- 7 Mart 2025
- 14
- 4
- 1
- 26
- Konu Sahibi yercekimliikaranfil
…
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu uzaklaşmış haliniz mi ? Uzaklaşan insan kafaya hiçbir şey takmaz ama sizde tam tersi etki yaratmış çok tuhafMerhaba kızlar dayanamayacağım hemen konuya gireceğim. Kv çok tutarsız davranıyor bir gün bir bakıyorum çok neşeli, güleryüzlü bir gün bir bakıyorum sanki küs gibi asla muhatap olmak istemiyor gibi tavırlar gösteriyor bu da her halinden belli oluyor. Ben normalde de takıntılı biriyim net olmayan insanlardan hiç hoşlanmam burada da bunu yaşamam canımı sıkıyor. Evlerimiz birbirine yakın, yanına gideceğim zaman telefonla konuşuyorsa içeri girdiğim anda kapatmış oluyor ilk başlarda umursamadım ama sonrasında ne konuşuyor ki hemen kapatma gereği duyuyor diye düşünüp kafama takıyorum. Her ne kadar yalnız vakit geçirmeyi sevsem de insan bazen yakınlarındaki insanlarla da oturup vakit geçirmek istiyor ama yanına gittiğimde konuştuğumuzda çoğu zaman enerji düşüren şeylerden konuşuyoruz ya başkalarının lafı ya da zamanında kv gör. yüzünden yaşadığı sıkıntıları dinliyorum ilk başlarda iyi gelmeye çalıştım ama sonrasında onun buradan beslendiğini görüp kendime zarar verdiğimi fark edince uzaklaşmaya başladım bu da bende her şeyi daha fazla düşünme, kafaya takma huyumu daha çok artırdı..
Haklısnız benim kv de hiç konuşmazMerhaba kızlar dayanamayacağım hemen konuya gireceğim. Kv çok tutarsız davranıyor bir gün bir bakıyorum çok neşeli, güleryüzlü bir gün bir bakıyorum sanki küs gibi asla muhatap olmak istemiyor gibi tavırlar gösteriyor bu da her halinden belli oluyor. Ben normalde de takıntılı biriyim net olmayan insanlardan hiç hoşlanmam burada da bunu yaşamam canımı sıkıyor. Evlerimiz birbirine yakın, yanına gideceğim zaman telefonla konuşuyorsa içeri girdiğim anda kapatmış oluyor ilk başlarda umursamadım ama sonrasında ne konuşuyor ki hemen kapatma gereği duyuyor diye düşünüp kafama takıyorum. Her ne kadar yalnız vakit geçirmeyi sevsem de insan bazen yakınlarındaki insanlarla da oturup vakit geçirmek istiyor ama yanına gittiğimde konuştuğumuzda çoğu zaman enerji düşüren şeylerden konuşuyoruz ya başkalarının lafı ya da zamanında kv gör. yüzünden yaşadığı sıkıntıları dinliyorum ilk başlarda iyi gelmeye çalıştım ama sonrasında onun buradan beslendiğini görüp kendime zarar verdiğimi fark edince uzaklaşmaya başladım bu da bende her şeyi daha fazla düşünme, kafaya takma huyumu daha çok artırdı..
Kadında birşey yok siz garipsiniz. Evime bjri gelse telefonla konuşmaya devam etmem ayıp zaten. Enerjisi düsük olsa ne olmasa ne size ne yani . Size bir kötülüğü de yok. Çalışmıyorsunuz herhalde bunu kafaya taktıgınıza göreMerhaba kızlar dayanamayacağım hemen konuya gireceğim. Kv çok tutarsız davranıyor bir gün bir bakıyorum çok neşeli, güleryüzlü bir gün bir bakıyorum sanki küs gibi asla muhatap olmak istemiyor gibi tavırlar gösteriyor bu da her halinden belli oluyor. Ben normalde de takıntılı biriyim net olmayan insanlardan hiç hoşlanmam burada da bunu yaşamam canımı sıkıyor. Evlerimiz birbirine yakın, yanına gideceğim zaman telefonla konuşuyorsa içeri girdiğim anda kapatmış oluyor ilk başlarda umursamadım ama sonrasında ne konuşuyor ki hemen kapatma gereği duyuyor diye düşünüp kafama takıyorum. Her ne kadar yalnız vakit geçirmeyi sevsem de insan bazen yakınlarındaki insanlarla da oturup vakit geçirmek istiyor ama yanına gittiğimde konuştuğumuzda çoğu zaman enerji düşüren şeylerden konuşuyoruz ya başkalarının lafı ya da zamanında kv gör. yüzünden yaşadığı sıkıntıları dinliyorum ilk başlarda iyi gelmeye çalıştım ama sonrasında onun buradan beslendiğini görüp kendime zarar verdiğimi fark edince uzaklaşmaya başladım bu da bende her şeyi daha fazla düşünme, kafaya takma huyumu daha çok artırdı..