merhaba arkadaşlar. 8 aylık evliyim ve evlendiğim ilk günden beri kaynanamın çıkardığı sorunlar yüzünden huzurum kalmadı. kendisinden artık nefret ediyorum. nasıl anlatsam kendisi aşırı cahil ve bencil biri kendi istediği olmadığı zaman yaptığı surat ve kavgalarla hem kocamın hem benim bütün huzurumuzu kaçırıyor. kocam malesef işi gereği annesi babası ile birlikte çalışıyor pastaneleri var. kaynanam haricinde kocamla kavgamız bir elin parmağını geçmemiştir. ilk evlendiğim gün altınları kız kardeşime verdim evime götürmesi için sonrasında bu bile olay oldu ben hırsız mıyım ne kadar mahcup durumda bıraktın beni diyerek bizimle kavga etti. bana düğünde taktığı bilezikleri ertesi günü geri aldı kiralamış. hiçbişey demedim umrumda değil takılarımın hepsiyle araba almayı planlıyordum zaten. eşimde 2 ay sabret kredi çekip direkt alıcam dedi. dediğinide yaptı zaten çok şükür arabamızı aldık. bana taktığı bilezikleri geri aldığı yetmezmiş gibi eşimin çektiği krediden düğün için aldığı borcu ödetti ve ödemesini tamamen eşime yıktılar. yani düğün salonundan tutun evimizin tadilatına kadar her şeyi eşim kendi başına yapmış oldu. evlendiğim ilk 3 ay pastanelerinde sabah eşime yardım etmek için gitmeye başladım ve bu süreci bana zehir etti. kendi yaptığı tüm işleri benim üstüme yıkmaya çalıştı. ben yapmak istemediğimi söyledikçe benimle kavgalar etti. hiçbir zaman lafımı esirgemedim eşimde her zaman beni savundu ama benimle ve bizimle ettiği kavgalar ister istemez evimizi de huzursuz etmeye başladı. o kadar çok olay var ki üstün körü anlatmaya çalışıyorum. kaynanamın benden istediği sabahtan akşama kadar dükkanlarında çalışmam akşam onlarla yemek yemem sonra evime gitmemdi. ben asla böyle bir insan değilim. yeni evli olduğumu evimde vakit geçirmeyi sevdiğimi kendi evimde yemek yapmak istediğimi artık eşiminde başka bir hayatının olduğunu bizi rahat bırakmasını istedikçe bir ton kavgalar yaşadık. ona hayatıma evliliğime saygı duy anlayış göster dedikçe her zaman içine etti. ve en sonunda pastaneden çıktım çalışmıcağımı artık bittiğini istemediğimi milyon defa anlattıkça sürekli ayrıldığım ve yardım etmediğim için o dükkanda eşimle kavga edip beni kötüledi. eşim hasta olduğunda bile benden habersiz kendi evine çıkarıp yatırdı ve banada bugün bende kalıyosunuz oğlum çok hasta diye emrivaki yaptı. ben de asla kalmıcağımızı söylediğimde yine benimle kavgaya tutuştu. en son eşimle birlikte o evden çıkarken benim istediğim oldu diye arkamdan kına yak diye bağırdı. benim ailem bana çok düşkün babam hala arkamdan evden gittiğim için ağlar ve bu yaşıma kadar o kadar rahat sıkmadan maddi manevi rahat büyüttüler ki şimdi eşimin ailesinden gördüğüm tavır bana çok iğrenç geliyor. 28 yaşıma kadar asla çalışmadım ve babam bir kere olsun çalış demedi cebime paramı her zaman koydu altıma araba çekti istediğim şehre istediğim yere her zaman çok rahat giden biriydim. şimdi eşimin ailesinin bana yaptıklarını anlatsam 1 dk tutmazlar beni alırlar hemen ve çokta büyük kavga çıkartırlar. ama kaynanamın kafasında ben artık aileme misafirmişim buraya onlara kök salmaya gelmişim. şu cahilliğe bakar mısınız kız olduğum için girdiği düşüncelere bakar mısınız. artık kaynanam yüzünden kavga etmek beni eşimden de soğutmaya başladı. şuan hamileyim bebek bile beni sevindirmiyo torunları olduğunda iyice beni boğcakmış iyice beni delirtcekmiş gibi geliyo. orası benim oğlumun evi istediğim gibi gelir gider yatarımlardan tutun dükkanlarında ona acıyıp yardım etmediğim için vicdansızlığıma edepsizliğime kadar hakaret etti. geçen hafta kendisinin lazer cihazı var onu almıştım dün istedi eşim üstünden bugün kullancağımı akşama götürebilceğini söyledim bugünde dışardaydım veremedim eşime ve bunun için olay çıkarmış dükkanda. ramazan boyunca dükkanı iftardan sonra kapattıkları için akşam yemeklerini orda yemem bekleniyodu ben de iftar saatleri gidiyorum fakat her hafta 2 gün kendi ailemle olduğumdan gitmediğim içinde olay çıkarmış. az önce yine eşimle bu 2 konu için tartıştık. napıcam ben nolur bi akıl verin eşimden de uzaklaşıyorum artık.