- 6 Ağustos 2015
- 20
- 9
- 44
- Konu Sahibi Ceylan6868
şimdi insan olarakta sevmemeye karar verdim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu kadın kaynana olarak değil, insan olarak bile sevilmez. kaynanasını sevenlere ne içitiniz diye sormak yerine, bu kadına sordunmu hiç ne içtin diye. evlerden ırak1-HAMİLE KALDIĞINIZDA KAYNANIZ VE KAYNINIZ EVİNİZE GELİP BENDEN NEDEN İZİN ALMADIN BİZE NİYE SÖYLEMEDİNİZ DİYE KOCA MAHALLEYİ AYAĞI KALDIRDI MI?
2-HAMİLEYKEN DOKTOR PARANIZ VAR MI BEBEK NASIL DİYE SORDU MU?
3-HASTAHANEDE DOĞUM SIRASINDA KENDİNİ YERE ATIP GELİN ÇOCUGU GÖSTERMEYECEK DİYE AYAĞA KALDIRDI MI?
4-ÇİÇEK GELİNCE ACABA KİM GÖNDERMİŞ SEVGİLİSİ Mİ GÖNDERMİŞ DİYİP AİLENİZ YANINDA SAÇMALADI MI?
5-BİR KİLO SÜT ALIP SİZİ ZİYARETE GELDİ Mİ?
6- BEBEĞİNİZ BİR TAKIM YADA HEDİYE ALDI MI?
BUNLARI YAPIP BİR YÜZSÜZ YÜZSÜZ BEBEĞİNİZİ GÖTÜRMEYE KALKTI MI ? BÖYLE OLUP SEVEN VARSA BUYURSUN HADİ SEVSİN.
burda en çok sevdiğim konular gelin kaynana konusu. özellikle kaynanasını seven gelinlerin ne içtiğini merak ediyorum. tam üç yıllık evliyim ve bir tanede bir yaşında kızım var.neden kaynananızı bu kadar çok seviyorsunuz merak ediyorum.
Ne guzel Allah agiz tadinizi bozmasin.dedimya hersey karsilikli saygi meselesi oldugu kadar vijdan ve merhamet meselesi.Kaynanam nisanliyken beni pek sevmiyordu evlendim beni tanidikca sevdi. Sevsin diye asla caba harcamadim. Beni carsiya cikarir para odetmezdi kizim diye severdi. Her derdime ortak oldu o oglmsa sende kizimsin dedi kizindan ayri tutmadi. Her zaman fikrini soyledi ama karar senin dedi.
Bir lafimla kalkip yanima defalarca kez gelmistir. Beni cagirir kahve iceriz cay iceriz dertlesiriz.
O kadar ilgili bir kaynanam var ki annemden gormedigimi kaynanamdan görmusumdur. Bir sorunm oldugunda ilk o koşar. Hasta oldugumu duyunca gelir temizligimi corbami yapar. Bende ayni sekilde tabi ki... temizlik yapacagimi duydugnda yardima geleyimmi der. Beni bugune kadar hic bozmadi
Beni korur laf soyletmez. Ortamda benimle övünür benim gelinim hamarat guzel der. Geceleri korkuyorum anne dedigmde cikar gelir dua okur bana... esimle kavga ettigimizde annemin evine geldigimde yanima gelir konusur evine don der. Sonra esime mesaj atar karina cicek al romantik ol biraz karini eve geri dondur essek kafali oglm ne uzuyosun kizimi der allah ondan razi olsun cok severimm... eksik yazmisimdir ama fazlasi yoktur emin olun daha da iyiligi dokunmustur bana...
Kayinbabam da ayni sekilde cok ilgililer ve beni o evde gelin degilde kizlari gbi seviyorlar. Gorumcemle de aram iyi bazen kiskansada bu durumlari e normal ben olsam bende kiskanirdim...
Bi ara bi kaza gecirmistim ufak... kayinbabam dediki kizimmmm senin canin yaniyorsa benimki bin kat yaniyor kiyamam sana dedi.. ben bu aileyi sevmeyim de ben bu aileyi saymayimda ben bu aileye varimi yogumu butun sevgimi vermeyimde kime vereyim ?
Kizlar ovunmek icin yazmiyorum gercekten bu dunyada iyi kaynana kayinbaba da var ve allaha sukurler olsun ki onlar benim kaynanam ve kayinbabam allah onlardan razi olsunlar. Ben normalde soguk ama sevdigim insanlara karsi sicakkanliyimdir. Yeri geliyor oyle seyler yapiyorlar ki ikisine de olduresiye sarilasim geliyor... kendimi tutuyorum... allah basimizdan eksik etmesin...
Sevdiğim adamın annesi olmasi apayrı saygım var ve bende o sevgiyi kendisi yarattı. ..çok seviyorum kayinvalidem i...asla iş beklemez inanır misiniz kahve içsek fincanı bana yikatmaz sen yaptın ben kaldırayım der...ben de ona asla Kıyamam. ..Dr a bensiz gitmez;oğlunu kızını değil beni ister hep yanında. ..eşimle tartissak oba anlatsam arar canına okur eşimin. .ben çok seviyorum ve Eşimin huzuru için sevmeye saymaya devam edeceğim. ..Çünkü karşılığını misliyle alıyorum sagolsunlar. ..burda en çok sevdiğim konular gelin kaynana konusu. özellikle kaynanasını seven gelinlerin ne içtiğini merak ediyorum. tam üç yıllık evliyim ve bir tanede bir yaşında kızım var.neden kaynananızı bu kadar çok seviyorsunuz merak ediyorum.
Ne guzel Allah agiz tadinizi bozmasin.dedimya hersey karsilikli saygi meselesi oldugu kadar vijdan ve merhamet meselesi.