kaynanasını seven gelin mantığı

Kesinlikle eşimi yetiştirmiş okutmuş iyi bir birey haline getirmiş o yüzden saygım sonsuz sadece bu bile yeterli
Yani :) hem oglum hem kizim var , bu kadar emek veriyorum cocuklarima , gozumden sakiniyorum , sonra biri gelicek sirf anne oldugum icin beni sevmeyecek , mantiga bak
Kendi anne olunca nasil hissedecek acaba

Sen kendin geçineme; millet ne içmiş.
Vay be..
Bende severim. Ki ilk evlendiğimiz zaman çokça karşı karşıya geldik alevli kavgalarımız oldu. Ama herkes birbirinin huyunu aldı. O benim yapmayacağımı bildiği şeyi istemez. Ben onun gönlünden geçeni yapmaya çalışırım. Severim yinede,o da beni sever.

gelin kaynana anlaşıyorsa önyargılı olmadıkları için anlaşabiliyordur.
ikisi de en azından iletişim kurmayı becerebilen insanlardır.
tek taraflı oğlunun değil, çekirdek ailemizin mutluluğunu önemsiyor, çoluğuma çocuğuma sevgi gösteriyorsa, biz geleceğiz diye özel yemeklerden yapıyorsa daha ne bekleyeceğim kayınvalidemden?
zarar vermesin yeter.
elbette arada laf sokuşturmalar, tasvip etmeyen tepeden bakışlar oluyor.
ona da kulak asmamayı öğreniyoruz.
sağlıklı olsunlar, muhtaç olmasınlar, rahat huzurlu olsunlar başka bir şey istemem.

sorunun varsa yaz sana yardımcı olmaya çalışırız ama başkasının sorunları seni ilgilendirmez.

benim kv iyidir. yardımcıdır. her türlü eksiğimi gediğimi elinden geldiğince kapatır. yeme içme işlerimi yapar, çocuğuma bakar. dedikodusu yoktur. şimdi neden sevmeyim ki?
insan ilişkileri ile alakalı mevzular genelleme yapmaya gelmez.

Kaynanam ben evlenmeden vefat etti. Tanisaydim severdim bence.
Kayinpederim ve kaynim ise bir tanedir. Bir dedigimi ikiletmedi simdiye kadar. Senede 2 defa gelir 1 hafta kalir evimde. Sen zaten her gun isten gelip yemek yapiyorsun burdayken sana faydamiz olsun der yemek yaparlar 1 hafta her gun.
Gorumcem desen 2 dunya tatlisi cocugu var. Ikiside canim gibi. Bugune kadwr destekten baska bir sey olmadilar bana. Azıcık usutup grip olsam iyilesene kadar ustume duserler.

Ee ben neyini sevmeyeyim ki bu insanlarin. Sevmek icin kafa yasamaya gerek yok. Gecinmek yeterli. Ha sakin sen cok sanslisinda deme. Bende hic bir zaman onları zora sokacak taleplerde bulunmadim. Yapabileceklerinden fazlasini istemedim. Saygimiz sonsuz oldugu icin sevgimizde sikinti yok..

Iyiyse neden sevilmesin, bunun için ne içtiğini merak etmeğe gerek yok.

Ben severim kayinvalidemi.
Iyi biri, kimseye kotulugu yok, ogluna ve torunlarina duskun.
Simdi onun yanina ziyarete geldik, valizi actigm gibi utusuz ne varsa kapti utuluyo bn bunu ozel hayatima saldiri degil yardim olarak algiliyorum yoksa - kv hadsizce kiyafetlerimizi utuluyooo, kesin bana pasakli demek istedi" diye aglanabilirdim ki bnce ultra sacma

Valla ben 5 sene çook sevdim kaynanamı... Böyle kaynana değilde nasıl normal arkadaşlarımın annesini koşulsuz bişey beklemeden seviyosam onu da öyle sevdim elimden geldiğince heer derdine koştum yanın da olmaya çalıştım... Ama sonra arkamdan vuruldum! Şimdi ölümüne nefretim! Asla daha sevemem öyle söylediklerini yaptıklarını unutamam... Yani sevilir kaynana neden sevilmesin ama sevildiğini bilirse devam eder sevgi sonra oğlunun evine hasret torununa hasret kalır uzaktan bakar...

Gel seni kayınvalidemle tanıştırayım cevabı kendin bul...

Once kendi annemle kiyasliyorum kaynanami.benim annem sirf annem oldugu icin demiyorum herkez bilir annemi nekadar iyi kaynana oldugunu ve buna ragmen sansi yok.neyse konu dagilmasin kendi anneme bide kaynanama bakiyorum. hayattan sogutmus beni bu kv. Hersey karsilikli bna gore karsimdaki insan bna haksizlik yapiyosa annem bile olsa affetmem ama iyi davraniyorsa bnden iyiside olmaz

Ben de severim kaynanamı. Hem düğün zamanı hem evi düzerken eşime de bana da sürekli Juliet ne istiyorsa onu alın dedi. Çok iyi bir insandır. Sessizdir sakindir. Her kaynana kötü olacak diye bir şey yok.

Ayy neguzel darisi tum gelinlerin basina insallah

Nedense konu başlığını görünce gözüm bi üyeyi aradı baktım ve o üye bu tarz konuları yüzünden Banlı yoksa dedim 2. Üyelik mi

O degil de böylesi ön yargili nefret içeren bir soruya gelip kayinvalidenizin nasil iyi biri olduğunu anlatma çabanız da takdire şayan kk hatunları. Sizce anlayacak mi? Anlamak için degil sırf kaynanasını sevenleri küçümsemek için açmış konuyu.

Kendi halinde benden gelinlik adı altında hiçbir şey beklemiyor o kaynana kisvesi altında fenalık yapmıyor iyi bir insan ve ben onu insan olarak seviyorum iletişimiz iz iyi Extra bir şey içmeme gerek yok sevmem için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…