- 24 Aralık 2014
- 4.971
- 6.718
Merhaba arkadaşlar eşimle beraber umreye gittik 10 günlük ve gidenler bilir çok yorulduk bir gün boyunca yollardaydık dönene kadar dün akşam 9 da eve vardık kaynanam akşamı arayıp yarın 30 kişinin bizim eve geleceğini söyledi hiç bana sormadan yarın zaten hep birlikte gelicez dedi. Adet olmak üzereyim ve olduğum zaman ağrıdan ölüyorum iki gün asla insan içine çıkamıyorum ayrıca aşırı derece de yorgunum ve hasta olduk eşimle gidenler bilir orada ki hava değişimi klimaları. Ben de eşim ile konuştum ve eşim annesini arayıp bizim yorgun olduğumuzu neden bize sormadan onlara gelmelerini söyledin dedi çok normal bir ton da kızarak değil kaynanam küsmüş benimle de konuşmuyor Rica ediyorum siz söyleyin yanlış ne yaptık sadece biraz yorgunuz daha sonra gelsinler tabi ki dedik ki kırılan da benim insan hiç mi demez yeni geldiler hiç mi düşünmez bu kadın hasta mı iyi mi kötü mü eşime demiş ki ben kendim gibi sandım sizi kendisi hacdan döndüğü gün herkesi evine topladı herkes dediğim kendi ailesi. Eşim şu an o büyük ara konuş diyor ama ben ne yaptım ki. Not=akrabalarını çoğu zaman evim de ağırladım hiç bir zaman gocunmadım yani misafir kabul etmeyen biri değilim sık sık kaynanamı da çağırıyorum.
hani yukarıda yazmışsınız ya akrabalarını falan hep ağırlarım sorunsuz bu yüzdenKendisi de biliyor hacca gitti nasıl zor bir ibadet olduğunu yorucu olduğunu en iyi bilen kişilerden biri yine de hiç bana karşı acıması ve düşüncesi yok. Ben sizin söylediğinizi söylesem tamamen tavır alırdı bunu bildiğimiz için eşim konuşmak istedi ama aslında haklısınız neden bu kadar çekiniyorum bilmiyorum. Ben de dediğiniz gibi umursamamaya çalışıcam konuşmaya devam edicem o soğuk konuşsa da normal konuşucam.
Bir eltim var onlar nasıl istiyorsa öyle davranıyor kaynanam nereye gitse eltim de onunla yani çok benziyorlar birbirlerine ben ayak uydurmuyorum onlara biraz geri planda duruyorum ama aynı şey onun için de geçerli olsaydı ona da yapardı gelenek böyleymiş saçmalığa bakar mısınız iyi oldu kimse gelemedi.hani yukarıda yazmışsınız ya akrabalarını falan hep ağırlarım sorunsuz bu yüzden
alışmış amaaaan ona bişey olmaz gibi düşünmüş çok saçma ve bencilce
başka gelini var mı veya kızı onlara da böyle yapabiliyor mu
Bu arada Allah kabul etsin acil şifalar versin inşallah
ve aramayın
şu mesaj bana hangi şehirde yaşadiginiza dair cok acayip bir tanimislik hissi verdiSormayın akrabalık bağları çok kuvvetli tıkış tıkış olsalar da gelirler. Bu dünya hassas kalpliler için gerçekten cehennem o kadar hassas ruhlu biriyim ki bana böyle tavır yapıp küsmesine bile çok üzüldüm.
zem zem falan icmeye geliyolar sanirimHaklısınız dibine kadar da ben şunu anlamamdim merak edilecek ne var ki bu kadar umre için.ölüyorum deseniz kimse gelmez eminim..
Ah bu kadınlar yok mu:)zem zem falan icmeye geliyolar sanirim
Açıkca soyle ara konus anne hastayım de durumunu izah et bence 1hafta sonra gelın de sonuçta umreye gıdıp gelmıssınız Allah kabul etsin ama kalp de kırmayın o düşünememiş siz açık olun benceMerhaba arkadaşlar eşimle beraber umreye gittik 10 günlük ve gidenler bilir çok yorulduk bir gün boyunca yollardaydık dönene kadar dün akşam 9 da eve vardık kaynanam akşamı arayıp yarın 30 kişinin bizim eve geleceğini söyledi hiç bana sormadan yarın zaten hep birlikte gelicez dedi. Adet olmak üzereyim ve olduğum zaman ağrıdan ölüyorum iki gün asla insan içine çıkamıyorum ayrıca aşırı derece de yorgunum ve hasta olduk eşimle gidenler bilir orada ki hava değişimi klimaları. Ben de eşim ile konuştum ve eşim annesini arayıp bizim yorgun olduğumuzu neden bize sormadan onlara gelmelerini söyledin dedi çok normal bir ton da kızarak değil kaynanam küsmüş benimle de konuşmuyor Rica ediyorum siz söyleyin yanlış ne yaptık sadece biraz yorgunuz daha sonra gelsinler tabi ki dedik ki kırılan da benim insan hiç mi demez yeni geldiler hiç mi düşünmez bu kadın hasta mı iyi mi kötü mü eşime demiş ki ben kendim gibi sandım sizi kendisi hacdan döndüğü gün herkesi evine topladı herkes dediğim kendi ailesi. Eşim şu an o büyük ara konuş diyor ama ben ne yaptım ki. Not=akrabalarını çoğu zaman evim de ağırladım hiç bir zaman gocunmadım yani misafir kabul etmeyen biri değilim sık sık kaynanamı da çağırıyorum.
Ay şu milleti örnek almaları bideBir eltim var onlar nasıl istiyorsa öyle davranıyor kaynanam nereye gitse eltim de onunla yani çok benziyorlar birbirlerine ben ayak uydurmuyorum onlara biraz geri planda duruyorum ama aynı şey onun için de geçerli olsaydı ona da yapardı gelenek böyleymiş saçmalığa bakar mısınız iyi oldu kimse gelemedi.
Oğlu durur mu hiç annesinin gönlünü almadan koşar hemen onaHazır küsmusken fırsatı değerlendir iyice dinlendikten sonra arar gönlünü yaparsın
İşte maalesef benim eltim olduğu için sürekli aynı şeyleri benden de bekliyor ki düşünün eltimin küçücük bebeği var her yere koşuyor kaynanam ile yaz kış demeden çok garipAy şu milleti örnek almaları bidebenim eltim yok ama kaynanamın eltisinin gelini var gecen sene bana diyo ne güzel bak kaynanasıyla bütün günlere katılıyor aklınca ben gitmiyorum diye sitemleniyo ben koluna bileziğini takıp gün gün gezecek dedikodu edecek vizyonda değilim valla herkesin kendi hayatı oda ondan keyif alıyo herlde dedm kahkaha attm bide sesi kesti
Evet ve hurmazem zem falan icmeye geliyolar sanirim
Ama bu kaçıncı düşüncesizliği üstüne de küsen o açık oluyoruz yine küsüyor işte ben söylediğim de bana ben hacdan döndüğüm de 10 tane hap içtim yine de karşıladım misafirlerimi dedi cevaba bakar mısınızAçıkca soyle ara konus anne hastayım de durumunu izah et bence 1hafta sonra gelın de sonuçta umreye gıdıp gelmıssınız Allah kabul etsin ama kalp de kırmayın o düşünememiş siz açık olun bence
Ona da gelirler gelip gitmeyi çok çok severlerHaklısınız dibine kadar da ben şunu anlamamdim merak edilecek ne var ki bu kadar umre için.ölüyorum deseniz kimse gelmez eminim..
İş güç yok boş insan hrldeİşte maalesef benim eltim olduğu için sürekli aynı şeyleri benden de bekliyor ki düşünün eltimin küçücük bebeği var her yere koşuyor kaynanam ile yaz kış demeden çok garip