Eşimin annesi diye çok severdim ama o beni sevmedi aşıklar evlenemez ayrılın evlenmeyin derdi
Aşıklar evlenmeyip ne yaparmış? Deli mi ne?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eşimin annesi diye çok severdim ama o beni sevmedi aşıklar evlenemez ayrılın evlenmeyin derdi
Ya zaten hep derdi diğer oğlumu evlendircem mehmetimle ömür boyu ben yaşıycam o evlenmiycek derdi eşimde bana aşık olunca benden nefret etti.Eger gercekten böyle bi kvaliden varsa diyecek bişey bulamıyorum
Evlenmesinde bu kelimeyi kullanarak saçmalamişsin
Süt felan gelmiştir emzirsin yada altini bezlesin tövbe estağfurullah araniza alin yatin bari
Bu kadar duskunmuste oglunada niye evlendirmis dizinin dibinden ayirmasaymis
yaa dayanamıyorumm küfür edicemm senin o kaynana bir s... g... ya neden aşık olanlar evlenemezmiş mi ben kocamla 7 sene anlastım gençliğimi zamanımı verdim birde seviyoz diye evlenmicekmişiz yok öyle bir dünyaa..senin kaynana kendine kukla aramışş anladım benn görücü usulu saf bir kız bulup kullanıcaktıEşimin annesi diye çok severdim ama o beni sevmedi aşıklar evlenemez ayrılın evlenmeyin derdi
Evliliği sadece cinsellikten ibaret görürdü afedersiniz ama oğlum nermini sakın öpme iki dakikada işini hallet git karını her gün döv derdiAşıklar evlenmeyip ne yaparmış? Deli mi ne?
Noldu gııızz cokmu hoşuna gitti
Evliliği sadece cinsellikten ibaret görürdü afedersiniz ama oğlum nermini sakın öpme iki dakikada işini hallet git karını her gün döv derdi
Akşamı sabırsızlıkla bekliyorum kendimi ancak böyle avutuyorum NapiyimYahu insan yerini bilse işte bunlara gerek kalmaz zorla kaşınıyorlar yalan mı?
Kız ne tüttürüyon durmadan, senin bayram erken başladı zaar?
Daha neler var neler tatlım. Bizde beş yıl beraberlikten sonra evlendik kaynanam derdiki bakire olmadığını biliyorum da bari evlenene kadar hamile kalma derdiyaa dayanamıyorumm küfür edicemm senin o kaynana bir siktir gitsin ya neden aşık olanlar evlenemezmiş mi ben kocamla 7 sene anlastım gençliğimi zamanımı verdim birde seviyoz diye evlenmicekmişiz yok öyle bir dünyaa..senin kaynana kendine kukla aramışş anladım benn görücü usulu saf bir kız bulup kullanıcaktı
pardonn daa o senin şeyinin bekçisimiymişş yemin ederimm boğarımm benn o karıyııDaha neler var neler tatlım. Bizde beş yıl beraberlikten sonra evlendik kaynanam derdiki bakire olmadığını biliyorum da bari evlenene kadar hamile kalma derdi
Aman Allah ımEvliliği sadece cinsellikten ibaret görürdü afedersiniz ama oğlum nermini sakın öpme iki dakikada işini hallet git karını her gün döv derdi
Anne saçmalama git başımdan sen ne karışıyosun derdi hem kadına el kalkmaz günah derdi kaynanada ağlayıp krize girerdi sen hayırsız evlatsın beni dinlemiyosun diye
peki eşiniz
kaynana deseydin olmadıı gell yatak odamıza oğlunun başını tutt hakem ol aramızdaaAman Allah ım
senin gaygana tam numunelik
Nerelisin sen 68 yaziyoda merak ettim
Aksaray canımAman Allah ım
senin gaygana tam numunelik
Nerelisin sen 68 yaziyoda merak ettim
senin kaynana dul mu canikommAnne saçmalama git başımdan sen ne karışıyosun derdi hem kadına el kalkmaz günah derdi kaynanada ağlayıp krize girerdi sen hayırsız evlatsın beni dinlemiyosun diye
Yok canım dul değil ama kocası pısırığın tekisenin kaynana dul mu canikomm
Ciddi psikopat yani. Yeminle dalardım ben direk buna.Evliliği sadece cinsellikten ibaret görürdü afedersiniz ama oğlum nermini sakın öpme iki dakikada işini hallet git karını her gün döv derdi
Anne saçmalama git başımdan sen ne karışıyosun derdi hem kadına el kalkmaz günah derdi kaynanada ağlayıp krize girerdi sen hayırsız evlatsın beni dinlemiyosun diye
bakk ben kaynanamı hiç sevmemm ama kyınpederimii çokk seviyomm canım benimm dünyaa tatlısıı düşün özlüyom arıyorum 1 hafta görmeyince allah kocasına sabır versinnYok canım dul değil ama kocası pısırığın teki
:) ay güldüm ya bak bişey daha var gerdekte pencereden bizi izleyecekti bahaneside bir sorun olursa hemen yetişeyimkaynana deseydin olmadıı gell yatak odamıza oğlunun başını tutt hakem ol aramızdaa