Kaynanamı aramalı mıyım?

Böylesi günahsiz gelen insani daha cok günaha sokar işte.Seytan taşlıyoruz ya şeytan alınıyor bence bunlar dururken beni neden taşlıyorsunuz diye tövbe tövbe...Asla aramayın dinlenmenize bakin Allah kabul etsin ziyaretlerinizi

Ay şakamısın. Asla aramam. Küssün uzak dursun daha iyi.
İster hasta olayım ister evde boş oturayım, kimse bana danışmadan yarın 30 kişi geleceğiz diye emri vaki yapamaz(kendi annem dahil)
Aramam sormam mesafemi korurum.

hani yukarıda yazmışsınız ya akrabalarını falan hep ağırlarım sorunsuz bu yüzden
alışmış amaaaan ona bişey olmaz gibi düşünmüş çok saçma ve bencilce

başka gelini var mı veya kızı onlara da böyle yapabiliyor mu
Bu arada Allah kabul etsin acil şifalar versin inşallah

ve aramayın

Bir eltim var onlar nasıl istiyorsa öyle davranıyor kaynanam nereye gitse eltim de onunla yani çok benziyorlar birbirlerine ben ayak uydurmuyorum onlara biraz geri planda duruyorum ama aynı şey onun için de geçerli olsaydı ona da yapardı gelenek böyleymiş saçmalığa bakar mısınız iyi oldu kimse gelemedi.

Haklısınız dibine kadar da ben şunu anlamamdim merak edilecek ne var ki bu kadar umre için.ölüyorum deseniz kimse gelmez eminim..

şu mesaj bana hangi şehirde yaşadiginiza dair cok acayip bir tanimislik hissi verdi

Açıkca soyle ara konus anne hastayım de durumunu izah et bence 1hafta sonra gelın de sonuçta umreye gıdıp gelmıssınız Allah kabul etsin ama kalp de kırmayın o düşünememiş siz açık olun bence

Ay şu milleti örnek almaları bide benim eltim yok ama kaynanamın eltisinin gelini var gecen sene bana diyo ne güzel bak kaynanasıyla bütün günlere katılıyor aklınca ben gitmiyorum diye sitemleniyo ben koluna bileziğini takıp gün gün gezecek dedikodu edecek vizyonda değilim valla herkesin kendi hayatı oda ondan keyif alıyo herlde dedm kahkaha attm bide sesi kesti

İşte maalesef benim eltim olduğu için sürekli aynı şeyleri benden de bekliyor ki düşünün eltimin küçücük bebeği var her yere koşuyor kaynanam ile yaz kış demeden çok garip

Açıkca soyle ara konus anne hastayım de durumunu izah et bence 1hafta sonra gelın de sonuçta umreye gıdıp gelmıssınız Allah kabul etsin ama kalp de kırmayın o düşünememiş siz açık olun bence
Ama bu kaçıncı düşüncesizliği üstüne de küsen o açık oluyoruz yine küsüyor işte ben söylediğim de bana ben hacdan döndüğüm de 10 tane hap içtim yine de karşıladım misafirlerimi dedi cevaba bakar mısınız

Bir kalbi kırmak kabeyi yıkmak gibidir der büyükler siz oğlunu eltiyi bosverin Allah kabul etsin umrenizi ne mutlu size oralara el yüz surmussunuz kayinvalidenin bir annenin kalbini kırmayın arayın anne kırıldın ama cok yorgunum hastayım inşallah iyi olduğum zaman çağırırım deyin oralara Allah rızasını almak için gitmişsiniz kayinvalidenin kalbini kirarak kaybetmeyin linclemeyin beni hanımlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…