Kaynanamı çok kafaya takıyorum

Merhaba kızlar dayanamayacağım hemen konuya gireceğim. Kv çok tutarsız davranıyor bir gün bir bakıyorum çok neşeli, güleryüzlü bir gün bir bakıyorum sanki küs gibi asla muhatap olmak istemiyor gibi tavırlar gösteriyor bu da her halinden belli oluyor. Ben normalde de takıntılı biriyim net olmayan insanlardan hiç hoşlanmam burada da bunu yaşamam canımı sıkıyor. Evlerimiz birbirine yakın, yanına gideceğim zaman telefonla konuşuyorsa içeri girdiğim anda kapatmış oluyor ilk başlarda umursamadım ama sonrasında ne konuşuyor ki hemen kapatma gereği duyuyor diye düşünüp kafama takıyorum. Her ne kadar yalnız vakit geçirmeyi sevsem de insan bazen yakınlarındaki insanlarla da oturup vakit geçirmek istiyor ama yanına gittiğimde konuştuğumuzda çoğu zaman enerji düşüren şeylerden konuşuyoruz ya başkalarının lafı ya da zamanında kv gör. yüzünden yaşadığı sıkıntıları dinliyorum ilk başlarda iyi gelmeye çalıştım ama sonrasında onun buradan beslendiğini görüp kendime zarar verdiğimi fark edince uzaklaşmaya başladım bu da bende her şeyi daha fazla düşünme, kafaya takma huyumu daha çok artırdı..
Bu uzaklaşmış haliniz mi ? Uzaklaşan insan kafaya hiçbir şey takmaz ama sizde tam tersi etki yaratmış çok tuhaf

Merhaba kızlar dayanamayacağım hemen konuya gireceğim. Kv çok tutarsız davranıyor bir gün bir bakıyorum çok neşeli, güleryüzlü bir gün bir bakıyorum sanki küs gibi asla muhatap olmak istemiyor gibi tavırlar gösteriyor bu da her halinden belli oluyor. Ben normalde de takıntılı biriyim net olmayan insanlardan hiç hoşlanmam burada da bunu yaşamam canımı sıkıyor. Evlerimiz birbirine yakın, yanına gideceğim zaman telefonla konuşuyorsa içeri girdiğim anda kapatmış oluyor ilk başlarda umursamadım ama sonrasında ne konuşuyor ki hemen kapatma gereği duyuyor diye düşünüp kafama takıyorum. Her ne kadar yalnız vakit geçirmeyi sevsem de insan bazen yakınlarındaki insanlarla da oturup vakit geçirmek istiyor ama yanına gittiğimde konuştuğumuzda çoğu zaman enerji düşüren şeylerden konuşuyoruz ya başkalarının lafı ya da zamanında kv gör. yüzünden yaşadığı sıkıntıları dinliyorum ilk başlarda iyi gelmeye çalıştım ama sonrasında onun buradan beslendiğini görüp kendime zarar verdiğimi fark edince uzaklaşmaya başladım bu da bende her şeyi daha fazla düşünme, kafaya takma huyumu daha çok artırdı..
Haklısnız benim kv de hiç konuşmaz 😀😀 ama enerji düşüren insanlara mesafekoumak en iyisi zamanla sizinde enerjiniz kalmaz

Düşünme, takma... Yapabileceğin başka birşey de yok. Uzaklastiysan zaten aklına bile getirme, çok gereksiz cidden, değmez yani bunlarla vaktini keyfini ziyan etmeye, kurma kafanda, hem oda sürekli süper modde olacak değil ya, o nasılsa sende öyle takıl, başka uğraş bul kendine, böylece daha az gidersin bahanen olur, kafan da dağılır

Canım insanız, her anımız birbirini tutmuyor. Madem çok fazla ruh hali değişiyor biraz oturup kalkmalarının arasını aç. O çağırınca git bir süre. Enerji düşüren konu açtığında sen konuyu değiştir. “Amann boşver kız bunları hadi bi yürüyüş yapıp gelelim, gel bi kahve yapalım” gibi dağıt konuyu. Bazı insanlar sever sürekli başından geçen can sıkıcı şeyleri anlatmayı.

Kadında birşey yok siz garipsiniz. Evime bjri gelse telefonla konuşmaya devam etmem ayıp zaten. Enerjisi düsük olsa ne olmasa ne size ne yani . Size bir kötülüğü de yok. Çalışmıyorsunuz herhalde bunu kafaya taktıgınıza göre

Telefon olayı cidden normal, çoğu kişinin yapacağı bir şey.Sizin dedikodunuzu yapıyo olsa siz gelince başka konuya geçmesi çok zor değil.Kapatması ondan değildir.Bu arada sohbeti hoşunuza gitmiyo olabilir, enerjiniz tutmuyo olabilir ama kadının size bir zararı yok belli ki.O yüzden kafanıza takacak da hiç bir şey yok.

Yani görüşmek zorunda mısınız cidden çok merak ettim hem gidesiniz var ama aradığınız sohbeti bulamıyosunuz gelin kayınvalide arkadaş gibi olabileceğin bi ilişki durumu değil.
Mesafeli olmak illa küs olmak görüşmemek ters olmak değil.
Gerektiğinde görüşüp gerektiği kadar konuşarak da geçiştirilebilecek bazı şeyler yüz göz olmaya gerek yok.
Ben kayınvalidenin yaptığı büyük bişey göremedim burda ne cadılar var

İnsanların standart bir ruh hali ya da kişiliği yok bence kendi haline bırakın. Sizinle sohbet etmeyi de sevmiyor olabilir bu suç değil. Rahatsız oluyorsanız gidip gelmeyi seyreltip kendi hayatınıza bakın.

Biri bana KV ne yaptığını anlatabilir mi? Anlamadım ben.

Eve birisi gelince telefon kapatmak ne zaman ayıp oldu? Kadın her meseleyi sizin yanınızda konuşmak zorunda mı?

Kadın sizi gelip rahatsız etmiyor ve size karışmıyorsa rolleri değişmiş gibisiniz. Siz kaynana o gelin olmuş sanki.

Enerjisi düşük madem kadın ne yapsın bazı insanlar öyledir. İyi gelmiyorsa gitmeyin. Kadın siz geldiniz diye kalkıp oynasın mi ne yapsın?

Kayınvalideniz de etten kemikten insan ya iyi zamanları olur, kötü zamanları olur. Sizi etkilemesin diye tiyatro mu çevirsin kadın.
Araya mesafe koyun ki kadıncağız rahat etsin.
Salın kadını.

Ne yapsın kadın ya,
insan bir günde 4 mevsim yaşıyor
her an gülebilir mi, ya da her an surat asabilir mi
yani hayatta her şey sizinle alakalı değil unutmayın
biri gelince telefon kapatmakta görgü kuralı zaten
bence de uzaklaşın, kadını huzursuz etmeyin.

Kayınvalideyi bu kadar takmak içim hayatınızın boş olması gerekir cidden.
Kendinize başka meşgaleler bulun. Eşinizle gidin, gelin en fazla.

Back
X