Kaynanamı aramalı mıyım?

Ben aramazdım. Çünkü en ufak bir durumda bunu alışkanlık haline getirip yine küsebilir. Aramayın ki desin ki " Haa bak bu pek tınlamıyor. Küsmenin faydası yok"
Oğlu arasın. Desin ki bunda kusulecek bir durum yok. Sonuçta yorgunuz dinlenmemiz lazım vs. Siz uygun bir zamanda gelin desin.
Oğlu sana niye aratıyor? Kendi arasin izah etsin.

Hiçbir şey yapmanıza gerek yok.
Dinleyeceksiniz ve siz ne zaman uygun görürseniz o zaman davet edeceksiniz.
Gerisi herkes ve her düşünce teferruat.

O kadar haklısınız ki.O insanların tek derdi hacdan gelen hediyeler hiç unutmam babannem hacca gitti büyük amcamlarla döndü.Ama biz babannemle beraber yaşıyorduk.Halam kaldı bizde neyse akşam geldi hacdan ertesi sabah babamın amcası eşi oğlu hac ziyaretine gelmişlerdi.Kahvalti saatinde neredeyse.

Normalde iyi anlaşıyor gibisiniz onun için bence arayıp izah edin durumu işte çok üşüttüm kendimi kötü hissediyorum vs şeklinde açıklayın anlayışla karşılamıyorsa zaten yapacak bişey yok yani

Annesi bana kırılmış öyle söylüyor eşim de kırılması gereken benim zaten düşüncesiz olan kendisiydi ben aramadım eşim aradı konuştu tabi ki gönül almaya çalıştı

Onlar gibi davranırsam çok iyiyim davranmazsam en kötü benim maalesef gördüğünüz gibi hayır dedim diye küstü tamam deseydim severdi beni.

Bir de bunu adet adı altında yapılması gerek diye zorluyorlar. Bizim ülkenin bu adetleri niye hep kadınlara çalışıyor ya doğum yaparsın hemen üşüşürler hayırlı olsuna hiç demezler anne doğumdan yeni çıkmış rahat rahat uzanamaz emziremez insanların içinde,hasta olursun hemen koşarlar evine söz de hasta ziyareti oturur yer içer kalkarlar kim çıkardı bunları başımıza ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…