- Konu Sahibi talihsiz31
eğer anlaşamıyorsanız size gelip çocuk bakması zaten daha büyük tatsızlıklara sebep olur sanırım.sımdı kara kara dusunuyorum ne yapcam ?? ben ısten ayrılırsam gercekten sonumuz harap olur, hadı ben olsam bı nebze artık bebegım var onun gelecegı onemlı. o seytan kadın ( o kadar sınırlıyım kı ) ustune ustluk ıkıdebır oglunu doldurup ustume salıyor, dıkkat cekmek ıcın sureklı bahaneler yaratıp yanına cagırıyor, sureklı bır seyler almasını ıstıyor ( dedıgım gıbı maddı ımkanı esımın cok yok kısıtlı daha dogrusu ) kendı dugunda nısanda dogumda hıc bır sey yapmadı, yanı hıc bır katkısı olmamasına ragmen oglundan medet umuyor. hanı tamam zengın degıl ama ıhtıyacı olan bırı degıl,kafasına gores sureklı evın esyasını degıstırır, sureklı gezmelerde tatıllerde. sımdıde bebegı gormek ıstıyormus çok ozluyormus o yuzden ıkıdebır evıne cagırıyor, bızım evede gelmek ıstemıyormus ben surat asıyormusum dıe. tabı ben gıtmıyorum .
sımdı ıse baslarsam napıcam ??!! bebegımıde bakıcıya vermek ıstemıyorum. annem yaslı bakabılırmı bılmıyoruz ama baksa bıle benım annem nıye ustelıyor herseyı, evlılıge o kadar karsılardı ona ragmen ben evlendım," damadın durumu yok kız mecbur calıscak ama kaynanası cocuga bıle bakmıyor, hanı bız hem cocuga bakıcaz hem kızımız calıscak obur tarafta kadın fellık fellık gezıp tozucak bıde damadı bıze, kızımıza karsı kıskırtcak " gıbı dusuncelerı vardır emınım bana soylemıyorlar uzulurum dıye ama ben anlaıyorum.
napıcam bılmıyorum kafam cok karışık.
bu esanada esımde malesef anasının tarafında , kadın hasta bakamaz napsın dıyor. kı hıc bır hastalıgı yok, herkezın gıbı sekerı tansıyonu var, ve dedıgım gıbı sureklı kadın gezmelerde bır gun başka ılde başka gun başka yerde, hasta kadın bole nasıl gezer. zaten esımın tavrı benı delı edıyor, onu ıyı gostermek ıcın bana yalan soyluyor kac kere yakaladım ama kabullenmıyor yıne ınkar edıyor. yoksa esımde onun nasıl bırı oldugunun farkına varsa ona goıre davransa hıc umrumda olmıycak ama malesef o anasının yanında ben burda cocgumla iki arada kaldım. napcam bılmıyorum
bence annenizin gözetiminde yarım gün bakıcı bulmanız en iyisi sanki. yarım gün olursa annenizde yorulmaz bakıcıda fazla masraflı olmaz, ayrıca tanımadığınız insana emanet etmemiş olursunuz, anneniz yanında olmuş olur.