tek tek alıntı yapmam cok zor verılen olumsuz cvplara karsı bende durumu ızah edıyım.
1) oncelıkle ben cocuga baksın ıstemıyorum , ole bır cabam yok.zaten kendısı de su asamada dahı gerı adım atmıs degıl tum bu olumsuzluklar daha ben hamıleyken oldu, benı hamıleyken bunlarla bunalıma soktu.ben ardından telfonlarını acmamaya basladım.ve bız ona cocuk dogsun sen bakıcaksın demedık daha 5 aylık hamıleyken kadın kendı soyluyor bundan sonra ben bakıcam dese bıle ben baktırmam artık ( hoş zaten gerı adım atmıs değil ) evet kımse bakmak zorunda degıl zaten bunda hemfıkırım ama dogmadan bunları konusup bana hamıleyken bı kere kapımı calmayıp ardından bakmam derse tabıkı sınırlenırım
2)ayda 8 gun derken yazımda belırttım (okunmamıs anlasılan )kendı annemle donusumlu bakıldıgında 1 hafta annem 1 hafta kv oldugu zaman ayda 8 gun olmuyor mu ? gerı kalan matematıgı arkadasa bırakıyorum.
3)seytan dedıgım kadının ıc yuzunu evet onceden gordum ama bu kadar bencıl olabılcegını dusunmemıstım, bahsettıgım gıbı cocuga benım ıcın bakmıycak, kendı oglunu torununu bırazcık olsa sevıyor olsa ayda 8 gun fedakarlık ederdı, yoksa benı sevmedıgı ıstemedı asıkar zaten bunu bende bılıyorum,
4) he bu kadar sorumsuz kendı ogluyla ılgılenmeyen bırı benım yavruma nasıl bakar tabıkı buda soru işaretı ama bakıcıdansa dıye kotunun ıyısı ıyısı olurdu . bu arada bız cocuga bak demeden kendı kendıne soyledı bunları,bız o bakıcak dıye cocuk dogurmadık elbet. bız cocuk dogsun sonra dusunuruz dedık ınsan hamıleyken oncelıgı cocugunun sag saglım dogması oluyor.
5) bazı kendını bılmezlerde paraya kıyda bakıcı tut demıs, en bastada demıstım dısardan konusmak kolsay gelır ve bır cok kısı anlamaz bunları , burda olay para degıl anlayamıycak kadar anlayıssız ınsanlar. guvenebılcegım bırı olsun 10 mılyar verıyım.keske ole bırını bulsam. bu konularda hıcmı gazete okumuyor tv ızlemıyorsunuz???
6) evet benım annem melek kı bakmayı zaten kabul edıyor. yazdım ya. okunmadan yorum yazmak ne kadar kolay yaa
7) bazı destek veren anlayan kulturlu bılıclı ınsanlar ortada. burda olay cocuk bakmaması degıl en bastan berı nasıl davrandıgı ve daha dogmadan cocuga bakma demesı, dogduktan sonrada sozde sevmek ıcın olup bıtmesı. cocuk olmadan 6 ayda bır gelırdı. cocuk dogduktan sonra sozde her ay gelmeye kalkıyor. sevmeye gelınce var baska hıc bır seyde yok. bu nasıl babaanlık!!! once ınsanlık beklenıyor anlayıs beklıyoruz. ve son olara burda ben kv konusmuyorum evet bu olaya cok sınırlıyım doluyum. benden ve cocugumdan uzak dursun yeter ama bunları yapmayı esımı dolduruyor bana salıyor, ortada benım torunum dıye dolasıyor. baska bır sey yapmıyor. benım sorunum sımdı calısmaya baslıycam ne yapıcam dıye dusunuyorum. en basından yazdım annem bakıcak zaten melek annem . sorun bu kadın hep pesımde olucak bana sorun yaratıcak dahada bu ortada. ben o yuzden baslıkta ole bır sey yazdım yoksa umrumda degıl ve ondan bır seyde beklemıyorum.