• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kaynanamdan kurtulmak ıstıyorum

tabıkı zorunda degıl ama kadının yaptıkları benı sınır edıyor ve daha dogmadan kendı rahatını dusunup hemen ben bakmam dıyor. once bır cocuk dogucakmı sag saglım dunyaya gelıcekmı onu bır gor et, ona bır dua et ama yok, kadın kendını dusunuyor oncelıkle.
ve dedıgım gıbı hıc bır zaman maddı bır sey beklemedım ama manevı olarakta yanımızda degıl, ben calısmak zorunda degılım ve cocuga bakması benım ıcın değıl kendı oglu ıcındır bence. ben calsıırsam bu ev donıcek yoksa zorlk ıcınde yasıycaz . eger oglunu bıraz olsa dusunce bakardı cocuga oglu rahat etsın kafası rahat olsun dıye ( annelık bu degılmıdır )
hee hıc umrunda olmasın ne arasın ne sorsun yıne sorun yok, burda sorun kendısının hıc kımseye bır faydası dokunmıycak ama baskalarından hep medet umucak kendı ısteklerı olsun ıstıycek. yanı sıkıya gelmıycek hıc. ve dedgım gıbı haftada 4 gun, yanı ayda 8 gunbakıcak. yıla vursak 96 gun.
Siz de daha doğmadan kaynananızın bakmak istememesine takılmışsınız, ama siz de daha doğmadan o baksın istiyorsunuz ne yaman çelişki. Şeytan dediğiniz kadına nasıl çocuğunuzu emanet edeceksinşz o zaman?

Valla ben sizi iyi anliyorum yazdiklarinizi yada yazamadiklarinizi.benimde kv kizima sut ilitmamistir.babaanne olacaksan azda olsa emegin olacak.kucuk ornek vereyim.hastayim kimildayamiyorum birgece oncesi acillik oldum.kizima bez alicam emekleyerek aldim evdt abartmiyorum.kv de kanepede izledi beni insanlikmi bu simdi.buraya benzer konu actim ooo mecburmu vs neler dendi o zaman.benim annem hep bakti bizede.insan hizmetci aramiyor ki ben calismiyorumda gerekte yok bakmasina ama insan olsunlar.hem cocuk bak hem bana hizmet et yapilmamali bi isin ucundan tut be kadin nezaketen hayrina.benim kendi fikrim torununun bi sutunu ilit.gelin yemek yapiyor temizlik vs 5dk ilgilen ne var.sonra babaanneyim de yemisim senin babaanneligini.
Pardon da şeytan dediği kadına gidip de çocuğuma bak demesi normal mi? Herşeyi yapınca şeytan ama çocuk doğunca o baksın ohgh

Kadın çocuğunuza bakmak zorunda değil. Gönüllü yapsa bunu da teklif etse ne güzel ama böyle bir beklentiye girmeniz yanlış.

Oğlunun evini rahat döndürebilmesi için torununa bakmalı annelik bu değil mi diyorsunuz ya o zaman sizde herşeyden kısıp evde oturup çocuğunuza bakacaksınız. Annelik bu fedakarlık gerektirir.

Bu kadar nefret ettiğiniz kayınvalideniz çocuğa baksa ne sorunlar çıkar Allah bilir.

Cok uzun du okuyamadim hepsini. .
Fakat annesinin maddi imkanlari yoktur belki ondan yapamamistir bisey. ..keske size takilan taki yamukta olsaydi taksaydiniz gonlu olurdu...

Biz ler bile yorulurkem k.validenizin cocuga bakma gibi bi mecburiyeti yok

Diğer sorunlarınızda haklı olabilirsiniz ama kayınvalideniz sizin çocuğunuza bakmak zorunda değil.
Zaten kayınvaliden eşine doğumdan önce bakmam demiş. neden hala sevmediğin kayınvalidene baktırma çabası içindesin.

Şu bdv kayınvalidem çocuğuma bakmıyor konularından gınağa geldim.
Bakmıycanız çocuğu yapmayın,kayınvalidenize güvenipmi çocuk yaptınız?

Hem aile istemediği halde evlenmişsiniz hem kadına şeytan diyorsunuz hem de çocuğunuza baksın istiyorsunuz. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu.

Benim de kvdem ilk evlendiğimizde bana güvenip yapmayın gibi bir laf etti sohbet arasında. Hiç darılmadım, biz de ne zaman kendimize güvenirsek o zaman yaparız çocuğu dedim geçtim. İnsanlar bırakın da yaşlılığında rahat etsinler. Genç insanı perişan ediyor çocuk bakmak, bir de yaşları ileri, hastalıkları var. Şeker tansiyon diye küçümsemeyin. Sinir stressle beraber insanın hayat kalitesini çok düşürüyorlar.

Ayrıca emanetin canı az olur derler bizde. Belki yarın kazara bir şey olsa çocuğa tepki vermenden çekiniyordur. Telefonlarını açmaman da işine gelir kvdenin.

1. 6 ayda bir gelen kayınvalidenizin nesinden kurtulmak istiyorsunuz? sizinle pek muhattap bile değil.
2. evleniyorsunuz diye kimse size ev almak zorunda değil. ev istiyorsanız çalışın kendiniz alın.
3. kayınvalideniz çocuğunuza bakmak zorunda değil. ya kendiniz bakın ya da bakıcı tutun. bunlar için durumunuz müsait değilse kayınvalidenize mi sordunuz çocuk yaparken?

Kaynana şeytan. Kaynana takı takmadı kaynana ev almadı kaynana gelmedi. Kaynanadan kurtulmak istiyorum. Ee? Bunları yazdıktan sonra nasıl çocuğa bakmadı diye dert yanıyorsunuz onu anlamadım ben. Bu resmen terbiyesizlik. Kimse kimsenin çocuğuna bakmak zorunda değil. Çocuğu birilerine güvenerek yaptıysanız vay halinize sürekli orda burda sürünecek küçücük çocuk.

hani kaynananız şeytanmışya kadın baksa heralde çocuğun bezinden zıbınına kolundan bacağına besmele yazıptamı bırakıcaktınız çocuğu töbe yarabbim ya:cool:

ya bide kaın gezmek için sizden izinmi alıcak canım neymiş fellik fellik geziyomuş üstelik hastada diyilmiş kadının daha nesi olsun hasta olmak için tansyonla şekeri varmışya illa felçmi geçirsin kansermi olsun bumu hastalıktan anladığınız

bide oğlunun rahatı için bakmak zorunda ne demek sizin melek anneniz baksın o zaman kızının rahatı için yada siz az yiyip bi bakıcı tutun canım
:cool::cool::cool:

içinizde kayınvalidesinden en çok çeken benim belkide ,kayınvalidene karşı olan üslubunu yanlış buluyorum , hem sevmediğin birine evladını nasıl emanet edeceksinki , bu seferde evine daha çok gelir giderse , seni daha çok ararsa ...

Kadın ne yapsa kusur olmuş. Yazdıklarından anladığım kadarıyla düğmeye basıp kadını yönetmek istiyorsun.
İşin düşünce bas düğmeye gelsin, işin bitince bas düğmeye gitsin.
Telefonunu açmamak ne yaaa! Kadın imdat istese telefonuna bakılmayacak.
Dünyanın merkezi değilsin, herşey senin etrafında dönmüyor.

Pardon da şeytan dediği kadına gidip de çocuğuma bak demesi normal mi? Herşeyi yapınca şeytan ama çocuk doğunca o baksın ohgh

Ben farkindaysaniz anliyorum sizi dedim baksin yaziyormu yazimda.onun derdide bu ne varki.benim yazdiklarim cok farkli seyler.sonuc olarak emek vermek demek 7/24 bakmak degil insan olmak demek dedim ama anlatamamisim.bu konudan cikip kendi derdimi yazdim aradada.benimkilerede takildiniz sanirsam.komsu yabanci biberon dusse veriyor yardimci olmak adina.gelinin emeklesin dur kizim bezi verim demek zormu izlemesimi hos.neyse muhtac degilim allahta bana muhtac etmesin saglik versin kapi gibi annem var benim su anda 16 haftalik hamileyim bakiyor bize.tekrar soyluyorum bhnlar benim fikrim onlarda sizin .

Ben farkindaysaniz anliyorum sizi dedim baksin yaziyormu yazimda.onun derdide bu ne varki.benim yazdiklarim cok farkli seyler.sonuc olarak emek vermek demek 7/24 bakmak degil insan olmak demek dedim ama anlatamamisim.bu konudan cikip kendi derdimi yazdim aradada.benimkilerede takildiniz sanirsam.komsu yabanci biberon dusse veriyor yardimci olmak adina.gelinin emeklesin dur kizim bezi verim demek zormu izlemesimi hos.neyse muhtac degilim allahta bana muhtac etmesin saglik versin kapi gibi annem var benim su anda 16 haftalik hamileyim bakiyor bize.tekrar soyluyorum bhnlar benim fikrim onlarda sizin .
Benim sizin yazdiklariniza takilmadigim asikar ortada. Yorum bile yapmadim sizin durumunuza.

Bu ne arkadaş topikteki herkes kv ci olmuş, talihsiz31 talihsiz31 sizinle derdini paylaşmış maşallah linç etmişsiniz kadıncağızı. Sorunu neden kv bakmak zorunda mı değil miye indirgiyorsunuz ki, mesele o değil, en başından anlatmış yaşadıklarını , bütünüyle değerlendirin sonucu ve lütfen sizden moral isteyen insanları linç etmeyin , size derdini anlattığına pişman etmeyin.

Benim sizin yazdiklariniza takilmadigim asikar ortada. Yorum bile yapmadim sizin durumunuza.

Ben konu sahibinin kendini ifade edemedigini sinirle yanlis kelimeler kullandigini dusunuyorum.anneanne babaanne baba kendisi biraraya gelsin bir cozum bulsunlar bu durumlarina bence.yazik bebege uzuldum hepberaber baksinlar aile olmak kolay degil.

Ben konu sahibinin kendini ifade edemedigini sinirle yanlis kelimeler kullandigini dusunuyorum.anneanne babaanne baba kendisi biraraya gelsin bir cozum bulsunlar bu durumlarina bence.yazik bebege uzuldum hepberaber baksinlar aile olmak kolay degil.
Ben de diyorum ki, anneanne babanne zaten bu zamana kadar çocuk bakmışlar, büyütmüşler şuan tam kendi rahatlarına bakma vakti. Yaşlı insanlardan çocuk bakmalarını istemek büyük bir yanlış.
Zaten ömürleri boyunca çocuk bakmışlar tam kafa dinleme yaşları gelmiş hoop al torununa bak demek doğru değil. İsteyerek bakıyorsa amenna, ama bu şekilde davranmak doğru değil.

Bu ne arkadaş topikteki herkes kv ci olmuş, talihsiz31 talihsiz31 sizinle derdini paylaşmış maşallah linç etmişsiniz kadıncağızı. Sorunu neden kv bakmak zorunda mı değil miye indirgiyorsunuz ki, mesele o değil, en başından anlatmış yaşadıklarını , bütünüyle değerlendirin sonucu ve lütfen sizden moral isteyen insanları linç etmeyin , size derdini anlattığına pişman etmeyin.
Kimse kv ci değil burada.
Bayanın sorunu tamamen kv sinin çocuğuna bakmaması.
Kv yanlış şeyler yapmış biz yapmamış demiyoruz, hatta kv ye cephe almış konuşmamış telefonlarını açmamış iyi de etmiş.
Araları iyi değil, birbirleriyle anlaşamıyorlar doğru ama neden çocuğuna bakmasını istiyor?
Gezmesinden tozmasından ona ne?
Kadın bu yaşta çocuk bakmak istemeyebilir çok doğal.
Kv bu kadar kotuluk yaptıysa o zaman konuşmasın muhattap olmasın onunla, zaten de öyleymiş.
Peki öyleyse neden çocuğuma bakmıyor diye triplere giriyor?
Konu tamamıyla çocuğuna bakmamasıyla alakalı.
Üstelik başlıkta da kv den kurtulmak istiyorum demiş, kurtulmak istiyorsan neden çocuğuna baktırmak istiyorsun demezler mi?
Ben kv yi yaptıklarından haklı bulmuyorum, sadece babanın şeytan dediği kaynanasına çocuk baktırmak istemesine karşı çıkıyorum.
Siz duşunun gelininiz size şeytan deyip bir de çocuğuna baktırmak istiyor?

Back