Kaynanamı kabul etmeli miyim?

Bana diyor annem gariban ne yapsın onun elinde değil. Bende o zaman ananın yanına gidersin dedim kızardı. Sonra gelip hayatım sen haklısın boşver konuyu dedi
Tamam işte, koca anlamış onların niyetini. Kadın kendini acındırmaya çalışıyor. Hiç takıntı yapmayın artık vallahi sağlığınızdan olursunuz. Buradaki çoğu kadın eş ailesi ile problemli, kimse dört dörtlük değil. Para istiyorlarsa yok deyip vermeyeceksiniz, laf dalaşına girmeyin kimseyle.

Aynen öyle hakkınız gerçekten kimse anlaşamıyor süper değil. Ama evden kovulmak hakaret yemek de affedilmez şeyler. Bir de özür dileme yok. Benim aramamı bekliyorlar

Valla sen bilirsin söyleyeceğim doğru yönlendirmemi bilmiyorum ama ben olsam uzak dururum canım ya haksızlık hayatta tahammül edemediğim şey

Keşke sadece öyle olsa ona rağmen sustum yaranamadım ne yaptıysam bir şey buldular
E demekki görüşsende kötüsün görüşmesende o zaman ne diye tamam diyorsun ki boşver eşin görüşmek istiyorsa engel olma annesi sonuçta ama artık senden iş çıkmayacağını kesinlikle anlasın ben şunu biliyorum bu tarz insanlar affettikçe daha büyüğünü yapar ve kötü olan sen olursun

Bende öyle dedim sen görüş ben istemiyorum dedim. Bir daha ruh sağlığımı bozamam evladım var

Bende öyle dedim sen görüş ben istemiyorum dedim. Bir daha ruh sağlığımı bozamam evladım var
Sen sakin ol bunlar arada yoklar ama sen duruşunu bozmazsan vazgeçer yine kötü olursun görüşsen de kötüsün bari psikolojini bozma anne anne olmadığı sürece gelinde evlat olamaz kimse kusura bakmasın

Lütfen onlari bidaha evine alma konusma uzak dur

Sen sakin ol bunlar arada yoklar ama sen duruşunu bozmazsan vazgeçer yine kötü olursun görüşsen de kötüsün bari psikolojini bozma anne anne olmadığı sürece gelinde evlat olamaz kimse kusura bakmasın
Gerçekten öyle hep kötü davrandı bana fırsat vermedi ki

Keşke sadece öyle olsa ona rağmen sustum yaranamadım ne yaptıysam bir şey buldular
niye susup susup isyan ediyorsunuz anlamıyorum. iş bu raddeye gelene kadar susmuş tamam demişsiniz.. asıl sıkıntı orada seni evi den kovanın evine tekrar gitmek nasil bir yaranmadir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…