Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
canım kusura bakma ama çok komikk
ay dur anlatmazsam ölürüm kaydirigubbakcemile3hani naylon sofra bezi kumaşları varva işte o kumaştan kendine mayo diktirmiş bu (yani ona göre mayo) bana göre paçalı don ve atlet plajda soyunma kabininden bi çıktı bu eşimle biz yerlere yattıkkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
:roflol: :roflol: :roflol:
duymasın kaynanan :roflol:
ay dur anlatmazsam ölürüm kaydirigubbakcemile3hani naylon sofra bezi kumaşları varva işte o kumaştan kendine mayo diktirmiş bu (yani ona göre mayo) bana göre paçalı don ve atlet plajda soyunma kabininden bi çıktı bu eşimle biz yerlere yattıkkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Sevgili kaynanacım,
36 yaşındaki oğluna sürekli, oğlum şunu da ye, oğlum bak burdada şu yemek var, demekten vazgeç artık be kadın. Hem oğluna söylüyorsunda bana niye demiyorsun, he, benimki can değilmi. Benim annem uzakta diye yapılırmı bu, ben insan evladı değilmiyim.
Ayrıca lütfen herşeyi ben bilirim havalarından vazgeç.:dilcikar:
teşekkür ederim reyhoş seni seviyorum çok düşüncelisin Şeniz
balkon mamasına muşamba örtü bulamıyorum demiştim 2 gün sonra hemen pazardan almış :asigim:
Sevgili kaynanacım,
36 yaşındaki oğluna sürekli, oğlum şunu da ye, oğlum bak burdada şu yemek var, demekten vazgeç artık be kadın. Hem oğluna söylüyorsunda bana niye demiyorsun, he, benimki can değilmi. Benim annem uzakta diye yapılırmı bu, ben insan evladı değilmiyim.
Ayrıca lütfen herşeyi ben bilirim havalarından vazgeç.:dilcikar:
ah ah benim kaynanacım ben yemek yapmış olmama rağmen oğluşunun canı çekti diye hemen kalkıp hamurlar yapmıştı
ne kıymetli oğulları var :dilcikar: :dilcikar:
Ay vicdanım sızladı bebenneyaptımki,
şimdi benim oğlum bişe istese ben yapmazmıyım, yaparım, koşa koşa yaparım hemde.
geleceğin kaynana adayı kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Kaynanacım sana sonsuz minnetlerimi sunuyorum, hastalandığımda beni kendi kızlarından ayırmadan bakan,ilgilenen,şefkat,gösteren, saygılı,sevecen, hiçbirşeyimize kaışmadığın fikrimizi sorduğun için sana minettarım.İyiki varsın...:Saruboceq::lepi:
Allah razı olsun senden
bide ne zaman bebiş gelecek die sormasan tam olacak anacum
Nasıl yani:1shok:, kaynanadan bahsediyorsun dimibenneyaptımki, yanlışlık olmasın.:uhm: