Kaynanamı kabul etmeli miyim?

Bulaşmayın. Uzak durmaya devam. Eşiniz istiyosa görüşsün. Anladığım kadarıyla sizi sevmiyolar zaten. Muhattap olup sinir bozmaya gerek yok.

Anlamadığım bişey var ciddi anlamıyorum.memursunuz ikinizde.esimle ben KHK dan kadroya geçtik.maaslarimiz sizden az.bizim buraların adetleri çok ağır.nisan kına söz düğün herşeyi yaptık.nisanda hediyelikler bayramda bayramlık gelin koçu hepsi yapıldı.butum esyalrimiz alındı.gozumuzde tek bişey kalmadı.bana altın yapılmadı sadece.omuda eşim düğünden sonra yaptı.esimle ikimiz herşeyi ama herşeyi kendimiz yaptık.aileleden destek almadigimiz gibi kaynimjn kp borçlarını ödedik.Allah büyük bize yardım etti diyip şükrediyorum.niye anlattım bunlari eski kap kaçak eşya verdi demisssiniz.ne alaka niye veriyor.istikbalden mobilya alındı demişsiniz nereden alınmasını isterdiniz mesela.hamilelikte ev taşımada destek asla destek olunmadi ki benim iki donemdede büyük sikintilarim vardı.simdi görüşmek istiyorlar yüzlerine istemiyorum dedi.istemiyor iseniz tavrinizi belli edin.acik kapı bırakmayın.

susma gerekirse bosanicam de susma artık. esin yuvasının yıkılmasına razı mı annesi için.
Hayır değil. Zaten ben boşanma kararı almıştım ondan sonra eşim beni sevdiğini haklı olduğumu söyledi. Zaten bunları çekeceğime boşanırım işim var sana kalmadım dedim annenden bıktım dedim. O da soğumuş aramıyor gitmiyor ama gene de arayıp ikna etmeye çalışıyorlar

Aynı durumdayız. İstikbal den bana değil diğer kayınlara alındı bana gelince gidip perde kestirelim sanki ben çöpçü dükkanıyımmhanımefendi kim olsa kızar zaten biz her şeyi kendimiz yaptık onlardan istemedim ama ben çat pat yapmışken onlara en iyisini yapıp üstüne gelip benden para bekleyip üstüne bulaşıyorlar yani ben sussam onlar susmadı bir şekilde kopacaktı böyle oldu

Em azindan diliniz uzun.anlatin burada yazdıklarınızı.ben derim ne yaptınız da beklentiye giriyirsunuz

Benim başkaları yerine utanma huyum var maalesef
Bize destek atın gibi bir cümleyi nasıl kurdunuz
Var ya ölsem kurmam ölsem sürünsem kurmam hele de 2 memur ki memur fark etmez aç kalsam kurmam afedersiniz b.k temizlerim kurmam
Birde gidip onca şey yaşadığım eve yeniden asla gitmem ayağıma kurban ederim gitmem
Biraz onur gurur haysiyet tenezzulsuzluk diyorum yavrum
Nerden bileyim hanımefendi göremedik kimse bile bile evlenmez
Aslında görmüş ama umursamamissiniz
Nişan zamanı yaşanan o evde olmama ve gec geldiğinde de özür dilememe terbiyesizliginden yemin ediyorum ben o nişanı atardım sakın bol keseden attığımı sanmayın keske beni tanisaydiniz pire için yorgan yakarım karsi taraf da bunu bildiği için ne zormuş sizden kız almak cümlesini belki on defa kurdular maddi beklenti asla öne sürmem kilo kilo altin takmış benim kızıma değer vermemiş ben ne anladım
Şu gün kizim odaya girdiğinde kayni ayağa kalkar ki kendisinden büyük saygı bizde en önemli şeydir siz en bastan bizi paspas edebilirsiniz bir sakıncası yok imajı cizmissiniz ustune de para istemeniz gerçekten tuz biber olmuş yani görüşme meselesine gelene kadar cok daha büyük sorunlarınız var sizin evvela bir kendinizi saydirin

Hanımefendi bizde lafımızı ettik bende sınırımı çizdim. Sonradan bana da öyle yaptılar ama eşim annem annem diyip duruyordu. Bende nişanı atacaktım eşim arayı annemden özür diledi sürekli kapattı bir yalandan uydurdu. Hepsi zaten ondan dolayı. Bende o kadar gurursuz değilim boşanmak tan korkan biri de değilim. Zaten eşim bunu anladığından beri değişti

Zaten gitmedim aramadım kabul etmedim de hanfendi sadece amacı ne buradakilerin tecrübelerinden faydalanmak istedim
Amacı canı sıkılmış biraz daha aşağılamak hakaret etmek istemiştir.
Böyle ezik tipleri bulamam az daha egomu tatmin edeyim demiştir.
Amacı ne diye ne diye sorup duruyorsunuz?
Amacı iyi olsa her şey çözülecek mi yani ?

Yok zaten ben kaostan beslenmiyorum. Belki de eşim ısrar edip gel dedi. Zaten benim onlarla uğraşacak zamanım ya pskolojim de yok. Çalışıyorum bebek bakıyorum. Artık eşim de ne arıyor ne gidiyor normalde eşimi kullanıyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…