Kaynanamı aramalı mıyım?

Valla bana fark etmez, ben aramazdım. Küssün, kendi kendine barışırsa devam ederiz diye düşünürdüm.

Kendisi de biliyor hacca gitti nasıl zor bir ibadet olduğunu yorucu olduğunu en iyi bilen kişilerden biri yine de hiç bana karşı acıması ve düşüncesi yok. Ben sizin söylediğinizi söylesem tamamen tavır alırdı bunu bildiğimiz için eşim konuşmak istedi ama aslında haklısınız neden bu kadar çekiniyorum bilmiyorum. Ben de dediğiniz gibi umursamamaya çalışıcam konuşmaya devam edicem o soğuk konuşsa da normal konuşucam.

Eşiniz mi istiyor arayıp gönlünü almanızı? Neden alacakmışım? bana mı sormuş milleti toplarken ararsanız yapmaya devam eder benden söylemesi.

Benım evime bana sormadan mısafır cagırıp kabul etmeyince küsme hakkını kendinde bulması bilemedim...
Kim küsmeli acaba!
Kendi gölgesıyle de dovusuyor muymus

Eşiniz mi istiyor arayıp gönlünü almanızı? Neden alacakmışım? bana mı sormuş milleti toplarken ararsanız yapmaya devam eder benden söylemesi.
Evet eşim bizden büyük olduğunu aramamız gerektiğini söylüyor ben kabul etmiyorum kendisi ararsa arasın ben hiç bir şey olmamış gibi davranıcam gerçekten evliliğim de yaşadığım tartışmaların %90 sebebi ailesi.

Yapı meselesi sanırım ben de o kadar isterdim ki umursamaz bir insan olmayı bu gidişle erkenden yaşlanıcam daha 25 yaşındayım.
Kayınvalide küstü diye mi kendinizi kahredeceksiniz?
Ya kadının amacı zaten bu duyguyu yaşamanız.
Oğlu paylamış, size küsüyor. Hiçbir dahliniz yok bu konuda. Kendinizin olmayan kabahatleri niye sırtlanıyorsunuz?
Kendinin olmayan eve misafir çağıran kaynananız, arayıp paylayan eşiniz. Eeee?

Ve yine bütün yük benim sırtımda eşim de annesinin benim onu doldurduğumu düşündüğünü söylüyor yani ben konuşmasını sağlamışım. Dediğiniz gibi üzülmemem gerekiyor ama bütün tavrı bana yapıyor kaynanam kötü gelin gibi oluyorum

Kötü gelin olun, boş verin. Herkes ne düşünüyorsa düşünsün.

Benım evime bana sormadan mısafır cagırıp kabul etmeyince küsme hakkını kendinde bulması bilemedim...
Kim küsmeli acaba!
Kendi gölgesıyle de dovusuyor muymus
Eşim konuşmasına rağmen tavrı böyle bir de düşünün ki ben bire bir konuşsam nasıl olurdu. İnsanlar çok acımasız eşim de ne olursa olsun annesi bir yer de korumaya geçiyor

Kesinlikle gel diyecek annesinin gönlünü almaya çalışacak ben de tabi ki istemem aralarının bozuk olmasını ama bazen insan sınır çizmeli

Eşinize söyleyin anneni yarın öbür gün çağırırsan eğer bütün işi sen yaparsın ben çok hastayım ben dinleneceğim. Umreden gelmişsiniz ya daha böyle manevi daha huzurlu olmanız gerekirken yine kavga.

Allah kabul etsin.Eşiniz yerine siz soyleseydiniz keşke, size söylemiş sonuçta. Anne hasta olduk ben de regl olacam kendimize gelelim ki yaptığımız umreye layık agirlayalim vs deseydiniz.

Kötü gelin olun, boş verin. Herkes ne düşünüyorsa düşünsün.
Bir eltim var kaynanam nasıl hareket ederse öyle yapıyor nereye çağırırsa çağırsın gidiyor sürekli görüşüyorlar ben onlar gibi değilim diye kötü gelin oldum zaten yapı meselesi sürekli akrabalara git gel yapabilecek biri değilim kaynanam evine iki kişi çağırsa ben ve eltimi de çağırıyordu ve çağırdığı kişiler 55 yaş üstü onların yanında ne yapacaksam ben gitmemeye çalışıyorum ama eltim ile hep birlikteler

Allah kabul etsin.Eşiniz yerine siz soyleseydiniz keşke, size söylemiş sonuçta. Anne hasta olduk ben de regl olacam kendimize gelelim ki yaptığımız umreye layık agirlayalim vs deseydiniz.
Allah razı olsun. Ben söylersem çok daha farklı anlar diye düşündük eşim oğlu yanlış anlamaz gözüyle baktık ama dediğiniz gibi ben konuşsam da aynı kırgınlığı yaşayacaktı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…