onunla karsılıklı konusamam cunku bana bunları söyleyenlere söz verdım yemın ettırdıler bızım dedıgımızı deme dıye cunku onlara dalcak ozaman ben sıze güvendımde söledımde sız hemen yetıstırdınız dıye yoksa ben onun coktann haddını bıldırmıstımde nısanlımada dua etsın o ben hele bı evlenıyım ondan sonra görcek o sımdı susyorum
canım öncelikle hiç bir kayınvalideden anne olmaz bu böyle biline...en iyisi bile gün gelir el kızı değil mi der çıkar işin içinden...benimde kayınvalidem ameliyat oldu bende altından aldım görümcelerimde vardı yanımızda.daha yeni evliydim 1 haftalık.ama yinede hergün ziyaretine gitmedim evde kalırsan ben sana bakarım falan demedim.kayınvalidem ağzımı aradıysada cvp vermedim.çünkü merhametten maraz doğar.şuan yine sevgili kayınvalideciğim hakkımda olur olmaz konuşur hiç umursamam.herkesin yanında anne anne diye dolanırım ama gerçekte günahım kadar sevmem.çünkü nekadar iyilik yaptıysam yapmadı oldum.hep daha fazlasını istedi.orda burda yapmadığım şeyleri yaptım gibi anlattı.eşime her fırsatta beni kötüledi.sık sık gitmem.bir yüzden giderim eşimin hatrına.ama hep beraberken görsen beni sarılır öperim.ben böyle yolunu buldum sende takma kafana sorun yapma madem kayınvalideler ikili oynuyorlar bizde oynayalım değil mi a.s
canım öncelikle hiç bir kayınvalideden anne olmaz bu böyle biline...en iyisi bile gün gelir el kızı değil mi der çıkar işin içinden...benimde kayınvalidem ameliyat oldu bende altından aldım görümcelerimde vardı yanımızda.daha yeni evliydim 1 haftalık.ama yinede hergün ziyaretine gitmedim evde kalırsan ben sana bakarım falan demedim.kayınvalidem ağzımı aradıysada cvp vermedim.çünkü merhametten maraz doğar.şuan yine sevgili kayınvalideciğim hakkımda olur olmaz konuşur hiç umursamam.herkesin yanında anne anne diye dolanırım ama gerçekte günahım kadar sevmem.çünkü nekadar iyilik yaptıysam yapmadı oldum.hep daha fazlasını istedi.orda burda yapmadığım şeyleri yaptım gibi anlattı.eşime her fırsatta beni kötüledi.sık sık gitmem.bir yüzden giderim eşimin hatrına.ama hep beraberken görsen beni sarılır öperim.ben böyle yolunu buldum sende takma kafana sorun yapma madem kayınvalideler ikili oynuyorlar bizde oynayalım değil mi a.s
hep derim ki "suc asla tek taraflı olamaz"
işte aynı şey yine yaşandı
konular açılıyor
birileri fişleniyor suçlanıyor melenkkk edalarıyla
hoop bi kaç sayfa sonra aslında serzenişlerde bulunan hatun kişinin de pek masum olmadigi anlaşılıyor
kayınvalideni cagirsak kim bilir o neler diyecek senin hakkında...
bu kelimeler ne kadar yakısıksız ne kadar hafif...
ayrıca çelişkilerin ardı arkasi kesilmiyo
bi diyosunuz ki Allah için yaptım şunu bunu falanı filanı
iyi ama hanımefendi Allah için yapılan iyilik alenen deşifre edilmez, karşılık beklenmez ki!!
sizin kaynananız için yaptıklarınız iyilik değil menfaatiniz icabı yapmiş oldugunuz şeylerdir bana göre
zira Allah için olsaydı bu derece çirkin ifadeler kullanmaz, öc almak icin evliliği bekliyor olmazdınız...
ben sizin masum oldugunuza asla inanmıyorum :smiley-cool:
bırak sevdigim, aşık oldugum adamı doguran anaya bu kelimeleri kullanmak, şurda forum ortamında tanıdıgım benden yaşca büyük bi insana bile "suratına tükürmek" tabirini kullanamam ben
ne aldıgım aldıgım terbiye ne de kişiliğim elverir buna
Öncelikle konunuza başlık olarak seçtiğiniz cümleler hiç hoş değil. Daha nişanlılık döneminde bu kadar içli dışlı olursanız sonuç bu olur. Bir mesajınızda "ben hele bı evlenıyım ondan sonra görcek o sımdı susyorum" demişsiniz, açıkcası pekte iyi niyetli görmedim sizi. İnşallah tersi olmaz dileklerinizin. Dikkat edin derim size.
Bence en iyisi kayınvalidenizle yüzleşmek olmalıdır. Eltinizin doğru söylediğinden emin olmayın. Ben laf taşıyan insanlardan hazzetmem. Her türlü kötülüğü beklerim onlardan. Eğer gerçekten kayınvalideniz arkanızdan konuştuysa size düşen yüzüne tükürmek değil, ilişkinizi sınırlandırmaktır. Bir büyüğün yüzüne tükürmek bence ayıptır.
benım kaynanam kendı annesıne bıcak cekmıs kadın herseyı tam bılmeden konusmayın lutfen
yorumlarınız ıcın tşk ederm ısteyen ıstedıgı yorumuda yapabılır sadece karsınızdakı ınsanın yerıne kendınızı koyup o yorumu yapın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?