Kaynanama bir ift lafm var

benim güzel çıtı pıtı annecimmm :)) seni de kocişimide çok seviyorum.. allah seni başımızdan eksik etmesin...

kaynana huhuu;
dinle bak beni..evimizi alalı tam 8 ay oluor..anca mı aklına geldi oğlunun evine gelebilmek,hayırlı olsun diyebilmek...utanmadan,yüzün kızarmadan nasıl gelebileceksin hala aklım almıor....:KK52:
ammaa işiniz düştüğünde nasıl da arıorsunuz hemen....... sevmiorum seni...:KK36::KK36:sırf eşimin hatrına katlanıorum sana.....
:KK37:

müstakbel kaynana artık beni kıskanma.içimi darlandırıyosun daha şimdiden bıde oğluna demışkı o nıye benı aramıyo bılmemle ayyy şıkayete başladı şimdiden dillendiriyo bide :63::63::63: oğluşun once benı arıyo dıyede kudurma lutfen benı rahat bırak hem sevıyorum dıyo hem laf sokusturuyo gıcık ıkı yuzluluk yapmaa oğlun benle mutlu :KK36: :63::63::63::KK36:

ilk başlarda güler yüzlü olsun 2 çift tatlı söz söylesen sana karşı bu kadar mesafeli olmazdım

ama isteme söz nişan düğün hepsinde somurttun..en güzel olması gereken günlerimi zehir ettin bana..bana ne sen insan içine karışmadıysan ve bundan çekindiğin için öyle davrandıysan..sahtedende olsa gülmek zormuydu..

iş işten geçti evlendikten sonra bana tatlı dil dökmeye uğraşıyorsun.ama oğlunu deli gibi kıskanıyorsun buda çok belli.

ısınamıyorum sana kusura bakma,sevemiyorum
nefrette etmiyorum
ama emin ol sevmeyi çok isterdim..evime gelecek diye kabuslar görmek değil sevinmek dört dönmek isterdim
ama olmuyor olmuyor olmuyoooooor

tek eşime kıyamıyorum,o üzülmesin diye gülücükler atmaya uğraşıyorum ama içim istemiyor.:KK50::KK50::KK50::KK50:

dedin ya bana dün annen seni kadir gecesi doğurmuş diye,
aslında sen oğlunu kadir gecesi doğurmuşsun, kurban ol sen benim gibi geline beee

ay bu lafı banada demıstı bende demek ıstıyorumkı sen kızını dogurmussun kadır gecesı

her hafta moralimi bozmak zorundamisin , gerçekten sesini duymak istemiyorum ama, Allah rizasi için katlaniyorum.. :KK68: bu kezde ev islerine el atmissin, altinlari bozdur arsa al diyon, bir seyede burnunu sokma Allah rizasi için.. :KK45: kendi kocanla ilgilen, erindiginden aksam yemegi bile yapmiyon adami erittin :63:

ay süper ...bak canım kayınvaliden;sürekli söylediğin ve sustuğum şeylere cevap: "boyun uzun oğlumun yanında topuklu giyme" ya giyicem ama zaten abartmıyorum söylemene gerek yok oğlun şikayetçi değil..
"aa o parfümünün adı ne bende alıcam"artık hiç birinin adını söylemicem..sana gitmez bu koku nie aynı kokalım yeter..
"şu farından şu rujundan bende istiyorum banada gider"iiiide tenimiz gözümüz farklı sen gençkızla nasıl aynı makyajı yaparsın hayııııırrrr
"bende senin gibi 36-38 arasıyım kendine hangi beden alıyorsan banada o bedende al rengide aynı olsun"hehe yedik 44 bedensin saklama
"benim oğlum bir yakışıklı bir yakışıklı..ama gözü kimseyi görmüyor hiç bir kıza bakmıyor"sanki ben bakıyorum nie baksın ki hanım hanım bende daş gibiyim..
"aaaa o yüzüğün yeni mi oğlum mu aldı pırlanta mı beyaz altınmı ne zaman aldı"önceden verdiğim cevap:hayır ben aldım o gümüş taşıda zirkon ve çok eskiii...şimdi olsa...:hee oğlun aldı hemde yeni doğru altın...ahahha
ay diyemiyorum hiç bir şey hep içime atıyorum ben yaaa..hep benimle yarışıyoorrrr..ama hep susuyorum.ben terbiyemi bozmıycam:dilcikar:

ahhh senin yerinde olucaktim ne eglenirdimm yaaa:KK53::KK53::KK53:
kaynana hep benimi taklit ediyor ok ozaman 2-3 arkadasi organize eder eve cagiririm tabiki kayinvalideyide... Üzerimde himmmmm mesela fosforlu yesil yada cart pembe bi bluz altinada daha garip bi etek pantolon felan. isbirlikci arkadaslarda aaa sekerimmmm ne hos olmus kiyafetin cok da moda bunlar bütün yabanci moda dergilerinde bunlardan var türkiyeye gelmesine ramak kaldi ayy bak moda ikonu sayilirsin felan... sende ayy bende ne cok aradim taradim zor buldum gecen bi tvde gördüm hosuma gitmisti kocisiminde cok hosuna gitti israr etti vs vs vs
yine isbirlikci arkadaslar bu sefer degisik yüzler olsun

amy winehouse makyaji yapilir yine ayni coskulu tezahüratlar

sonra gör bak kaynanayi nasill palyonco gibi dolanio ortalikda :KK66::KK66::KK66:

1 yıldır ertelediği göz yaşı kanalı tıkannıklığından olmayı düşündüğü ameliyatını sonunda olmaya karar verdi hem de Benim tahmini doğum haftamda ...Artık oğlum hangimizi seviyorsa onla ilgilenicek seçimini yapsın mı demek istiyor.Anlamadım uyuz şey.Yada doğumdan sonra beni çağırmasınlar diye mi yapıyor artık sanki çok istiyorum evde suratı asık gezen birini.

artık yeter bende kendi hayatımı yaşamak istiyorum kendim gibi davranmak istiyorum. sizin yanınızdayken ay yanlış anlarmı ay napsamki diye diken üstünde durmak istemiyorum. şöööyel geniş geniş keyfime bakmak istiyorum

şu an eşim yurt dışında ve biz 11 yıllıkevliyz. pazartesi dönecek eşim .sadece beni ve çocuklarını aradı iyiyim diye.akşam kaynanacığımla görüştük beni niye aramıyo önce ana gelir sonra karı diyo:63::KK52:.demekki önce ben geliyomuşum 11 yıl oldu uğraşma artık bizle senden nefret ediyooooooruuuuuumm:KK33::KK33::KK33:

kaynanayı ne yapmalı kaynar kazana atmalı
yandım gelin dedikçe altına odun atmalı

diye boşuna dememişler ...

evliliğimi ilk zamanlarında aman saygısızlık olmasın diye yüzüne birşey demiyordum içime atıyordum ya da eşime patlıyordum baktım olmuyor sustukca saf zannediyor bende ne hissediyorsam söylüyorum ne derse cevabını veririyorum yoksa delirtecekti bu kadın elimden gelse kaynar kazana atıp altınada çıralı odun atarım o derece yanii

ohh beee

X