- 27 Şubat 2013
- 6.195
- 14.947
- 498
- Konu Sahibi talihsiz31
Kültürlü olmak 'şeytan o, ondan kurtulmak istiyorum' demeyi gerektiriyorsa ve birilerinden sürekli beklenti içinde olmayı gerektiriyorsa kültürsüzüm evet.ve sunu soylemek ıstıyorum burda olay kv cocuk bakmaması deıl. lutfen butunuyle okuyup ona gore yorum yapın. kendı psıkolojık durumumu anlatmak ıcn olanları belırttım. benım su andakı sorunum ıse baslıycak olmam cocugumu anneme bırakmam ama ote yandan kv denen sahsıyet bakmaması fakat sureklı tepemde esıme gaz vermesı her gun onun yuzunden kavga cıkması. benım derdım bu. o yuzden kv kurtulmak ıstıyorum . sevmeye etmeye herkez gelır bıraz anlayıs destek bekleyınce ama kımse ortada olmuyor !!!
Benim kültürüm der ki, bir kadın zamanında çocuk büyütüp yetiştirmiş yaşlanmışsa bırak o son yıllarını ferah bor şekilde yaşasın.
Benim kültürüm 'çocuk yap anam bakar' demeyi yegliyorsa evet yine kültürsüzüm.
ÇOCUK SIZIN, NEDEN KV BAKIYOR? NEDEN INSANLARA SON YASLARINDA RAHAT VERMIYORSUNUZ?
Dipnot: Üniversite mezunu, mühendis, aynı zamanda yuksek lisans öğrencisi adayıyım. Sizin gibi bir insanın gözünde kültürsüz olsam kaç yazarrrr.
Kultur saygıyla başlar, saygıyla biter.
Ustelik benim paramla ev dönüyor diye ego sahibi bir insanın kültürünü çok merak etmedim degil. Sahi olmayan bir şeyi neden merak ediyorsam?