TAKINTI, HER ŞEYİ ÇOK UMURSAMA

Şimdi öteki yorumları okudum erkek arkadaşınız üslupsuzluğu hakediyor bence ama asıl sorun şu benim pamuklara sararak, kibar, nahif yetiştirdiğim kızım gidip kendine eş olarak böyle bir adam seçse kahrımdan ölürüm sanırım. Birine nazınız geçmesi böyle bir şey değil bu arada lütfen silkelenip kendinize gelin.
Bence bahsettiğiniz durumda dönüt verebilmek sağlıklı ben asla dönüt veremeyip kendi kendimi yerim hatta ağlayarak günlüğüme yazardım mesela. Peki bir sorunumuz mu var sorunuza nasıl cevaplar alıyorsunuz? Bunu kendim için soruyorum bende sorsam acaba daha iyi hisseder miyim diye.
Yaa Melisa neden böyle dişündün vs hep güzel cevaplar alıyorum dediğim gibi sorun bende ben fazla büyütüp darılıyorum aslında hiç böyle bir durum yok ama bence oluyor, hatta bazen karşı taraf oha abartma saçmalam vs diylr

Merhabalar herkese.
Ben çok takıntılı biriyim, her kim olursa olsun bana söylenen her şeyi kafama takıyorum.
Örneğin iş hayatında çok iletişim kurmadığım başka departmanda X kişisi olsun, bana selam vermesin ya da ters bir cümle kursun veya olduğundan farklı davranırsa ben bunun üzerine çok düşünüyorum.
Örneğin erkek arkadaşım ismimle hitap etsin kafama takarım, aramız bozulsun ben çok triplenir nazlanır suları durultamam hemen (en az 1 2 ay içimde uzatırım onu).
Her şeye her an modum düşebilir her an bozulabilirim.
Burcum Yengeç yükselenim Balık.
Bunu kontrol edebildiğim kadar ediyorum ama erkek arkadaşımla hep bu yüzden gerginlik oluyor.
Gönül almalarda dahi ben hep bozuk atıyorum.( konu farketmeksizin?
Bunu aşabilen var mı aranızdan
Ah seni en iyi ben anlarım,, burcu ve yükselen olarak aynı durumdayız cidden çok yorucu bir süreç.. Bir çözümü de bulamadım kafaya takmadan alıngan olmadan devam edemiyorum

Yaa Melisa neden böyle dişündün vs hep güzel cevaplar alıyorum dediğim gibi sorun bende ben fazla büyütüp darılıyorum aslında hiç böyle bir durum yok ama bence oluyor, hatta bazen karşı taraf oha abartma saçmalam vs diylr
Ben aslında satıcı ile aranızdaki diyaloğu merak ettim😂

Merhabalar herkese.
Ben çok takıntılı biriyim, her kim olursa olsun bana söylenen her şeyi kafama takıyorum.
Örneğin iş hayatında çok iletişim kurmadığım başka departmanda X kişisi olsun, bana selam vermesin ya da ters bir cümle kursun veya olduğundan farklı davranırsa ben bunun üzerine çok düşünüyorum.
Örneğin erkek arkadaşım ismimle hitap etsin kafama takarım, aramız bozulsun ben çok triplenir nazlanır suları durultamam hemen (en az 1 2 ay içimde uzatırım onu).
Her şeye her an modum düşebilir her an bozulabilirim.
Burcum Yengeç yükselenim Balık.
Bunu kontrol edebildiğim kadar ediyorum ama erkek arkadaşımla hep bu yüzden gerginlik oluyor.
Gönül almalarda dahi ben hep bozuk atıyorum.( konu farketmeksizin?
Bunu aşabilen var mı aranızdan
Benim annem yengeç ve hayat çok yorucu onunla bişey yaparken. Ben artık saldım onu. Çok düşüncelilik yada ince düşüncelilik sanıyor. Ama değil. Kendilerinden vermekten kendileri kalmıyor bunu net söyleyebilirim. Aşmak istiyorsanız kendinizle yüzleşin özellikle. Çünkü yüzleşmektende hatalarını kabul etmektendd kaçıyorlar. Başka tandııklarımda böyle. İstisnaları konuşmuyorum.

bu meselenin burç ile alakası yok karakterinizdeki yanlış davranışları meşrulaştırmak için burçlara suç atmayın. Asla sağlıklı düşünce ve davranış biçimi değil. Haddiniz olmayan şeylere müdahil olup gereksiz alınganlıklarla ortamın enerjisini sömürüyorsunuz. Yorucu bir karakter özelliği üzerine gidip çözmeniz lazım. Yoksa çevrenizde çok insan kaybedersiniz.

Ben aslında satıcı ile aranızdaki diyaloğu merak ettim😂
Çok saçmaydı, pandoradan bir charm alacaktım bana bunun kapalısı yok herkesin denediği ürünü bir tek bu var diye tersledi, bende depodan kullanuşmamış istedim yokkk dedi, başka satıcıya sordum mağaza içinde evet var verelim Ayşe ürünü getir neden vermedin dedi, öff bu olsun dedi satıcı, bende bu tavra girdim

Benim annem yengeç ve hayat çok yorucu onunla bişey yaparken. Ben artık saldım onu. Çok düşüncelilik yada ince düşüncelilik sanıyor. Ama değil. Kendilerinden vermekten kendileri kalmıyor bunu net söyleyebilirim. Aşmak istiyorsanız kendinizle yüzleşin özellikle. Çünkü yüzleşmektende hatalarını kabul etmektendd kaçıyorlar. Başka tandııklarımda böyle. İstisnaları konuşmuyorum.
kesinlikle ben de böyleyim kendimden çok veriyorum

bu meselenin burç ile alakası yok karakterinizdeki yanlış davranışları meşrulaştırmak için burçlara suç atmayın. Asla sağlıklı düşünce ve davranış biçimi değil. Haddiniz olmayan şeylere müdahil olup gereksiz alınganlıklarla ortamın enerjisini sömürüyorsunuz. Yorucu bir karakter özelliği üzerine gidip çözmeniz lazım. Yoksa çevrenizde çok insan kaybedersiniz.
Ben bunu asla kendi içimde kendi kendime yapıyorum yani birine gidip sen şunu yaptın sen bunu yaptın demiyorum erkek arkadaşım dışında kendi içimde küsüp kendi içimde barışıyorum

Ben de hiç unursamıyorum ya. Karşımdaki ne düşünür diye takmam, aklıma eseni yaparım. Bu da iyi değil. Benim Burcum kova, yükselenim ikizler. Hep bunlar suçlu, ben değil 🤣🤣🤣 kendinize odaklanın, başka insanların fikirleri onları ilgilendirir, size ne mesela onların ne düşündüğünden. ))

kesinlikle ben de böyleyim kendimden çok veriyorum
Yüklerinizin farkına varın önce ve teker teker bırakın. Birisi size farklı davrandığı zaman sordunuz diyelim. O da bişey yok dedi, 1 2 kere sorduktan sonra sormayın, neden böyle neden şöyle, yalan söylüyor, benden saklıyor, gerçeği benden saklıyor vs vs. Karşıdaki insanın davranışlarından biz mesul değiliz. Bu dediklerimi siz yapıyorsunuz diye yada itham amaçlı demiyorum örnek amaçlı diyorum. Herkesin kendi hayatı var, o an kafası çok doludur stresi vardır, derdi vardır kimseye açamıyordur siz kendinize bağlarken insanların iç dünyasında 100 senaryo dönüyor.
Bunun gibi şeyleri farkedip kabul etmeniz lazım. Başka türlü çeker durursunuz.

Ben de hiç unursamıyorum ya. Karşımdaki ne düşünür diye takmam, aklıma eseni yaparım. Bu da iyi değil. Benim Burcum kova, yükselenim ikizler. Hep bunlar suçlu, ben değil 🤣🤣🤣 kendinize odaklanın, başka insanların fikirleri onları ilgilendirir, size ne mesela onların ne düşündüğünden. ))
Siz 2 efsane ikilinin toplamı olmuşsunuz burçta. 🤣

Elbette burçlar suçlu değil ama ben burçları da bir katkısı olduğunu düşünüyorum

Yüklerinizin farkına varın önce ve teker teker bırakın. Birisi size farklı davrandığı zaman sordunuz diyelim. O da bişey yok dedi, 1 2 kere sorduktan sonra sormayın, neden böyle neden şöyle, yalan söylüyor, benden saklıyor, gerçeği benden saklıyor vs vs. Karşıdaki insanın davranışlarından biz mesul değiliz. Bu dediklerimi siz yapıyorsunuz diye yada itham amaçlı demiyorum örnek amaçlı diyorum. Herkesin kendi hayatı var, o an kafası çok doludur stresi vardır, derdi vardır kimseye açamıyordur siz kendinize bağlarken insanların iç dünyasında 100 senaryo dönüyor.
Bunun gibi şeyleri farkedip kabul etmeniz lazım. Başka türlü çeker durursunuz.
bunların hepsinin bilincindeyim farkındayım ancak uygulamaya gelince tökezliyorum

bunların hepsinin bilincindeyim farkındayım ancak uygulamaya gelince tökezliyorum
İnsanın kendiyle olan çabası yada savaşı, düzelmesi için olan gayreti çok zordur. Bir söz vardır nasihat tutmayanı musibet tutar diye. Hayat ilk size küçük şeylerden yaşatır farkına varın düzeltin diye. Sizde bir değişim olmadığı zaman doz artmaya başlar.
Nefsinize karşı dirayetli durmak zorundasınız. Baştan sona kimse değişmez hepimizin mizacı çok farklı. Önemli olan makul seviyeye gelmek. Çok alıngan insan yorar siz bunu 1 ay değilde 1 2 güne çekmeniz lazım. Kendinizi zorlamanız lazım. Tedaviye de terapiyede gitsen sana şunu yapmayı deneyelim diyecekler.
Farklı insanları dinleyin mesela onların bakış açısını dinleyin. Hayata karşı ne düşünüyorlar. Yargılamayın ama ben öyle olmam yanlış demeyin. Ne kadar çok insan tanırsan o kadar yeni pencere açılır hayatında.

Back
X