- 27 Mart 2017
- 16.160
- 65.360
-
- Konu Sahibi Ceylan6868
Yani :) hem oglum hem kizim var , bu kadar emek veriyorum cocuklarima , gozumden sakiniyorum , sonra biri gelicek sirf anne oldugum icin beni sevmeyecek , mantiga bakKesinlikle eşimi yetiştirmiş okutmuş iyi bir birey haline getirmiş o yüzden saygım sonsuz sadece bu bile yeterli
burda en çok sevdiğim konular gelin kaynana konusu. özellikle kaynanasını seven gelinlerin ne içtiğini merak ediyorum. tam üç yıllık evliyim ve bir tanede bir yaşında kızım var.neden kaynananızı bu kadar çok seviyorsunuz merak ediyorum.
burda en çok sevdiğim konular gelin kaynana konusu. özellikle kaynanasını seven gelinlerin ne içtiğini merak ediyorum. tam üç yıllık evliyim ve bir tanede bir yaşında kızım var.neden kaynananızı bu kadar çok seviyorsunuz merak ediyorum.
Ayy neguzel darisi tum gelinlerin basina insallahKaynana olunca da bu gelinlerin nesini seviyorsunuz dersiniz bu mantikla. Etiketlere bu kadar takilmayin. Insan olan sevilir, ben kayinvalidemin bana hic bir ters davranisini, kotulugunu gormedim, evine gittigimde telefonla aradigimda nasil sicak davranacagini sasirir, oglundan bile ustun tuttugu durumlar oluyor. Ne yapayim sirf adi kayinvalide diye sevmeyeyim mi, ozaman bu benim cigligim olur.