- 25 Nisan 2007
- 6.600
- 11.284
-
- Konu Sahibi Ceylan6868
Ben rahmetli kayınvalidemi çooookkk severdim. 26 yıllık kayınvalidemle bir kere bile kavga etmedik. Bırakın kavgayı birbirimize 1-2 defanın dışında laf bile sokuşturmadık.burda en çok sevdiğim konular gelin kaynana konusu. özellikle kaynanasını seven gelinlerin ne içtiğini merak ediyorum. tam üç yıllık evliyim ve bir tanede bir yaşında kızım var.neden kaynananızı bu kadar çok seviyorsunuz merak ediyorum.
Amin:)Ayy neguzel darisi tum gelinlerin basina insallah
Amin:)
Diğer insan ilişkileriyle ayrı tutmamak gerekiyor şans işi bir yerde. Sonuçta yeri geliyor komşumuzla, ailemizle, kardeşlerimizle bile anlaşamayabiliyoruz, o zaman tüm aileler kötü mü oluyor? O yüzden etiketlere önyargıyla yaklaşmamak gerekiyor, ama maalesef bizim kültürümüzde kayınvalide, görümce, elti dedin mi atasözlerinden tut deyimlere kadar, benliğimize işlemiş, illa ki sevilmeyecek, rakip olunacak.
Bir öğrenebilsek sadece normal insan ilişkileri olarak bakabilmeyi, ne gelinlerin kaynanalarıyla, ne de kaynanaların gelinleriyle derdi olacak ama nerde.
Aslında ben kayinvalidemi severimburda en çok sevdiğim konular gelin kaynana konusu. özellikle kaynanasını seven gelinlerin ne içtiğini merak ediyorum. tam üç yıllık evliyim ve bir tanede bir yaşında kızım var.neden kaynananızı bu kadar çok seviyorsunuz merak ediyorum.
Aslinda bakis acisi boyle olunca,aslinda sevmek hic zor degil .Bende kayinvalidemi severdim .Zaten hastaydi bakima muhtacti.Bende bu dusuncelerle ilgilendim onunla yoksa cok zor insanlarla gecinmek ,bazi seyler bizim elimizde, biz istersek iyi veya kotu olabiliyoruz.Ben kv anlasirken diger eltim anlasamazdi .Herkesin davranislari algilamasi farkli oluyor. Bir sene oldu vefat edeli Allah rahmet etsin.Ben severim kayinvalidemi.
Iyi biri, kimseye kotulugu yok, ogluna ve torunlarina duskun.
Simdi onun yanina ziyarete geldik, valizi actigm gibi utusuz ne varsa kapti utuluyobn bunu ozel hayatima saldiri degil yardim olarak algiliyorum yoksa - kv hadsizce kiyafetlerimizi utuluyooo, kesin bana pasakli demek istedi" diye aglanabilirdim ki bnce ultra sacma
İyi olursa neden sevilmesin?
Benim kayınvalidem çok iyi bi insandır herkese karşı iyidir. Kadının fıtratı böyle kimseyi kıramaz, incitemez.
Sırf kaynana diye durduk yerde böyle bi insana düşman olacak halim yok o yüzden seviyorum.
Zaman zaman sorunlarımız olsa da sırf kaynana diye sevmeyelim mi sevdiğim adamı dogurmus bu bile yeterli bir sebep bence.burda en çok sevdiğim konular gelin kaynana konusu. özellikle kaynanasını seven gelinlerin ne içtiğini merak ediyorum. tam üç yıllık evliyim ve bir tanede bir yaşında kızım var.neden kaynananızı bu kadar çok seviyorsunuz merak ediyorum.
Benim kaynanam biraz cahildir ne konuscanı bilmez onun dışında kendi cok ezildiği için beni ezmez evime geldiğinde yemek falan kendi yapar sevdiğim şeykeri yapar sadece konusmasını bilmez onada gülüp geçiyorum cünkü ezmiyor beni kendi halindeburda en çok sevdiğim konular gelin kaynana konusu. özellikle kaynanasını seven gelinlerin ne içtiğini merak ediyorum. tam üç yıllık evliyim ve bir tanede bir yaşında kızım var.neden kaynananızı bu kadar çok seviyorsunuz merak ediyorum.