAYNINIZ EVİNİZE GELİP BENDEN NEDEN İZİN ALMADIN BİZE NİYE SÖYLEMEDİNİZ DİYE KOCA MAHALLEYİ AYAĞI KALDIRDI MI?
2-HAMİLEYKEN DOKTOR PARANIZ VAR MI BEBEK NASIL DİYE SORDU MU?
3-HASTAHANEDE DOĞUM SIRASINDA KENDİNİ YERE ATIP GELİN ÇOCUGU GÖSTERMEYECEK DİYE AYAĞA KALDIRDI MI?
4-ÇİÇEK GELİNCE ACABA KİM GÖNDERMİŞ SEVGİLİSİ Mİ GÖNDERMİŞ DİYİP AİLENİZ YANINDA SAÇMALADI MI?
5-BİR KİLO SÜT ALIP SİZİ ZİYARETE GELDİ Mİ?
6- BEBEĞİNİZ BİR TAKIM YADA HEDİYE ALDI MI?
BUNLARI YAPIP BİR YÜZSÜZ YÜZSÜZ BEBEĞİNİZİ GÖTÜRMEYE KALKTI MI ? BÖYLE OLUP SEVEN VARSA BUYURSUN HADİ SEVSİN.
Aynı şekilde benimki de çok çekmiş, kendi kızı nasılsa ben de öyleyim onun için şimdi.. Seviyorum yani bana bir kötülüğü dokunmadı ki hiç, neden sevilmesin?Benim kayınvalidem kendi kayınvalidesinden çok çekmiş o yüzden halden anlıyor. Beni öz kızından ayırmaz Allah razı olsun. Karşılıklı oluyor yani bazı şeyler. Bu kadar iyi biri olmasa ben de bu kadar sevmezdim.
1-HAMİLE KALDIĞINIZDA KAYNANIZ VE KAYNINIZ EVİNİZE GELİP BENDEN NEDEN İZİN ALMADIN BİZE NİYE SÖYLEMEDİNİZ DİYE KOCA MAHALLEYİ AYAĞI KALDIRDI MI?
3-HASTAHANEDE DOĞUM SIRASINDA KENDİNİ YERE ATIP GELİN ÇOCUGU GÖSTERMEYECEK DİYE AYAĞA KALDIRDI MI?
4-ÇİÇEK GELİNCE ACABA KİM GÖNDERMİŞ SEVGİLİSİ Mİ GÖNDERMİŞ DİYİP AİLENİZ YANINDA SAÇMALADI MI?
BUNLARI YAPIP BİR YÜZSÜZ YÜZSÜZ BEBEĞİNİZİ GÖTÜRMEYE KALKTI MI ? BÖYLE OLUP SEVEN VARSA BUYURSUN HADİ SEVSİN.
Aynı şekilde benimki de çok çekmiş, kendi kızı nasılsa ben de öyleyim onun için şimdi.. Seviyorum yani bana bir kötülüğü dokunmadı ki hiç, neden sevilmesin?
sizin sinirleriniz bozulmuş sanırım. herkesin kayınvalidesini sizinki gibi düşünüyorsunuz ama değil.EVET BAYA YORUM GELMİŞ AŞAĞIDAKİ SORULARI CEVAPLAYIP BİR DAHA DÜŞÜNÜN DERİM
Senin de evladın varmış. sen de kaynana olcaksın.burda en çok sevdiğim konular gelin kaynana konusu. özellikle kaynanasını seven gelinlerin ne içtiğini merak ediyorum. tam üç yıllık evliyim ve bir tanede bir yaşında kızım var.neden kaynananızı bu kadar çok seviyorsunuz merak ediyorum.