Düz kafa sendromu

Düzelir mi dersiniz ya elimden geleni yapcam şu yan yatış yastıklarını da bi deneyeyim belki işe yarar benim bebeğimin de öyleydi düzeldi diyecek birilerine çok ihtiyacım var önerileriniz için çok teşekkür ederim bu arada🫶🏻😍

Benim kızımın tam 2-3 aylıkken kafasının arkası çok düzdü. Herkes kask takmalı dedi. Doktoru ısrarla düzeleceğini söyledi. Bu arada sırt üstü yatış güvenli yatıştır en iyisini yaptınız üzülmeyin. Artık bebek kucakta bacakları aşağı salma pozisyonunda oturabilir hatta bu aydan sonra destekle oturacaktır. O nedenle tummy timeı sevmiyorsa da bol bol kucakta oturtun. Yarım yatar pozisyonda göğsünüze yüz üstü koyun. Dönmeye başladığında alan tanıyın. Dönmesini teşvik edecek geniş bir alanda yatırın. Benim kızım 9 aylık ve kafası minik pürüzler dışında tamamen düzeldi diyebilirim. Tummy timeı da hiç sevmiyordu. Ben kafasını dik tutmasını destekledim.

Altı açıkken yerde debelenmeye bayılıyo sağa sola dönüyo gün içinde mümkün olduğunca öyle yapıyorum ana kucağını artık hiç kullanmıyorum nerdeyse gece de sürekli kafasını çevirmeye çalışıyorum gündüz uykularında hep gözümün önünde kafasını takip ederek uyutuyorum sık sık kucakta oturtuyorum inşallah düzelir şu an düzeldi demeniz motivasyonumu arttırdı çok teşekkür ederim ☺️

Altı açıkken yerde debelenmeye bayılıyo sağa sola dönüyo gün içinde mümkün olduğunca öyle yapıyorum ana kucağını artık hiç kullanmıyorum nerdeyse gece de sürekli kafasını çevirmeye çalışıyorum gündüz uykularında hep gözümün önünde kafasını takip ederek uyutuyorum sık sık kucakta oturtuyorum inşallah düzelir şu an düzeldi demeniz motivasyonumu arttırdı çok teşekkür ederim ☺️
Şu kafa tamamen düzeldi burada 3 aylık.

Eklentiler

• IMG_3453.webp
    IMG_3453.webp
    32 KB · Görüntüleme: 6
Back
X