%1000000Kayınvalide evınde yapın yaparken eltide yardım etsin sonuçta oda orda olacak .
bak öğren her zaman beni bulamazsın die de alttan mesajlar verin . masraflar ve bulaşıklar ona kaldımı vazgeçer . Bi iki kez deneyin baktınız olmuyor mu
Kaynana tatlı istedi 3 aya bir die şehir falan değiştiremem gün zamanı eşe dosta akrabaya görünmek icap ediyorsa el gibi saatınde giderim selamlaşırım hoşbeş ederim yenılenı içileni toplamaya yardım ederim bu bizim kanımızda vartatlı nerde derse canım istemedi yapmadım az da öbür gelın yapsın der kaynanaya olan duruşumu değiştiririm daha kolay
Napacak anasına tatlı yapmadınız die eşiniz sizi boşayacak mı yoksa kayınvalideniz size yüz çevirir die mi korkunuz cevırsın en azından elaleme tatlı yapmadı die kapı kapattım diyemez oğluna da tatlı ıcın kapı kapatamaz ama size de bidaha tatlı yap hizmet et demez
Sadece tatlı beklentisi değil ki bu kadın her kalabalık misafirini bana ve eltime göre ayarlıyor biz yokken nasıl yapıyorsa şimdi de öyle yapması gerekmiyor mu? Kısa tabirle kendi evini benim evimi ve eltimin evini bir aile olarak görüyor.Yani bana abartıyor geldiniz, her gün yaptırmıyor ya kadın 3 ayda bir kez. Onda da senin yaptığın güzel diye istemiştir. Bu derece dert edindiğini bilse zaten istemez eminim.
Altı üstü 3 ayda bir kayinvalidene gelen misafire hizmet etmek çok da zor olmamalı ya yani bunu bir külfet olarak değil kayınvalideme yardım etmek hem ona iyilik hem benim için sevaptır de ne var ki bunda bana çok abartılı geliyor bunlar yaSadece tatlı beklentisi değil ki bu kadın her kalabalık misafirini bana ve eltime göre ayarlıyor biz yokken nasıl yapıyorsa şimdi de öyle yapması gerekmiyor mu? Kısa tabirle kendi evini benim evimi ve eltimin evini bir aile olarak görüyor
Sadece tatlı beklentisi değil ki bu kadın her kalabalık misafirini bana ve eltime göre ayarlıyor biz yokken nasıl yapıyorsa şimdi de öyle yapması gerekmiyor mu? Kısa tabirle kendi evini benim evimi ve eltimin evini bir aile olarak görüyor.
Sadece tatlı beklentisi değil ki bu kadın her kalabalık misafirini bana ve eltime göre ayarlıyor biz yokken nasıl yapıyorsa şimdi de öyle yapması gerekmiyor mu? Kısa tabirle kendi evini benim evimi ve eltimin evini bir aile olarak görüyor.
Sorun kaynanamın bakış açısı sık görüşme isteği diyebilirim ( hafta da 2 kez görüşmek istiyor ben 1'e düşürdüm) onun dışında hiç bir sorunum yok kendisi iyi niyetlidir düşüncelidir kayınbabam da öyle gerçekten sevdikleri için görüşmek istiyorlar bunu da biliyorum bir hafta kayınbabam beni görmese arayıp özlediğini söylüyor mesela. Maddi konular da ise çok düşüncelidirler anne baba olarak en basiti ramazan ayı bütün market alışverişlerini kayınbabam yapmak istedi ve çok ısrar etti ne zaman evime gelseler elleri dolu gelirler ve öncesinde arayıp eksik ne varsa söyleyeceksin derler.
2-3 aya bir tatlı yapmak ne kadar yıpratıcı olabilir ki? Bir şeyler hazırlayıp yardım etmek, insanlara bir şeyler ikram etmek güzel bir şey. Hem de severek yaptığınız bir hobiymiş sizin için. Ev taşımak falan çok abartı. Kayınvalidenizi sevmiyorsanız o zaman direkt bi sınır çizip yapamam diyeceksiniz. Yetişkin bir insan olarak net olmayı başarabilmelisiniz.Kaynanam her kalabalık misafir ağırladığın da benden tatlı yapmamı bekliyor. Tatlı yapmayı çok seven biriydim hobi diyebilirim ama şu an nefret eder duruma geldim görev gibi lanse ediyor. Şöyle ki bu kalabalık misafir ağırlama olayı sürekli olmuyor tahmini bir süre verecek olursam 2-3 ay da bir diyebilirim. Tabi ki sadece tatlı ile de kalmıyor toplandıkları gün yardım da ediyorum. Az önce konuştuk tatlı konusunda ben de yapacağım tatlıyı söyledim bir an da o çok masraf olur oğluma dedi yani kendi oğlunu düşünüp acaba bu kız yoruluyor mu yapmak istiyor mu yok. Bencil insanlardan nefret ediyorum, çözüm bulamıyorum. Eşim kırma onları zaten kalabalık toplanmalar sık olmuyor diyor ama neden ben yapmak zorundayım sıkıldım bu durumdan ve aklıma bir çözüm de gelmiyor. Hem karşı tarafı kırmayacak hem de beni bu yükten kurtaracak bir çözüm öneriniz var mı?
Not= O gün için planımız var gibi çözümler işe yaramıyor çünkü kadın planımızın olmadığı günü bekliyor. Bir eltim daha var asla yapmıyor küçük bir çocuğu var ondan beklemiyor.
şöyle yapardım yapacağım bi gün aksilik yaşadığımı söyler son anda yetişmeyeceğini belirtirdim ya da hiçbi açıklama yapmaz direkt hazır tatlı alır giderdim canım istemedi yorgundum derdim ha seviyorsanız kaynananızı ama göreviniz olsun istemiyorsanız direkt konuşun anne bırak ben kendim istediğimde yapayım böyle banada zor oluyor diyebilirsinKaynanam her kalabalık misafir ağırladığın da benden tatlı yapmamı bekliyor. Tatlı yapmayı çok seven biriydim hobi diyebilirim ama şu an nefret eder duruma geldim görev gibi lanse ediyor. Şöyle ki bu kalabalık misafir ağırlama olayı sürekli olmuyor tahmini bir süre verecek olursam 2-3 ay da bir diyebilirim. Tabi ki sadece tatlı ile de kalmıyor toplandıkları gün yardım da ediyorum. Az önce konuştuk tatlı konusunda ben de yapacağım tatlıyı söyledim bir an da o çok masraf olur oğluma dedi yani kendi oğlunu düşünüp acaba bu kız yoruluyor mu yapmak istiyor mu yok. Bencil insanlardan nefret ediyorum, çözüm bulamıyorum. Eşim kırma onları zaten kalabalık toplanmalar sık olmuyor diyor ama neden ben yapmak zorundayım sıkıldım bu durumdan ve aklıma bir çözüm de gelmiyor. Hem karşı tarafı kırmayacak hem de beni bu yükten kurtaracak bir çözüm öneriniz var mı?
Not= O gün için planımız var gibi çözümler işe yaramıyor çünkü kadın planımızın olmadığı günü bekliyor. Bir eltim daha var asla yapmıyor küçük bir çocuğu var ondan beklemiyor.
Kadının söylemesine gerek yok aslında insani olarak birisine gittiğimiz zaman yardım edelim mi diye teklif ederiz yardımcı oluruz bu bence bir kibarlıktır . Kadın biraz incelik bekliyor siz onu göstermiyorsunuz oda sizin büyüğünüz olarak uyarıyor bunu kendi anneniz bile yapabilir çok doğal bence . Siz kadına gıcık olmuşsunuz saptan samandan sıkıntı yaratıyorsunuzDoğrudur kafa yapısına gelin olduğum için yapmak zorunda olduğumu düşünmesine sinir oluyorum (sinir olduğum diğer konular hafta da 2 kez görüşmek istemesi 1'e düşürdüm, bir misafirlikte olduğumuz zaman onlara yardım etmemi beklemesi yani annem gibi davranması kızım sen de kalkıp yengene yardım etsene birlikte tatlı servisi yapın gibi söylemler) yoksa mesele tatlı yapmak değil. Aklınıza gelecek her türlü tatlıyı yapıyorum diyebilirim hobiydi benim için.
Tatlı için de şehir değistirilmez yani. Yardıma gelemem deyin eğer siz de o gin oraya misafir değilseniz. Misafirseniz tabi işin ucundan tutarsınız. Tatlı da iki üç ayda bir ben olsam yaparım. Gelinim yaptı falan deyip sevinip anlatıyor herhalde. Yine de yapmak istemezseniz eşiniz dışardan tatlı alsın götürsün. Onun parasını düşündüğü için birdahakine istemeyebilir. Ama dediğim gibi başka birşey yoksa da bunun için şehir değiştirmeyi düşünmek çok mıymıy bir hareket yani bir de bayıl istersen durumuKaynanam her kalabalık misafir ağırladığın da benden tatlı yapmamı bekliyor. Tatlı yapmayı çok seven biriydim hobi diyebilirim ama şu an nefret eder duruma geldim görev gibi lanse ediyor. Şöyle ki bu kalabalık misafir ağırlama olayı sürekli olmuyor tahmini bir süre verecek olursam 2-3 ay da bir diyebilirim. Tabi ki sadece tatlı ile de kalmıyor toplandıkları gün yardım da ediyorum. Az önce konuştuk tatlı konusunda ben de yapacağım tatlıyı söyledim bir an da o çok masraf olur oğluma dedi yani kendi oğlunu düşünüp acaba bu kız yoruluyor mu yapmak istiyor mu yok. Bencil insanlardan nefret ediyorum, çözüm bulamıyorum. Eşim kırma onları zaten kalabalık toplanmalar sık olmuyor diyor ama neden ben yapmak zorundayım sıkıldım bu durumdan ve aklıma bir çözüm de gelmiyor. Hem karşı tarafı kırmayacak hem de beni bu yükten kurtaracak bir çözüm öneriniz var mı?
İyi de gelmeyeceğim ben deyin inzaman gitmeyin zorla mı götürüyorlar. Ha eşiniz zorluyorsa onla çôzün olayı. Kaynanaya bilenecek birşey yok. Kocasına laf edemeyen etrafa sarıyor enteresanSadece tatlı beklentisi değil ki bu kadın her kalabalık misafirini bana ve eltime göre ayarlıyor biz yokken nasıl yapıyorsa şimdi de öyle yapması gerekmiyor mu? Kısa tabirle kendi evini benim evimi ve eltimin evini bir aile olarak görüyor.
merhaba :)Kaynanam her kalabalık misafir ağırladığın da benden tatlı yapmamı bekliyor. Tatlı yapmayı çok seven biriydim hobi diyebilirim ama şu an nefret eder duruma geldim görev gibi lanse ediyor. Şöyle ki bu kalabalık misafir ağırlama olayı sürekli olmuyor tahmini bir süre verecek olursam 2-3 ay da bir diyebilirim. Tabi ki sadece tatlı ile de kalmıyor toplandıkları gün yardım da ediyorum. Az önce konuştuk tatlı konusunda ben de yapacağım tatlıyı söyledim bir an da o çok masraf olur oğluma dedi yani kendi oğlunu düşünüp acaba bu kız yoruluyor mu yapmak istiyor mu yok. Bencil insanlardan nefret ediyorum, çözüm bulamıyorum. Eşim kırma onları zaten kalabalık toplanmalar sık olmuyor diyor ama neden ben yapmak zorundayım sıkıldım bu durumdan ve aklıma bir çözüm de gelmiyor. Hem karşı tarafı kırmayacak hem de beni bu yükten kurtaracak bir çözüm öneriniz var mı?
Siz kendinize konu aramış bulmuş ve buraya açmışsınız.Size hak veremiyorum hatta ayıp ediyorsunuz diyorum.Hani ne yapsa yaranamayan kv kp ler vardır.Baştan daha kv kp ne yapsalar yaranamazlar.Bu ülkede böyle bu iş.(kötüler hariç)Sorun kaynanamın bakış açısı sık görüşme isteği diyebilirim ( hafta da 2 kez görüşmek istiyor ben 1'e düşürdüm) onun dışında hiç bir sorunum yok kendisi iyi niyetlidir düşüncelidir kayınbabam da öyle gerçekten sevdikleri için görüşmek istiyorlar bunu da biliyorum bir hafta kayınbabam beni görmese arayıp özlediğini söylüyor mesela. Maddi konular da ise çok düşüncelidirler anne baba olarak en basiti ramazan ayı bütün market alışverişlerini kayınbabam yapmak istedi ve çok ısrar etti ne zaman evime gelseler elleri dolu gelirler ve öncesinde arayıp eksik ne varsa söyleyeceksin derler.
Saçma. Çocuk mu yapılır o nedenden kendini ne zaman hazır hissederse o zaman yapması daha uygun olur en mantıklısı bi kaç kere kötü yap rezil olursa daha yap demezsende cocuk yap o zaman cocugum var durmuyor yapamam dersin
Tuzlu yap tatlıyı. Bir iki yap bir daha istemezlerSöyleyemiyorum işte suçlusu da biraz benim şu ana kadar yaptım ilk evlendiğim zamanlar tatlı yapmayı çok sevdiğim için sık sık yapardım ancak şu an görev gibi olmuş durumda alıştırdım diyebilirim. Maalesef gitmeme gibi bir durumum yok kadın günleri bana ve eltime göre ayarlıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?