Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nasıl oluyor bilgi verirseniz sevinirimVakit kaybetmeden kask tedavisine başvurun
Çevrenizdeki cranial tedavi merkezlerini aratın ve randevu alın. Orada ilk olarak şekil bozukluğu ölçülüyor. Ona göre kaska ihtiyaç olup olmadığı söyleniyor. Merak etmeyin çok hızlı bir şekilde düzeliyor kask ile.Nasıl oluyor bilgi verirseniz sevinirim
Belki de ihtiyaç olmasa bile para için var diyecekler.cok pahalı diye duydum doğru mudurÇevrenizdeki cranial tedavi merkezlerini aratın ve randevu alın. Orada ilk olarak şekil bozukluğu ölçülüyor. Ona göre kaska ihtiyaç olup olmadığı söyleniyor. Merak etmeyin çok hızlı bir şekilde düzeliyor kask ile.
Ben sağlık yönünden sıkıntı var mıdır diye korkuyorum yoksa görsel olarak önemli değil cokdaÇevrenizdeki cranial tedavi merkezlerini aratın ve randevu alın. Orada ilk olarak şekil bozukluğu ölçülüyor. Ona göre kaska ihtiyaç olup olmadığı söyleniyor. Merak etmeyin çok hızlı bir şekilde düzeliyor kask ile.
Evet pahalı ama çok etkili. Gözünüzün önünde ölçüm yapılıyor. Bir çok farklı yere başvurup, yorumlara da bakabilirsiniz. Kaskı 1 ay taktıktan sonraki değişimi siz de göreceksiniz. İstanbuldaysanız size bir yer önerebilirimBelki de ihtiyaç olmasa bile para için var diyecekler.cok pahalı diye duydum doğru mudur
Beyin gelişimini engelleyebilir bunun için uzman bir doktora gitmelisiniz, ki onu da kask merkezi öneriyor. Görüntü olarak da önemli, insanlar çok acımasız maalesef.Ben sağlık yönünden sıkıntı var mıdır diye korkuyorum yoksa görsel olarak önemli değil cokda
Önerin lütfen.anadolu yakasindayimEvet pahalı ama çok etkili. Gözünüzün önünde ölçüm yapılıyor. Bir çok farklı yere başvurup, yorumlara da bakabilirsiniz. Kaskı 1 ay taktıktan sonraki değişimi siz de göreceksiniz. İstanbuldaysanız size bir yer önerebilirim
Beyin cerrahına randevu aldık . haklısınızBeyin gelişimini engelleyebilir bunun için uzman bir doktora gitmelisiniz, ki onu da kask merkezi öneriyor. Görüntü olarak da önemli, insanlar çok acımasız maalesef.
Benim kızımın kafasının arkası düzleşmişti. Doktoru bu düzelir dedi ısrarla şuan çok güzel bir sıkıntısı yok. Bol bol tummy time yaptırdıkBebeğinin sol tarafında basiklik var yani karşıdan bakınca basının üst sol tarafı biraz basık.bu durumu çok kafaya takıyorum . yakında doktora gideceğiz .başına gelen var mı neler yapılıyor yardımcı olur musunuz Eki Görüntüle 3580428