TAKINTI, HER ŞEYİ ÇOK UMURSAMA

Gunun birinde etrafinizda kimse kalmadiginda pisersiniz
Bazi seyler zaman aliyor
Ben bana yarari olmayan zarari olanlari eledigim icin kendime hayirli bir temizlik yapmis oldum
Ama siz huzur size batiyormuscasina davraniyorsaniz yalniz kalmaniz cok olasi
Erkek arkadaşımda oluyor o sadece :(
Belki duygusal bağım olduğu içindir

Sen sorununu farketmişsin, çözümü de çok yakın bu sebeple.
Genellikle bunu kendinde bir sorun olarak görmeyen insanlar hep böyle kalıyor o yüzden önemli ve iyi bir noktadasın bence.
Bir süre sonra insanları kafaya takmanın verdiği yorgunluk o kadar artacak ki bir anda amaaan demeye başlayacaksın.
O tavır mı almış, kendi bilir. Şu surat mı yapmış, problemini açık açık konuşamıyorsa banane. X kişisi selam mı vermemiş, çok da gerekli değil. Bu moda geçiyorsun zamanla.
Birilerinin yaptığı yapmadığı şeyleri kafana takarken harcadığın o zamanı seni mutlu edecek, geliştirecek birçok şeyi yapmaya harcasan elde edeceğin kazanımı düşün.
Olumlu bir karşılığı olmayacak şeylere vakit harcamaktansa kendine yatırım yap.
Yoksa ömür geçiyor, geriye dönüp baktığında çevrende senin takıntıların, huzursuzluğun ve kontrolcülüğün nedeniyle uzaklaşmış bir dolu insan ve boşa çekmiş doluca zaman kalıyor. Yakın çevremde çokça gözlemledim senin gibi problemleri olan insanları gencinden yaşlısına, sonuç bu.
Erkek arkadaşınla ilgili de bence söylediklerini çok dikkate almalısın. Çok yakın bir arkadaşımın böyle bir ilişkisi vardı. Hiç rahat değildi, kendi gibi de değildi. Sonucunda maalesef yollarını ayırdılar.
Şu anda her şey düzeltilebilir. Umarım senin için yolunda gider her şey.

Bilmiyorum biliyor musunuz ama böyle aşırı kibarlıkla insanları huzursuz eden bir insan grubu vardır. Burda da öyle üyeler var mesela kibarlıkla provake ediyorlar bence insanları öyle bir vibe veriyor olabilir misiniz? Bu mesajda ben direkt öyle bir izlenim aldım. Tanıdığım ya da merhabalaştığım insanların tepkilerinin bir sebebi olabilir ama satıcıya eski Türk filmi tadında çıkışmak bahsettiğiniz şeyden bağımsız bence.
Ben erkek arkadaşıma uslupsuzum onun dışında çok saygılıyım ona da nazım geçiyor diye abarttım.
Aslında kibarlıkla bir şeyi provake etmiyorum.
Yok mesela sizinle normal konusuyoruz, siz bana rutin normal dışında tepki verin onu düşünüyorum her şeyi değil tabi.
Genelde tavrım hep naziktir , kırılganımdır, satıcıya veya herhangi bir arkadaşıma “bir sorunumuz var mı” diye dönütler veririm

Biraz öyle sanırım, ama benim yapım hep buydu, erkek arkadaşımda diyor senin yanında kendim değilim, rahat değilim, hep her şeye dikkat ediyorum bozulacaksın diye
Alıngan insan hiç sevmiyorum ve tahammül edemiyorum ama ben sizin diğer konunuza baktım. Sizin erkek arkadaşınız size sürekli küfür ediyor ve azarlıyor buna herkes alınır. Adam normal bir insan değil ki. Bu konuda sanki adam melek de siz sorunluymuşsunuz gibi anlatmışsınız. Ben alıngan veya hassas bir insan değilim ama sizi erkek arkadaşınıza ben de alınırdım.

Sen sorununu farketmişsin, çözümü de çok yakın bu sebeple.
Genellikle bunu kendinde bir sorun olarak görmeyen insanlar hep böyle kalıyor o yüzden önemli ve iyi bir noktadasın bence.
Bir süre sonra insanları kafaya takmanın verdiği yorgunluk o kadar artacak ki bir anda amaaan demeye başlayacaksın.
O tavır mı almış, kendi bilir. Şu surat mı yapmış, problemini açık açık konuşamıyorsa banane. X kişisi selam mı vermemiş, çok da gerekli değil. Bu moda geçiyorsun zamanla.
Birilerinin yaptığı yapmadığı şeyleri kafana takarken harcadığın o zamanı seni mutlu edecek, geliştirecek birçok şeyi yapmaya harcasan elde edeceğin kazanımı düşün.
Olumlu bir karşılığı olmayacak şeylere vakit harcamaktansa kendine yatırım yap.
Yoksa ömür geçiyor, geriye dönüp baktığında çevrende senin takıntıların, huzursuzluğun ve kontrolcülüğün nedeniyle uzaklaşmış bir dolu insan ve boşa çekmiş doluca zaman kalıyor. Yakın çevremde çokça gözlemledim senin gibi problemleri olan insanları gencinden yaşlısına, sonuç bu.
Erkek arkadaşınla ilgili de bence söylediklerini çok dikkate almalısın. Çok yakın bir arkadaşımın böyle bir ilişkisi vardı. Hiç rahat değildi, kendi gibi de değildi. Sonucunda maalesef yollarını ayırdılar.
Şu anda her şey düzeltilebilir. Umarım senin için yolunda gider her şey.
Yorumunuz çok olgunca ve takdir edilesi çok teşekkür ederim.
Ben bunları takıntımı üzülmemi kimseye yansıtmıyoru. erkek arkadsım hariç.
Duygularımı yansıtmıyorum ama kendi içimde küsüp barışıyorum.
Örneğin erkek arkadasım her gün haber verir bazen işi yoğundur haber vermez direkt bozulur trip atar yüzüm düşer prof olarak durumu toparlyamam

Alıngan insan hiç sevmiyorum ve tahammül edemiyorum ama ben sizin diğer konunuza baktım. Sizin erkek arkadaşınız size sürekli küfür ediyor ve azarlıyor buna herkes alınır. Adam normal bir insan değil ki. Bu konuda sanki adam melek de siz sorunluymuşsunuz gibi anlatmışsınız.
aaa o konu elbette ayrı, ben rutinden bahsediyorum, küfür vs olmasın her şey mük başka biri olsun ben yine bu huydayım. erkek arkadasım dışındaki ilişkilerimde de böyleydim huyumu biliyorum

Bir dakika bir dakika, 4 şubatta açtığınız konudaki şahıstan ayrıldınız mı?
Bu yeni biri mi?

Ayrılmadım, ama ben önceki ilişkimde de böyleydim

Sana kaşar diyen birisine alınganlık yaptığın için konu açamazsın konu sahibi ya, neden devam ediyorsun ki.. Bir de evlilik teklifi yüzüğü konusu açmışsın. Neden evleniyorsun bu adamla? Adamı zaten öyle bir anlatıyorsun ki, mutsuz, somurtan, konuşkan olmayan, el iyisi bir adammış. Şimdi bu konuyla ne ilgisi var buna cevap verin diyebilirsin ama, bilinçaltında bu ilişkiyi bloke etmeye çalışıyor olabilirsin. Yani aslında ayrılmak istiyorsun ama gücün de çok fazla yok, bezdirme politikası uyguluyor olabilir misin?

aaa o konu elbette ayrı, ben rutinden bahsediyorum, küfür vs olmasın her şey mük başka biri olsun ben yine bu huydayım. erkek arkadasım dışındaki ilişkilerimde de böyleydim huyumu biliyorum
Alıngan bir insan olduğunuzu söylüyorsanız öylesinizdir ben aksini iddia etmiyorum. Sadece şu anki konuda erkek arkadaşınız kusursuz biriymiş gibi anlattığınız için söyledim. O adamla standart bir kadın bile sorun yaşar ki sizin gibi hassas birisinin sürekli küfür eden, her şeyden karşısındakini suçlayan, azarlayan bir herifle hiç hiç mutlu olamayacağını söylüyorum. Sizin mizacınız böyle. Biraz frenleyebilirsiniz ama komple değişemezsiniz.

Sana kaşar diyen birisine alınganlık yaptığın için konu açamazsın konu sahibi ya, neden devam ediyorsun ki.. Bir de evlilik teklifi yüzüğü konusu açmışsın. Neden evleniyorsun bu adamla? Adamı zaten öyle bir anlatıyorsun ki, mutsuz, somurtan, konuşkan olmayan, el iyisi bir adammış. Şimdi bu konuyla ne ilgisi var buna cevap verin diyebilirsin ama, bilinçaltında bu ilişkiyi bloke etmeye çalışıyor olabilirsin. Yani aslında ayrılmak istiyorsun ama gücün de çok fazla yok, bezdirme politikası uyguluyor olabilir misin?
Çok haklı olabilirsiniz, ben bunu süreçte görmek istiyorum biraz baya süre tanıdım kendimce evet çok büyük saygısızlık bir yapan bir daha yapar ama…

Alıngan bir insan olduğunuzu söylüyorsanız öylesinizdir ben aksini iddia etmiyorum. Sadece şu anki konuda erkek arkadaşınız kusursuz biriymiş gibi anlattığınız için söyledim. O adamla standart bir kadın bile sorun yaşar ki sizin gibi hassas birisinin sürekli küfür eden, her şeyden karşısındakini suçlayan, azarlayan bir herifle hiç hiç mutlu olamayacağını söylüyorum. Sizin mizacınız böyle. Biraz frenleyebilirsiniz ama komple değişemezsiniz.
Ayy çok ama çok haklısınız, evet ben onu erkek arkadaşımı hiç düşünmeden kendim için öz eleştiri anlamında yazdım

Ben de yengeç burcuyum ve yukselenim yay:) alıngan değilim ama insanların bana hislerini cabuk algilayabilirim. Şu ana kadar hiçte yanılmadım. Amman booşver der geçerim. Günümü değmeyecek şeylerin mahvetmesine izin vermem. Bende kimseye kötü söz söylemem kalbini kırmam benim kalbimi kıranlar olursada cevabini vermek için kendimi zorlamam. Çünkü benim söyleyeceklerimi anlayan bilen insan zaten bana bunları söylemezdi. O yüzden kafaya takma. Booooşver:)

Ben erkek arkadaşıma uslupsuzum onun dışında çok saygılıyım ona da nazım geçiyor diye abarttım.
Aslında kibarlıkla bir şeyi provake etmiyorum.
Yok mesela sizinle normal konusuyoruz, siz bana rutin normal dışında tepki verin onu düşünüyorum her şeyi değil tabi.
Genelde tavrım hep naziktir , kırılganımdır, satıcıya veya herhangi bir arkadaşıma “bir sorunumuz var mı” diye dönütler veririm
Şimdi öteki yorumları okudum erkek arkadaşınız üslupsuzluğu hakediyor bence ama asıl sorun şu benim pamuklara sararak, kibar, nahif yetiştirdiğim kızım gidip kendine eş olarak böyle bir adam seçse kahrımdan ölürüm sanırım. Birine nazınız geçmesi böyle bir şey değil bu arada lütfen silkelenip kendinize gelin.
Bence bahsettiğiniz durumda dönüt verebilmek sağlıklı ben asla dönüt veremeyip kendi kendimi yerim hatta ağlayarak günlüğüme yazardım mesela. Peki bir sorunumuz mu var sorunuza nasıl cevaplar alıyorsunuz? Bunu kendim için soruyorum bende sorsam acaba daha iyi hisseder miyim diye.

Back
X