Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bende kovayım bu arada. Kovaların havası farklı oluyor. Kendim için değil çevremde başka kova görsem belli yani hissettiriyor bakış açısı ve merakıyla ocak mı şubat mı sizin ki
Bende kovayım bu arada. Kovaların havası farklı oluyor. Kendim için değil çevremde başka kova görsem belli yani hissettiriyor bakış açısı ve merakıyla ocak mı şubat mı sizin ki
Yapım bu diyerek yok sayılacak bir durum değil bu. Etrafınızdaki herkes idare edebileceği kadar eder ancak kimse gününü ya da ömrünü saçma sapan triplerle geçirmek istemez.
Kendi kendinizi düzeltmeniz lazım.
Merhabalar herkese.
Ben çok takıntılı biriyim, her kim olursa olsun bana söylenen her şeyi kafama takıyorum.
Örneğin iş hayatında çok iletişim kurmadığım başka departmanda X kişisi olsun, bana selam vermesin ya da ters bir cümle kursun veya olduğundan farklı davranırsa ben bunun üzerine çok düşünüyorum.
Örneğin erkek arkadaşım ismimle hitap etsin kafama takarım, aramız bozulsun ben çok triplenir nazlanır suları durultamam hemen (en az 1 2 ay içimde uzatırım onu).
Her şeye her an modum düşebilir her an bozulabilirim.
Burcum Yengeç yükselenim Balık.
Bunu kontrol edebildiğim kadar ediyorum ama erkek arkadaşımla hep bu yüzden gerginlik oluyor.
Gönül almalarda dahi ben hep bozuk atıyorum.( konu farketmeksizin?
Bunu aşabilen var mı aranızdan
Buna neden borç verdin, paranı biriktir, buna bu verilir mi vs vs cocuk artık arabaya sigorta yaptırıyor bana dekont atıyor, borç vermişti geri aldı bana haber veriyor onu o raddeye soktum istemeden
Ayy soru sahibi bir başak burcu olarak ben de böyleydim 2-3 sene önceye kadar baktım deliriyorum saldım kim ne yaparsa yapsın aman banane, bir noktada daha rahat olacaksın merak etme :)
Merhabalar herkese.
Ben çok takıntılı biriyim, her kim olursa olsun bana söylenen her şeyi kafama takıyorum.
Örneğin iş hayatında çok iletişim kurmadığım başka departmanda X kişisi olsun, bana selam vermesin ya da ters bir cümle kursun veya olduğundan farklı davranırsa ben bunun üzerine çok düşünüyorum.
Örneğin erkek arkadaşım ismimle hitap etsin kafama takarım, aramız bozulsun ben çok triplenir nazlanır suları durultamam hemen (en az 1 2 ay içimde uzatırım onu).
Her şeye her an modum düşebilir her an bozulabilirim.
Burcum Yengeç yükselenim Balık.
Bunu kontrol edebildiğim kadar ediyorum ama erkek arkadaşımla hep bu yüzden gerginlik oluyor.
Gönül almalarda dahi ben hep bozuk atıyorum.( konu farketmeksizin?
Bunu aşabilen var mı aranızdan
e bu bennnnn . erkek konusu hariç, o konuda safım :))
İş hayatında, aile hayatında, sosyal medyada, yolda gördüğüm herhangi biriyle. ( ters ne yaşarsam yaşayayım. ) etkisinde kalırım.
Dünya hassas kalpler için cehennemdir.