- 27 Kasım 2010
- 14.169
- 599
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
dedin ya bana dün annen seni kadir gecesi doğurmuş diye,
aslında sen oğlunu kadir gecesi doğurmuşsun, kurban ol sen benim gibi geline beee
ay süper ...bak canım kayınvaliden;sürekli söylediğin ve sustuğum şeylere cevap: "boyun uzun oğlumun yanında topuklu giyme" ya giyicem ama zaten abartmıyorum söylemene gerek yok oğlun şikayetçi değil..
"aa o parfümünün adı ne bende alıcam"artık hiç birinin adını söylemicem..sana gitmez bu koku nie aynı kokalım yeter..
"şu farından şu rujundan bende istiyorum banada gider"iiiide tenimiz gözümüz farklı sen gençkızla nasıl aynı makyajı yaparsın hayııııırrrr
"bende senin gibi 36-38 arasıyım kendine hangi beden alıyorsan banada o bedende al rengide aynı olsun"hehe yedik 44 bedensin saklama
"benim oğlum bir yakışıklı bir yakışıklı..ama gözü kimseyi görmüyor hiç bir kıza bakmıyor"sanki ben bakıyorum nie baksın ki hanım hanım bende daş gibiyim..
"aaaa o yüzüğün yeni mi oğlum mu aldı pırlanta mı beyaz altınmı ne zaman aldı"önceden verdiğim cevap:hayır ben aldım o gümüş taşıda zirkon ve çok eskiii...şimdi olsa...:hee oğlun aldı hemde yeni doğru altın...ahahha
ay diyemiyorum hiç bir şey hep içime atıyorum ben yaaa..hep benimle yarışıyoorrrr..ama hep susuyorum.ben terbiyemi bozmıycam:dilcikar: