kaynanamdan kurtulmak ıstıyorum

Yapacak birsey yok,kaynanan cocuga bakmiyorsa,annenede kiyamiyorsan,benimde calismam sart diyorsan,geriye tek care kaliyor bakici..
Benim fikrimi sorarsan eger,annen bakmak istiyorsa annene baltirderim ben.kendi kendilerine soyle diyorlar boyle diyorlar demeyi birakip annene baktirmani daha uygun buldum..kaynananada mesafeni koymusun zaten,ayni mesafeyi koru derim,zor zamaninda faydasi olmuyorsa,iyi zamanindada sen mesafeli ol.anlar heralde oda,esinde.

Ben de diyorum ki, anneanne babanne zaten bu zamana kadar çocuk bakmışlar, büyütmüşler şuan tam kendi rahatlarına bakma vakti. Yaşlı insanlardan çocuk bakmalarını istemek büyük bir yanlış.
Zaten ömürleri boyunca çocuk bakmışlar tam kafa dinleme yaşları gelmiş hoop al torununa bak demek doğru değil. İsteyerek bakıyorsa amenna, ama bu şekilde davranmak doğru değil.
Siz boyle demissiniz bende baska sey soyledim o sizin bu benim fikrim.

Bu ne arkadaş topikteki herkes kv ci olmuş, talihsiz31 talihsiz31 sizinle derdini paylaşmış maşallah linç etmişsiniz kadıncağızı. Sorunu neden kv bakmak zorunda mı değil miye indirgiyorsunuz ki, mesele o değil, en başından anlatmış yaşadıklarını , bütünüyle değerlendirin sonucu ve lütfen sizden moral isteyen insanları linç etmeyin , size derdini anlattığına pişman etmeyin.

Size katiliyorum kadincagiz sinirlede hakaret etmis dogrumu degil ama anlamak lazim psikolojisi bozulmus belli

kiralık katil mi arıyorsunuz?:KK48: şaka bir yana,nedir bu belli yaşına gelmiş,insanlara sorumluluk yükleme hevesiniz,anlamadım.bırakın kalan yıllarını,kendi zevkine göre gezerek,eğlenerek yaşasın.düşün şu annelerin,babaların yakasından ki,onlar da sizin evliliğinize müdahale hakkı bulamasınlar.siz" hem pastam dursun,hem karnım doysun"diyorsunuz.yok öyle bir hayat.

"herkezın gıbı sekerı tansıyonu var" ne demektir? Daha ne olsun. Sanki kadın nezle olmuş...

Kadın sen hamileyken ona güvenme diye fikrini söylemiş, ben bakarım deyip sonradan caymamış açıkça ifade etmiş kendini, sen telefonlarını bile açmamışsın. Şimdi de çocuğa bakmıyor diye iyice nefretle dolmuşsun.

Mecbur değil senin çocuğuna bakmaya, çocuk yaparken sordun mu kadına da şimdi gönül koyuyorsun...

Çok çıkarcısın hiç kusura bakma, annene gelince yaşlı, k.validene gelince geziyor tozuyor, kadın belli bir yaşa gelmiş eteğine dolaşan yok gezip tozmak hakkı...

güzelim, kaynana olacak kadin bakmiyor, orali bile olmuyor anladik..
kadini anlatma tarzina bakilirsa, kadinin karakteri ortada... bu saatten sonra, tamam ben bakacagim dese...
sen gözü kapali ona emanet edebilir misin???

kadinin oglu, senin kocan, kendi kendini yetistirdi diyorsun, sence daha kendi oglunu yetistiremeyen bu kadin, senin çocugunu nasil yetistirsin? kaldi ki böyle bir kadinin yaninda, küçücük bir çocuk, onun huyunu suyunu kapar... bugün oglunu dolduran, yarin torununu doldurur...

ver annene... annen seni büyütmüs, inat yapma, anennin nasil çocuk yetistirdigini kendinden biliyorsun... için rahat bir sekilde emanet edebilecegini biliyorsun...

benim kardesim 3 sene kaynana yaninda yasadi (ayni apartmanda, ayri bir kati vardi)
kardesim bir yil çocuguna bakti, sonra bize 6km uzaklikta olan bir yerden ev bulup tasindilar..
dünyalar tatlisi yegenim henüz 22 aylik ve nerdeyse 6 aydir, hafta içleri bizde hafta sonlari da annesiyle babasiyla kaliyor.. annem bahçeyle falan ugrasan bir kadin, torunu için birakti, vakit bulursa birseyler ekip biçiyor, onun disinda bütün vakti torunuyla geçiyor.. bunu yaparkende hiç sikayet etmiyor...

annen de seve seve bakacaktir.. sen kizisin... o da torunu :))
o 'da istemez öyle dünür elinde torununun büyümesini... ;)

hahahahaaaaa kurtulunacak kaynana nerede.kadın seni kaale bile almıyor,sen kaynanamdan kurtulmak istiyorum diyorsun.
kadının gezip tozması seni ne ilgilendiriyor.illa çocuğuna baktıracaksan bu nefret ettiğin kadın değil,kendi cici annen olmalı:KK14:

Diğer konulara bir şey diyemem ama kimse sizin çocuğunuza bakmak zorunda değil. Baştan söylemiş bakamam diye.

Zaten başından beri tepkili davranmışsınız kv.nize. " Kullanılmış takı" diye iade etmek ise ayrı bir nezaketsizlik.
Tamam düğün sırasında destek olmamış olabilirler fakat bu oğlundan vazgeçmek zorunda olduğunu göstermez.

Telefonlarını bile açmamışsınız kadının. Şimdi torun mu baksın diyorsunuz?

Çoğunlukla sizi haksız buldum.

Nr hakaret yemişsiniz , ne de ağır bir cümle duymuşsunuz kendisinden. Kötü bir hareketide yok. Neyin öfkesi bu?

Konu başlığı gerçekten çok ilginç olmuş.:KK45::KK45:

Ha bu arada " evi ben döndürüyorum" demekle egonuzun yuksekliğini tahmin edebildim.
Boşuna demiyorlar bazı kadınlar çalışınca değişiyor üstelik maaşıda yuksek olursa eşinden tavana değmesi an meselesi.

İkinizin maaşının toplamıyla ev döner.
.......
Sırf oğlunun maaşı sizinkinden az diye çocuğunuza mı bakmasını istiyorsunuz. Resmen bunu yazmışsınız.

Ya size şuan o kadar sinirlendim ki...Bakmak zorunda değil ki kayınvalideniz!! Sanki mecburmuş da yapmıyormuş gibi kadını suçlamaktan vazgeçin..İkili ilişkilerde ya da aileşer arasında ne oldu bilemeyiz ama hem kayinvalideniz arkasından o kadar laf ediyorsunuz hem de çocuğunuza baktırmak istiyorsunuz...Çocuğu yaparken düşünmüşsünüzdür heralde ne olacağını,yoksa o nefret ettiğiniz kayınvalidenize mi güvendiniz??

Konu sahibeciğim okudum yazınızı ama inanın sizi haksız gördüm takı kullanılmış falan...
1-Hiç takı takmak istemeyen kaynana kullanılmışını bile takmaz.
2-Gelirim eşimden yüksek evi çeviren benim yazmışsınız aman eşiniz görmesin bu yazıyı çok üzülür.Ben böyle bir şeyi dile getirmem.
3-Bebeğinize de kaynananız bakma zorunda değil ki... Torunu elbette ama bakan bakar bakmayan bakmaz.Bakmakla yükümlü değil o bebek sizin ve eşinizin sorumluluğunda.
4-Telefonlarına bakmamanız da yanlış üzerinize kaynar su dökmemiş hal hatır sorun o yoluna siz yolunuza. Bakmamak eşinizle aranızı da gerebilir.
5-Hiç bir şey yapmadı demişsiniz sözlüyken falan bu da sizin ailenizi ön plana çıkarmış yani böyle zamanda herkes evladı için bir şeyler yapmakla yükümlü onlar yapmamış o da onların eksiği olmuş boş verin.
Mutluluklar eşinizle :KK37:

Kurtulmanızı gerektirecek bir durum göremedim başlık çok saçma olmuş.

Kimse senin cocuguna bakmak zorunda degil , madem bakan yoktu madem isinden olamiyordun cocuk isini erteleyecektin .

Bir şeyler size ters gelerek evlenmişsiniz bile bile lades yani.. Böyle olunca eleştirmek saçma yersiz.. Gerçekten bakmasını istiyorsanız siz arayın düzeltin aranızı deneyin bunu, bu sayede o size bir iyilik yapmış olur sizin kızgınlığınız geçer siz de onun gönlünü almış olursunuz neticede eşinizin annesidir onu büyüten doğuran bayan.

Neden bu kadar kendinizi strese sokuyorsunuz çocuğunuza bakan yoksa oturun evinizde siz bakın yahu neden kendinizi bu kadar harap ettiniz yıprattınız ki okurken ben yoruldum yahu :( bırakın kocanız baksın kocanız bu kadar strese sinire girsin gerekirse o düşünsün ben karımdan daha düşük ücret alıyorum ne yapabilirim de onun işten çıkması durumunda az çok maddi geliri eşitleyebilirim diye düşünsün siz çok düşünüyorsunuz bu kadar düşünmenizden eşinize fırsat vermiyorsunuz siz, bu arada gerçekten kimse kimsenin çocuğuna bakmak zorunda değil :KK51:

Ha bu arada " evi ben döndürüyorum" demekle egonuzun yuksekliğini tahmin edebildim.
Boşuna demiyorlar bazı kadınlar çalışınca değişiyor üstelik maaşıda yuksek olursa eşinden tavana değmesi an meselesi.

İkinizin maaşının toplamıyla ev döner.
.......
Sırf oğlunun maaşı sizinkinden az diye çocuğunuza mı bakmasını istiyorsunuz. Resmen bunu yazmışsınız.
ay siz çok yaşayın harfi harfine katılıyorum.ve ekliyorum ki kendini bu kadar yüksek iki dakika da eşini maaşıyla ezen biri gerçekte neler yapıyordur Allah bilir.Madem konu sahibi çalışmasa ev geçindiremeyecek bir eş olacaktı evlenmeseydi !

Telefonuna bile bakmadığı bir insana çocuğunu emanet isteyen Anne...değişik gerçekten..

Back