• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kaynanamdan kurtulmak ıstıyorum

annesi bakmam dememiş ki,ben çok kazandığım için kaynanam bakmalı diye düşünüyor.oğlunun kazancını dengelemesi için:KK66:
Annem hasta gibi bir sey yazdığını hatırladım da. O halde sorun yok. Kaynana derdi ne ki, konusmazsin olur biter. Bana burda tek sorun ortada kalacak bir cocuk gibi gelmisti. Gerisi hic onemli değil

Annem hasta gibi bir sey yazdığını hatırladım da. O halde sorun yok. Kaynana derdi ne ki, konusmazsin olur biter. Bana burda tek sorun ortada kalacak bir cocuk gibi gelmisti. Gerisi hic onemli değil
annem yaşlı diyor.tutsun bakıcı,annesi de yanında dursun.şeytan dediği kadına nasıl cesaret edip de baktıracak.

annem yaşlı diyor.tutsun bakıcı,annesi de yanında dursun.şeytan dediği kadına nasıl cesaret edip de baktıracak.
Torunudur sonucta ona bir sey yapmaz ve yapilmasina izin vermez. Bu arada cok iyi bakicilar var. Benimki herkesten daha iyi bakti. Basta cok korktum ama hic oyle olmadı. Herkes akraban mi bu kadin diyordu. Aşağıda parkta falan davranışlarını goren komsular yani. Cok iyi insanlar da var. Insallah oyle biri karsisina cikar

Bakandan Allah razı olsun bakmayan da bakmak zorunda değil.Kadını kocası aldatmış eve mi kapansın bunalıma mı girsin gezecek tabiki bakmaz bakmaz bu onun kararı.Ayrıca bakmıyor diye torundamı sevmeyecek

seni gayet iyi anlıyorum burada çoğu arkadaşlar yersiz yorum yapmış yaşayan bilir yaşayan anlar seni ben kayınvaldemi severim çok yanlışı vardır asla tavır yapmış yada küsmüş değilim aslada şikayetlenmedim eşime hep içime attım daha kayınvaldemle tartışmamız olmadı çok şükür oda benden kaynaklanıyor hep alttan almışımdır saygımı asla yitirmemişimdir .... benim duydugum beni yıktı o günden beri çok üzgünüm kırgınım ama asla belli etmedim halen anne kız gibiyiz .. ben kayın valdemin temizliğini beğenmem ve çocuguma bakmasınıda asla istemiyorum benim annemde çalışıyor bende çocuk olunca asla bakmasınıda istemiyorum ikiside bakmasın... bir gün kayınvaldeme evden taşınmak istedigimi söyledim bana neden dedi kayınvaldeme çok yakın bende anne uzak işyerime çocuk olunca zor olacak bana dedim çalışınca emzirmek gelip gitmek için sıkıntı çekicem dedim. en azından bakıcıyada ev yakın olur ilerde dedim haklısın dedi. aradan 1 gün geçti bana kendi evinde dediki kızım ben bişey düşündüm dedi.. ne düşündün dedim sen bakıcıya vercen parayı banaa ver ben bakarım dedi beynimden vurulmuşa döndüm zaten bakmanı istemiyorum birde bakman için para ben senin herşeyine koşuyum herşeyine yardım ediyim saygımı eksik etmeyim yeri gelir kayınbabamın kaynanamın ihtiyacını elektirik su doğal gazanı bile yatır hiç bişeylerini eksik etme karşılıksız yaptıgım halde duydugum lafa bak ... asla çıkmıyor aklımdan zoruma gitti ama sen nediosun demedim .aman annee dedim boşver hayatını yaşa bu yaşa kadar çocuk büyüt evlendir 5 çocukla ugraşmışın şu saatten sonra bide benim çocukla kendini yorma saol allah razı olsun dedim şu saatten sonra azıcık ekmek yicen çocukla tıkama kendini ewe dedim artık ..çünkü eltimi 1.günlüğüne bırakıyor ona bile laf ediyor şuraya gidecem buraya gidecem buzamana kadar bebelerden gidemedim şimdide bunun bebesi dior.... eltimi sevmez benide sever çünkü her dediğini istediğini yapıyorum .ben bu emeklerime bu lafı duydum üzüldüm ama halende eksik etmem saygımı allah bilsin eşimin annesi çocuklarımın babannesi asla saygısız olamam kıramam oyüzden sabret daha kötüleride var bunada şükür karışılık bekelemeden yaptıgım halde duydum bu lafı asla beklentim yoktu bakmasınıda istemiyorum zaten ben böyle dahi iyiyim
bEN bir yabanciyim.esim turkiyeli.15 yildir evliyiz. Kendi memleketimde\hala da burda yasiyoruz\ dogum yaptim,arkamdan arayan ,soran kaynana ,kimse olmadi,ilk bebegimi dogurdugumda kaynanam henuz 44 yasindaki calismayan ev hanimiydi.kizim 9 ayken TC-ye gezmeye gittik.Icim ofke doluydu ve gizleyemedim,yuzune soyledim,gencsiniz, sagliklisiniz,ilk torununuzdur,insan arar,sorar buyuklugunu yapar diye,bana,aman kendi cocugunuza kendiniz bakin,dedi.Ben ona bakmadin demedim,sadece gonul isi,kendi ANA-BABAm erken goc ettiler,gercekten,buyuklerin sefkatine,en az sicak kelimesine ihtiyacim vardi...O gun bugun,kaynanami gordukce sinirim tepeme atiyor,hic kotuluk gormesem de coooooooook nefret ediyorum,kocaman ofkem var icimde.Arada 3 yil gecti,oglum geldi dunyaya,durum ayni.... Simdi ALLAHima sonsuz sukurler olsun ki,yavrularim buyuyor,biri 13,biri 10 yasina gelecekler,bu arada cektiklerim bir tek YARADANa malumdur,ise de gittim,yavrularima da baktim,ve her seye yetismeye calisiyorum,yavrularim icin yasamak ve onlara hizmet etmek beni cok ve cok mutlu ediyor,hep YARADANdan onlarin saglikli ve hayirli evlat olmalarini diliyorum.Benim hazinem iki yavrumdur,anne olmak,7 gun 24 saat ANAlik gorev yapmak cok beni son derece mutlu ediyor,HAMD olsun!!!
Demek istedigim bu gunlere kendi irademle ve ALLLAHin yardimiyla geldim.Her sene TC gideriz ,cocuklarima babaanne,dede diye sahslarin var oldugunu gostermek icin,onlara da ,dunyanin bir dibinde oglu ve torunlarinin yasadigini . 15 yillik evliligimizde kaynanamlar 10 yil sonra geldi bizim tarafa,benim israrimla,yol parasi gonderdik,gelin diye...Ben de inadina her yazin cocuklari goturuyorum,yabanci gelin fena demesin ,cocuklari gostermiyor demesin,diye,ucak parasi 4 bin TL dir,gidis-gelis,paraya yanmiyorum,sadece onlara insanligi gorsun diye,adam olsunlar diye.Zaten her gittigimizde ,aman cocuklar gurultu yapiyor,evi dagitiyor,seslerini kafamiz kaldirmiyor diyorlar... Ben de inadina usenmeden gidip geliyorum,kendi gorevimi yapiyim diye.Yol parasini kiyamazlar,ona kafasi ermezler,bunu kafasi kaldirmazlar,cocuklarima beni kotuliyor.Amacim onlari kotulemek degildir,gercekten hic bir sey anlamiyorum,acayip insanlar...Saygilar.Patates kabuguna kendi cocugunuzu ne kadar zor olursa olsun,kendiniz bakin,buyutun,daima dinc ve saglam kalin,zafer bizimdir!!!Turkce yanlis yazdiysam,kusura bakmayin!!!

Back